Slavne osobe

Victoria Isakova, biografija, vijesti, fotografije

Pin
+1
Send
Share
Send

Isakova Victoria Evgenievna

Rođen 12. listopada 1976. u gradu Khasavyurtu.

Godine 1999. diplomirala je na ateljeu Moskovskog umjetničkog kazališta (studio O. Efremov).
U 1999-2001 - Glumica Moskovskog umjetničkog kazališta. A. P. Čehov.
2001. primljena je u trupu Moskovskog dramskog kazališta. A. S. Puškin.

Moskovsko umjetničko kazalište A. Čehov:
Galeb (Nina Zarechnaya),
„Šumska pjesma“ (Mavka).

Kazalište nazvano po Puškin:
"Nazovi Pechorin" (Vjera),
Dama dana (Louise)
"Frank Polaroid Images" (Nadia),
"Dowry" (Larisa),
"Viy" (Pannochka),
"Spavaj u ludoj noći" (Titanija),
"Čestitke radnim danom" (Annette),
Lokust (nada).

U "Centru za dramu i redatelja" p. P. P. P. P. P. P. P., Aleksej Kazantsev i Mikhail Roshchin:
"Jauk Motalko" (Sveta Kometa).

2003. duet Victoria Isakova i Pavela Derevyanko u predstavi "Viy" dobio je nagradu "galeb" u nominaciji "Double Strike".

Nagrada "Za najbolju glumicu u ime Natalije Gundareve" moskovskog premijerskog festivala za ostvarenje uloge Marina Tsvetaeva u filmu "Ogledala" (2013).

XXI međunarodni festival filmskih glumaca "Sazviježđe", Orel, 2. i 7. kolovoza 2014. - najbolja glavna ženska uloga - Victoria Isakova (film "Ogledala")

Nagrada Zlatni orao (2014):
Najbolja glumica na TV-u (Thaw)

Foto: Victoria Isakova

Filmografija Victoria Isakova

2006. bila je prekretnica u karijeri Victorije: tada je odigrala prvu zapaženu ulogu negativca po imenu Sinilgi u filmu "Lov na Piranha". Isakovi partneri na setu bili su mastodonti ruske kinematografije - Evgeny Mironov i Vladimir Mashkov).

Iste 2006. objavljena je još jedna slika s njezinim sudjelovanjem - drama "Potrebna je dadilja", koju je režirala Larisa Sadilova. Upravo su ta dva filma natjerala poznate producente da posvete pozornost budućoj glumici. Sve više, njezin voljeni suprug Jurij Moroz počeo je pucati na nju.

2013. godine Channel One bio je domaćin prikazivanja cijenjene serije "Taw", koja je govorila o životu u Sovjetskom Savezu 60-ih godina 20. stoljeća. Seriju je režirao Valery Todorovsky. Victoria je dobila ulogu Inge Khrustaleva - bivše supruge glavne junakinje, lepršave ljepote glumice, koja vjeruje da je prestar za dobru ulogu u filmu.

Biografija

Otac, Jevgenij Gertselievich Isakov, po nacionalnosti - planinski Židov - pjesnik, bivši administrator FC Anji i bivši generalni direktor FC Vidnoe. S 13 godina preselila se s obitelji u Moskvu.

Nakon diplome upisala je Rusku akademiju kazališne umjetnosti, a nakon godinu dana studija premještena je u moskovsku školu umjetničkog kazališta na tečaj Olega Efremova. Završila je Moskovsku školu kazališta umjetnosti 1999. godine

Od 1999. do 2001. godine služila je u moskovskom umjetničkom kazalištu A. P. Čehova, gdje je igrala uloge Nine Zarečne u predstavi "Galeb" prema drami A. P. Čehova i Mavke u predstavi "Šumska pjesma" prema drami Lesje Ukrainke.

2001. primljena je u trupu Moskovskog dramskog kazališta nazvanog A. S. Puškina. Za ulogu Pannochke u predstavi "Viy" dobila je kazališnu nagradu "galeb" 2003. godine.

Debi na ekranu dogodio se 1998. godine, kada se pojavila u cameo ulozi u televizijskoj seriji "Čehov i Co." Druga epizodna uloga bila je 2000. godine u seriji „Carstvo pod napadom“, a od 2002. redovito glumi u filmovima.

2005. godine Isakova je odigrala svoju prvu vodeću filmsku ulogu u zajedničkom rusko-ukrajinskom projektu "Uvijek krivo pogriješi". Slava joj je pripala sljedeće godine, nakon uloga u akcijskom filmu "Piranha Hunt" i drami "Tražim dadilju".

2006. godine za ulogu Kira, nadimak "Zebra" u filmu Jurija Moroza "Točka", dobila je nagradu u nominaciji "Najbolja glumica godine" na međunarodnom filmskom festivalu u Chicagu.

Kako Varya raste i što joj se sviđa

Za neke okvire možemo zaključiti o hobijima i zabavi djeteta. Tako je uoči Nove 2019. godine sretna mama na svom blogu objavila fotografiju na kojoj beba kliza. Ispada da se djevojka bavi figurnim klizanjem u školi poznatog klizača Ilya Averbukh.

Na proljeće 2019. godine Victoria je napokon odlučila pokazati kakvo je njezino dijete u prvoj godini života i objavila dirljivu fotografiju na kojoj njezina majka pažljivo pritisne dugo očekivano dijete na prsa. Križ na vratu djeteta ukazuje da je novorođenče kršteno po pravoslavnom običaju.

Ponekad glumica dijeli s fanovima dirljive ili smiješne priče iz života, neočekivane bebine izraze. Očito, dijete raste vrlo promišljeno i promišljeno. Ne tako davno, jedna djevojka rekla je da ne želi odrasti, jer je to zastrašujuće. A u listopadu 2019. mlado stvorenje zbunjivalo je roditelje sljedećim razmatranjima:

„Mama, znaš li da ja dobro ne izgovaram slovo p? Bilo bi potrebno da me vode specijalnom liječniku logopedu, u protivnom brinem se o nečemu. " Čini se kao mnogo djece, kćeri Isakove i Moroza buri.

Tek u rujnu 2019. godine bilo je moguće saznati ime djeteta. Tajnu je otkrila djevojčina polusestra - Daria Moroz. Glumica je na Instagramu čestitala maćehi rođendan i stavila hashtag # varvarramoroz.Tako su svi saznali da je bebi ime staro rusko ime s jakom energijom.

Kasnije se ispostavilo da Varia 4. studenog slavi rođendan. Sudeći prema fotografijama s posljednjeg slavlja, neki su dečki došli čestitati rođendanskoj djevojčici.

Iz onih slika koje su objavljene na mreži možemo zaključiti da kći Victoria raste lijepo. Beba, poput svoje majke, ima kovrčave bakreno-kestenove kovrče, velike izražajne oči i pravilna obilježja. Ona je aktivna, nestašna i izravna.

Zajednička zabava i lutke izmjenjuju se s edukativnim trenucima. Victoria kao i svaka majka ima ključni zadatak - odgajati svoje dijete kao dobru osobu, podučavati dobrotu i humanost. Nedavno su mala Varia i njezina majka sudjelovale u dobrotvornoj akciji čiji je cilj pomoći djeci koja boluju od raka.

Koliko je godina Varia

Sve dok roditelji nisu otkrili jedinu tajnu - točnu dob djeteta. Unatoč činjenici da je Victoria Isakova glumila puno i stalno posjećuje društvena događanja, glumicu nitko nije vidio trudnu. Stoga nije poznata točna godina rođenja Barbare. Sudeći po izgledu, dijete je imalo 4 ili 5 godina, što znači da je rođeno 2014. ili 2015. godine.

Victoria Isakova jednom je rekla da "samo majčinstvo može ženi pružiti osjećaj potpune sreće". Kupanje u ovoj sreći glumica svaki dan dijeli sa svojom malom kćerkom - zrakom sunca. Ako vas je zanimalo čitanje, volite i pošaljite ih na društvenim mrežama. Hvala!

Djetinjstvo i mladost

Zvijezda hit filmova "Ogledalo" i "Odmrzavanje" Victoria Evgenievna Isakova rođena je u listopadu 1976. u dagestanskom gradu Khasavyurtu. Otac mi je pjesnik i nogometni administrator, majka mi je bila domaćica i bavila se odgojem djece. U obitelji Isakov bilo ih je troje: dvije kćeri i sin, najmlađi Vika. Kad je djevojčici napunila 12 godina, obitelj se preselila u Moskvu. Razlog poteza bio je upis njegovog brata u školu olimpijske rezerve.

Ovaj je događaj postao presudan u sudbini buduće glumice. Kasnije je priznala da joj je preseljenje u glavni grad predodređivalo budućnost. Da Isakovci nisu napustili Khasavyurt, Victoria bi slijedila primjer većine svojih vršnjaka: udala bi se i stekla gomilu djece. U Dagestanu je to tipičan model ponašanja žena. O primjeni u profesiji, osim takvog "neskromnog" kao što je gluma, tamo nije uobičajeno sanjati.

U Moskvi je Victoria Isakova išla u specijaliziranu školu s dubinskim proučavanjem engleskog jezika. Još tada je djevojka shvatila da je neodoljivo privlačena na scenu. Roditelji su željeli da najmlađa kćer dobije ozbiljnu specijalnost koja će jamčiti lagodan život. Sanjali su o prestižnom sveučilištu, u glavnom gradu je bilo dosta takvih.

Međutim, Victoria je napravila svoj put - upisala je glumački fakultet RATI-GITIS. Godinu dana kasnije, prebacila se u moskovsku školu umjetničkog kazališta, na tečaj neusporedivom i voljenom Olegu Efremovu. Prema Isakovim riječima, ona bi očarana mogla satima slušati predavanje Olega Nikolajeviča.

Nakon što je diplomirala 1999. godine, novakinja glumica dobila je posao u A.P. Čehova, gdje je službovala do 2001. godine. Kreativna biografija Victoria Isakova započela je na pozornici ovog poznatog kazališta. Igrala je nekoliko živopisnih uloga u produkcijama Ale Pokrovske, Romana Kozaka, Olega Efremova i Marine Brusnikine.

Prva prestižna kazališna nagrada - nagrada "galeb" - pripala je mladom umjetniku 2003. godine. U kazalištu nazvanom po A. S. Pushkinu, zajedno s Pavelom Derevyankom, glumila je u predstavi "Wii".

Kino

U filmu je Victoria Isakova debitirala 1998. godine, u studentskim godinama. Prva epizodna uloga - umirovljenici u seriji "Čehov i ko" - bio je dobar početak u filmografiji Isakova. 2000. godine ponudila joj je ozbiljniju ulogu u povijesnoj drami "Carstvo pod napadom".

Victoria Isakova (kadar iz filma "Piranha Hunt")

Za umjetnika je bila prekretnica 2006. Djevojčica se reinkarnirala u negativca Sinilga u avanturističkom akcijskom filmu "Lov na Piranha". Njeni partneri na setu bili su zvijezde ruske kinematografije Evgeny Mironov i Vladimir Mashkov.

Iste godine Victoria Isakova dobila je ulogu u filmu Larise Sadilove "Dadilja je obavezna". Ova dva filma postala su za glumicu ulaznica za veliki film. Poznati producenti počeli su primjećivati ​​mlade talente, a gledatelji sve češće uživaju u slikama uz njezino sudjelovanje.

Viktoriju često na svoje projekte poziva suprug, redatelj Jurij Moroz. Njegova drama "Point", čije su junakinje bile njegova supruga, kćer Daria Moroz i glumica Anna Ukolova, zadivila je publiku. Umjetnici su igrali svećenice ljubavi s razbijenim sudbinama, koje svaki dan stoje na ulici čekajući kupce. Za ovo djelo sva su trojica nagrađena Srebrnom Hugo nagradom.

Victoria Isakova (kadar iz filma "Point")

Jurij Moroz je 2008. predstavio TV publici filmsku adaptaciju romana Fyodora Dostojevskog Braća Karamazov. U ovom višedijelnom projektu Victoria Isakova glumila je Katerinu Ivanovnu. Savršeno je osjetila lik i dobila je laskave kritike od filmskih kritičara. Premijera kasete održala se na Kanalu jedan.

Glasna slava pala je na Victoria nakon objavljivanja senzacionalne serije o kulturnom životu Sovjetskog Saveza iz vremena 60-ih. Projekt se zvao Odmrzavanje. Ulogu Inge Khrustaleva, izblijedjele ljepote glumice, koja nažalost shvaća da se stara i postaje suvišna, Isakova sjajno izvodi.

Boja suvremene ruske kinematografije sakupljena je u ovom filmskom hitu Valerija Todorovskog: Mihail Efremov, Evgenij Ciganov, Paulina Andreeva, Anna Chipovskaya i mnogi drugi. Seriju su s oduševljenjem prihvatili publika i filmski kritičari.

Victoria Isakova (kadar iz serije "Odmrznuti")

Iste 2013. godine Victoria Isakova pojavila se u još jednom povijesnom filmu - seriji "Ogledala", u kojoj je glumila Marina Tsvetaeva. Ovo je ključna uloga u filmu. Drama Marina Migunova također je dobila laskave kritike. Glumica je uspjela doslovno očarati publiku: čitala je poeziju genijalne pjesnikinje tako prodorno da su neki dojmljivi gledatelji govorili o reinkarnaciji. Kako se ispostavilo, Migunova je izdvojila Isakova od šest podnositelja zahtjeva i bila je zadovoljna njezinim izborom.

2014. godine Victoria Isakova prvi se put oprobala kao TV voditeljica. Sudjelovala je u programu "Real" koji se emitirao na kanalu "Petak". Projekt je pozicioniran kao "program za stvarne intelektualce." Njegova je suština demonstracija izvanrednih kratkih filmova snimljenih svjetski poznatih redatelja. A ujedno je 2014. pamtljiva Victoria Isakova i njezini obožavatelji izdanjem Inkvizitora, u kojem je glumica glumila privatnog detektiva Natalya Pavlovna Serebryanskaya.

Victoria Isakova (kadar iz filma "Domovina")

U ožujku 2015. kanal Rusija-1 predstavio je publici opsežni projekt - psihološki triler Rodina, u kojem su se Victoria Isakova i Vladimir Mashkov pojavili u glavnim ulogama. Glumica je glumila analitičarku protuterorističkog centra FSB-a Anu Zimin. Ova slika remake je super uspješnog izraelskog ratnog zarobljenika.

Nitko čak ne osporava status zvijezde Viktorije Isakove u ruskoj kinematografiji. Glumica svake godine potvrđuje svoj talent, oduševljavajući obožavatelje novim projektima. U 2016. godini odmah su objavljene 3 slike o kojima se puno razgovaralo i svađalo. Riječ je o dramatičnom filmu Cyrila Serebrennikova "Šegrt", filmu iz 12 epizoda "Mata Hari" i tragikomičnoj mini seriji "Pijane firme", u kojoj se Isakova ponovno susrela s Michaelom Efremovom.

Victoria Isakova (kadar iz filma "Učenik")

U knjizi The Disciple Victoria Isakova pretvorila se u učiteljicu biologije koja ulazi u burnu filozofsku raspravu s fanatičnim religioznim tinejdžerom. Igrao ga je mladi talentirani glumac Peter Skvortsov. Premijera se dogodila u sklopu Filmskog festivala u Cannesu. Film je dobio nagradu neovisnog francuskog tiska nazvanog po Francois Chalet, nakon čega su brojne europske zemlje kupile prava na prikazivanje.

Snimanje međunarodnog projekta o čuvenom kurtizanskom špijunu Mate Hariju odvijalo se u Portugalu, Rusiji i Ukrajini. Ruska se zvijezda ponovno našla u ključnoj ulozi.

Victoria Isakova (kadar iz serije "Mata Hari")

Na samom početku 2017. gledatelji su vidjeli novu komičnu seriju „Svi me ljutite!“ U kojoj se pojavila Victoria Isakova.

U 2017. i 2018. godini glumica se pojavila na ekranima u više žanrovskim filmovima, uključujući Optimiste i Demon of the Revolution, gdje je dobila ulogu Inesse Armand. Isakova je također sudjelovala u snimanju filma Renata Litvinova "O ljubavi. Samo za odrasle".

Victoria Isakova (kadar iz serije "Čestice svemira")

U dirljivom kratkom filmu Ane Melikyan, „Nježnost“, snimljenom na mobilni telefon, Victoria glumi ženu koja se svađa u potrazi za seksualnim partnerom. Evgeny Csyganov ponovno se pojavio u kadru s glumicom, Konstantin Khabensky čita glasove. Novac je otišao u njegov fond iz dobrotvorne večeri, na kojoj je film predstavljen publici.

Naziv serije "Čestice svemira" govori sam za sebe. Slika govori o prostoru i ljubavi. U središtu priče je odnos članova jedne posade čija je važna misija uklanjanje nesreće na ISS-u. Drama je da junakinja Isakova, supruga jednog astronauta, želi otići k drugoj. Muškarci prije i za vrijeme leta trebaju se apstrahirati od osobnih iskustava, a žena tiho patiti.

Victoria Isakova (kadar iz serije "Anna Karenina")

U drami "Anna Karenina" u režiji Karen Shakhnazarov, Victoria je glumila Dolly Oblonskaya, u glazbenoj vrpci "Spalite!" - opernu pjevačicu koja sjedi u zatvoru, u detektivu "Operacija" Sotona "- zaposlenicu dizajnerskog biroa, iz koje nestaju tajni dokumenti.

Gregory iz Konstantinopola, koji je Isakova ustrijelio u filmu "Pijane firme", pozvao je glumicu u komediju "Ruski demon". To je naziv restorana, koji glavni junak želi otvoriti svojoj voljenoj ženi, u izvedbi Ivana Makareviča. Film je osvojio nagradu Kinotavr za režiju i odabran je za posebnu predstavu za osobe s problemima sluha i vida.

Osobni život

Prva ozbiljnija ljubav došla je do Viktorije Isakove u njenim studentskim godinama. Nažalost, bila je dramatična. Vicki je izbio aferu s talentiranim razrednikom Aleksandrom Čiževskim. To je rekao bivši student Isakova i Čiževskog, Sergej Novikov. Alexander nije živio do diplome 2 tjedna. Nepoznati automobil udario ga je u rano jutro. Djevojčica je bila zabrinuta zbog gubitka svog voljenog, ali uspjela se ne rastati i usredotočiti se na karijeru.

Počasti

▪ Nagrada galeb u nominaciji Double Strike za predstavu Viy (zajedno s Pavelom Derevyankom, 2003.)
▪ Srebrna nagrada Međunarodnog filmskog festivala u Chicagu u Chicagu u nominaciji "Najbolja glumica" za film "Točka" (zajedno s Daria Moroz i Anom Ukolovom, 2006.)
▪ Triumph Award (2008)
▪ Nagrada nazvana po festivalu Natalia Gundareva "Moskovska premijera" u nominaciji "Najbolja glumica" za film "Ogledala" (2013)
▪ Nagrada "Nika" u nominaciji "Najbolja glumica" za film "Ogledala" (2014)
▪ Nagrada Udruženja filmskih i televizijskih producenta u nominaciji "Najbolja glumica televizijskog filma / TV serije" za seriju "Odmrznuti" (2014.)
▪ Nagrada Zlatni orao u nominaciji za najbolju glumicu u televiziji za seriju Thaw (2015)

Victoria Isakova i Jurij Moroz - suprug i supruga

Nekoliko godina nakon tragedije, glumica nije ni razmišljala o svom osobnom životu. Krenula je s radom, ali život ima svoj danak. Victoria se upoznala i zaljubila u budućeg supruga. Pokazalo se da je to poznati redatelj, otac prijatelja, Jurija Moroza. Sada je odnos ovog para ispunjen harmonijom. Victoria se prema mužu odnosi s ljubavlju i bezgraničnim poštovanjem. Na svom Instagram računu glumica često zajedno objavljuje obiteljske fotografije.

Ovaj lijepi par zajedno je više od petnaest godina. Umjetnik priznaje da je glava obitelji, naravno, čovjek, sve odluke u obitelji donosi Jurij. Redatelj Frost sa suprugom je snimio mnogo filmova i ona mu je zahvalna na ulogama koje su igrale u njegovim filmovima.

Na početku zajedničkog života, obitelj je doživjela strašan gubitak. Umrla kći Mashenka, kojoj je bilo jedva četiri mjeseca. Dugi niz godina Victoria se nije dotakla „dječje“ teme.

Ima li djece?

Od prošle godine glumica je počela objavljivati ​​fotografije djeteta, ali lice nije vidljivo na nijednoj od njih. Zatim je uslijedila fotografija Jurija Moroza na kojoj je prikazan dječji dlan u ruci. U 2018. Victoria je prestala skrivati ​​svoju kćer. Najvjerojatnije, zbog praznovjerja povezanih s prethodnom tragedijom, obitelj je odlučila sakriti rođenje djeteta. Vjerojatno je Victoria rodila djevojčicu 2016. godine.

Odnosi s Daria Moroz

Daria Moroz roditelja je upoznala sa svojom prijateljicom Viktorijom Isakovom. Nije ni pomislila da bi iste godine mogla postati supruga svog voljenog oca. Prošle su dvije godine, kad su on i njegov otac siroče umrla majka obitelji Marina Levtova. Daria je u jednom intervjuu priznala da se osjeća potpuno usamljeno. Odnos svog oca i Viktorije smatrala je izdajom. Ali vrijeme liječi, a ljudi odrastaju.

Ubrzo je komunikacija nastavljena. A kad je Daria Moroz imala kćer, Anechka, Jurij i Viktorija uživali su provoditi vrijeme s djetetom, dok je majka bila zauzeta radom u kazalištu ili odlaskom na snimanje.

Victoria i Daria zajedno su glumili u nekoliko filmova Jurija Moroza. Dasha je priznala da puno uživa radeći zajedno s ocem i "maćehom".

Victoria Isakova želi da je njen suprug-redatelj češće snima

Victoria Isakova uvjerava da suprug - redatelj neće nužno početi snimati suprugu u vlastitim filmovima. To je provjerila iz vlastitog iskustva, jer suprug glumice, redatelj Jurij Moroz, rijetko se skida na svojim slikama.

Kako je Victoria Isakova mučila studenticu

Novo djelo Viktorije Isakove bio je film "(M) student" redatelja Kirilla Serebrennikova. Victoria Isakova glumi učiteljicu koja je zajedno sa svojim učenikom u izvedbi Petera Skvortsova i istovremeno mučenica ozbiljno razmišljala o vrijednostima svjetskog poretka.

Victoria Isakova postala je redateljeva supruga ne samo u životu, već i na ekranu

Victoria Isakova u stvarnom je suprugu redatelja Jurija Moroza, sada je glumica na ekranu utjelovila sliku redateljeve supruge.
Victoria Isakova i Andrei Merzlikin igrali su u filmu Olega Asadulina "Zelena kolica", koji je snimljen u živopisnom uglu blizu Moskve pod imenom Semin ribnjak.

Victoria Isakova postala je najljepša 2015. godina

Drugog dana uručena je nagrada Najjednostavnija 2015. godina. A glavna nagrada pripala je Victoria Isakova.
Nakon dodjele nagrada, glumica je priznala da je za nju najprijatnije u ovoj ceremoniji i nagradi to što izgleda dobro, ali ne troši puno vremena na to.

Victoria Isakova varala je sebe.

Victoria Isakova glumila je stručnjaka analitičara u centru za protuterorizam u TV seriji "Domovina" Pavla Lungina. Prije toga bio je američki film "Domovina". Victoria je pogledala američkog kolegu mnogo prije nego što je sama dobila ponudu za igranje u Homelandu.

Pin
+1
Send
Share
Send

Pogledajte video: Vietnam War Documentary: Inside the Viet Cong - Tactics, Weapons, Tunnels, Uniform (Travanj 2020).