Slavne osobe

Anton Pampushny, biografija, vijesti, fotografije

Pin
+1
Send
Share
Send

Pampushny Anton Gennadievich

Rođen 5. maja 1982. godine.

2001. diplomirao na Trgovinsko-ekonomskom fakultetu u Astani,
(Ekonomski fakultet, specijalnost „marketer“).

2007. godine završio je Moskovsku umjetničku kazališnu školu (smjer D. V. Brusnikin, R.E. Kozak).

2004.-2008 - Glumac Moskovskog dramskog kazališta. AS Puškin.

2011. godine diplomirao je na VGIK-u. Gerasimova, odsjek za režiju dugometražnih filmova (radionica VB Akhadova).

Obrazovno kazalište Moskovske škole kazališta umjetnosti:
* Platonov - A. P. Čehov „Platonov“ (ravnatelj-odgajatelji B. L. Dyachenko, D. V. Brusnikin),
* Avtonom Sigismundovich - N. Erdman „Mandat“ (redatelj-edukatori E. A. Pisarev, O. M. Topolyansky)

Kazalište nazvano po A. S. Puškin:
* Pariz - W. Shakespeare "Romeo i Julija" (reir. R.E. Kozak),
* Kapetan Smolett - Stevenson "Ostrvo blaga" (red. E.A. Pisarev),
* Leray - G. Flaubert "Madame Bovary" (remija A.M.Sigalova),
* Lazar - Y. Radičkov "siječanj" (reir. R.E. Kozak),

Nova scena Moskovskog umjetničkog kazališta. A. P. Čehov:
* "Karmen-studije" (dir.-učitelj A. M. Sigalova).

* N. Erdman "Suicid" (redatelj R.E. Kozak),
* Tjelohranitelj - "Frank Palaroid Pictures" (red. K. Serebryannikov).

Biografija

Anton Pampushny ruski je glumac koji je privukao pažnju nakon objavljivanja niza biografskih projekata. Brutalna pojava umjetnika i njegov glumački talent omogućuju utjelovljivanje slika plemenitih junaka prošlosti i sadašnjosti na ekranu. Radu na svakoj ulozi umjetnik pristupa sa svim ozbiljnostima, pa se svaki lik u njegovoj izvedbi ispada vjerodostojan i vedar.

Djetinjstvo i mladost

Budući glumac rođen je u Kazahstanu, točnije u Astani. Dječak nije pokazao puno žudnje za umjetnošću u djetinjstvu. Da, i roditelji su inzistirali da sin dobije vrlo mondenu profesiju ekonomista. Stoga, nakon škole, Anton predaje dokumente trgovinskom i ekonomskom fakultetu u Astani i postaje certificirani trgovac.

Ali u novo stečenoj profesiji mladić ne radi dugo. Odlazi u glavni grad Rusije i na prijemnim ispitima u Moskovskoj školi kazališta umjetnosti dokazuje prijemnom povjerenstvu, kao i voditeljima izravnih tečaja Romanu Kozaku i Dmitru Brusnikinu, da je više nego dostojan biti među studentima slavnog sveučilišta.

Tijekom studija Pampushny glumi senzacionalnu predstavu „Tambura gornjeg svijeta“ temeljenu na pričama modnog pisca Viktora Pelevina. Na kraju školskog studija mladog glumca poziva ga trupa Moskovskog dramskog kazališta nazvanog A. S. Puškina. Tamo su Antona mogli vidjeti do 2008. u produkcijama Romea i Julije, Ostrvu blaga, Madame Bovary i mnogim drugim predstavama koje su postavljene na temelju poznatih klasičnih književnih djela.

Kad je započela njegova filmska karijera, Anton Pampushny odlučio je da bi trebao naučiti gledati kino od glavne osobe na mjestu, pa ulazi u VGIK na odjelu režije igranih filmova.

Kino

Kreativna biografija Antona Pampushnyja započela je kad je glumac još primao svoje prvo visoko obrazovanje. 2005. godine Pampushny se prvi put pojavio na ekranu, a glumio je ulogu tjelohranitelja u drami Kirilla Serebrennikova "Frank Polaroid Pictures". I odmah nakon što je završio školu umjetničkog kazališta u Moskvi, pozvan je na film koji će mu postati ulaznica za slavu - povijesnu i biografsku radnju „Alexander. Bitka na Nevi. "

Zanimljivo je da se Anton za pripremu slike morao baviti umjerenim fizičkim naporom. Izvana je glumac bio poput moćnog drevnog ratnika (Antonova visina je 185 cm), ali umjetniku je nedostajalo fizičke pripreme i borbenih vještina.

Glumac je naučio nositi stari ruski mač i jahati na konju, što se, usput rečeno, pokazalo vrlo složenim i neprestano se trudio udarati glumca ili ga bacati iz sedla. Osim toga, teška lančana pošta zajedno s uniformom težila je oko 40 kilograma, a kako Anton ne bi izgledao umorno u kadru, prethodno je izveo nekoliko kilometara kilometra, utovarivši se posebnim utezima.

Život, obitelj i karijera.

od admin 08.01.2020, 21:49 66 glasao

Ime i prezime:Anton Pampushny
Srednje ime:G.
Naziv na engleskom:Anton Pampushniy
Godina rođenja:1982
Datum rođenja:5. svibnja
dob:37
Mjesto rođenja:Astana, Kazahstanski SSR
zanimanje:glumac, ruski glumac
visina:185 cm.
težina:90 kg
zodijak:Bik
Istočni horoskop:pas
Društvene mreže:VkontakteInstagram

Djetinjstvo i adolescencija

Anton je rođen i odrastao u glavnom gradu Kazahstana, završio je 14. školu grada Astane. Kao dječak ozbiljno se zanimao za sport: borilačke vještine, boks i košarku. Igrao je i u KVN-u, ali tada nije razmišljao ni o glumačkoj karijeri.

Anton Pampushny odrastao je u Kazahstanu

Nakon završetka škole, mladić je ušao u trgovinu na lokalnom Trgovačkom i Ekonomskom fakultetu. Dobio je posao upravitelja, radio je honorarno u gradskom zabavnom parku, sudjelovao u javnom životu grada. S vremenom je u Astani pretrpio svjestan, asertivan mladić, pa je odlučio preseliti se u Moskvu i nastaviti školovanje.

Anton je u glavnom gradu upisao Institut svjetske ekonomije, ali tamo nije dugo studirao. Slučajno je stigao u Mosfilm, počeo je ozbiljno razmišljati o karijeri u kinu. Nakon završetka pripremnih tečajeva u moskovskoj školi kazališta umjetnosti, Pampushny je lako svladao prijemne ispite i postao ponosan učenik legendarnog kazališta. Mladić je odmah upisan na drugoj godini umjetničkog voditelja Romana Kozaka.

Anton Pampushny u zoru glumačke karijere

Od prvih dana studiranja studenti su se počeli privlačiti kazališnim produkcijama. Tada je Anton odigrao svoju prvu ulogu u predstavi „Tambura gornjeg svijeta“ zasnovanoj na istoimenoj priči Victora Pelevina.

Nakon što je završio školu moskovskog umjetničkog kazališta, mladić se pridružio Moskovskom dramskom kazalištu nazvanom A.S. Puškin, gdje je bio zaposlen u predstavama Romea i Julije, Ostrvo blaga, Madame Bovary. Anton je 2005. godine glumio u filmskoj predstavi Kirilla Serebrennikova "Frank Polaroid Pictures".

Glumačka karijera

Znameniti događaj u njegovoj karijeri bio je povijesni ep redatelja Igora Kalenova, „Alexander. Bitka kod Neve “, gdje je Pampushny imao glavnu ulogu. Tu su nam dobro došli herojski izgled i sportski treninzi mladog glumca. Anton je idealno ušao u sliku odvažnog ruskog junaka i savršeno se nosio sa njegovom ulogom, nakon čega su počeli krenuti o njemu u kinematografskim krugovima, a ponude drugih redatelja počele su redovito dolaziti.

Anton Pampushny u liku Aleksandra Nevskog

Pampushny je igrao glavne uloge: operativac u avanturističkom filmu "Zamka za ubojicu", hokejaš u filmu "Minnesota", romantični policajac u drami "Baby House", taksist u trileru "Petlja". Još jednom se na slici ruskog heroja, ovoga puta Alyoshe Popovich, Anton pojavio u slikarstvu Sergeja Bezrukova "Prava priča".

U "Minnesoti" je Pampushny igrao hokejaša

Na početku filmske karijere Pampushny je shvatio da mu nedostaje kinematografsko obrazovanje, te je ušao na odsjek za režiju na VGIK-u, koji je uspješno diplomirao 2011. godine.

Snimka iz filma "Posljednji slučaj Casanove"

U posljednje vrijeme talentiranom glumcu ne nedostaju zanimljivi kreativni prijedlozi. Među njima je i prvi domaći superherojski film "Branitelji", koji je objavljen početkom 2017. godine. Film je zamišljen kao odgovor hollywoodskim osvetnicima. Antonov lik je sovjetski heroj Arsus, koji se zna pretvoriti u groznog antropomorfnog medvjeda.

U "Braniteljima" Anton Pampushny glumio je medvjeda

Početkom 2019. godine planirano je puštanje fantastične oh-komedije „Coma“ u kojoj je Pampushny bio umiješan s Rinatom Mukhametovom, Rostislavom Gulbisom, Lyubov Aksenova i Milošom Bikovičem.

Brutalni Anton Pampushny na setu filma "Coma"

Osobni život Antona Pampushnyja

Još dok je studirao u moskovskoj školi umjetničkog kazališta, Anton je upoznao zemljakinju iz Kazahstana, glumicu Moniku Grossman. Ideja za vjenčanje zaljubljenici su se pojavili spontano, tijekom romantičnog putovanja u Dansku. Sada par živi u dvije države: Monica djeluje u prestižnom kazalištu u Njemačkoj, a Anton se uvelike bavi kreativnim aktivnostima u Rusiji.

Anton Pampushny i ​​Monica Grossman su u braku

Par još nema djecu, ali postoji pas pasmine Shiba Inu koji je glumac dao svojoj voljenoj.

Anton Pampushny i ​​njegov pas

Foto: Anton Pampushny

Anton Pampushny sada

U ožujku 2019. gledatelji su vidjeli Pampushnyja u blockbusteru Balkan Frontier. Igrao je vojnika iz ruske grupe specijalnih snaga koji je poslan da drži aerodrom u Jugoslaviji. Ali tijekom ispunjenja zadatka, osjećaji se miješaju s dužnošću: njegova ljubavnica (Milena Radulovich) drži se talac.

Na setu filma "Balkanska granica"

Loš ili dobar junak

"Za mene ne postoji koncept složenosti igre. Postoji koncept interesa. Ako mi je nešto zanimljivo, onda sama složenost nije prepreka, već oblik puta. A taj put formiraju likovi koje već imate priliku upoznati.

Reinkarnacija, vjerojatno da, je laka. Je li zanimljivo igrati dobro ili loše? Zanimljivo je igrati zanimljivu osobu, a da li je dobar ili loš već je zaplet određene slike. U principu, tražim i dobre i loše strane u svima, jer u našem životu ne postoje samo loši ili samo dobri ljudi.

Da, postoji određena predispozicija za svjetlost ili tamu za određene pojedince, ali svaki ima komad svjetlosti ili komad tame. Moja zadaća kao profesionalca je pronaći ove komade kako bih stvorio skladan lik, ali sa svojim osobinama. Može biti skladna za sebe, ali za druge je apsolutno disharmonija. Što se tiče dobrog ili lošeg, to za mene jednostavno ne postoji.

Svaki lik s kojim se upoznajem djeluje u okviru njegove logike i razvoja zapleta. I što je to neobičnije, što je više standardno, to je za mene novije, to je zanimljivije. "

Pin
+1
Send
Share
Send

Pogledajte video: GUARDIANS Teaser Trailer 2016 (Ožujak 2020).