Slavne osobe

Shulzhevsky, Eduard Ivanovich

Pin
+1
Send
Share
Send

Ime: Ed Shulzhevskiy

Pravo ime: Eduard Shulzhevsky

Srednje ime: Ivanović

Datum rođenja: 20. svibnja 1982. (37 godina)

Mjesto rođenja: Krasnodar, Rusija

visina: 186 cm

težina: 75 kg

Istočni horoskop: pas

Karijera: Ruski glazbenici 425 mjesto,
Ruski glumci 1142 mjesto

Djetinjstvo i adolescencija

Dječak je počeo pjevati prije nego što je naučio govoriti, pa roditelji nisu sumnjali da će njihov sin postati izvanredan umjetnik. Prvo je s njim radio njegov otac, a sa šest godina Edika je poslao u glazbenu školu. Učenje vaga i studij mu nije pružalo veliko zadovoljstvo, ali uvijek je volio pjevati na pozornici i sudjelovati u kazališnim predstavama.

U devet godina dječak se zaljubio u razrednika koji se bavio plesom u balu, a upisao se i u koreografski studio. Ubrzo je već hodao u tandemu sa svojom voljenom, a plesne vještine koje je dobivao bile su vrlo korisne mladom čovjeku u kasnijem životu.

Kreativan način

Paralelno s radom u mjuziklima, Edward je skladao vlastite pjesme. Cijeli je život sanjao o solo karijeri, a u jednom trenutku su mu planovi bili suđeni da se ostvare. Shulzhevsky je 2006. upoznao producenta koji je ozbiljno zainteresiran za njegov rad. Ubrzo su pjesme „Snijeg“ i „Čudan život“ snimljene i upale su u rotaciju vodećih radio postaja, što je izazvalo veliko zanimanje javnosti.

Potaknut uspjehom, Edward je snimio još dvije pjesme i snimio spot u Americi za pjesmu "Ja i ti". 2008. godine održan je njegov prvi samostalni koncert u glavnom gradu zabavni centar Crystal, a objavljen je i njegov debitantski album, Strange Life.

Biografija

Ed Shulzhevsky rođen je u Krasnodaru u umjetničkoj obitelji. Učio je vokale od ranog djetinjstva - prvo s ocem, a potom u glazbenoj školi, dok je učio svirati klavir. Uspješno nastupio i pobijedio na vokalnim festivalima. Nakon devetog razreda škole, upisao je koreografski licej na Sveučilištu za kulturu u Krasnodaru.

Sa 17 godina upisao je GITIS, upisao odmah drugu godinu.

2001. godine odobren je za ulogu kapetana Phoebusa u mjuziklu Notre-Dame de Paris.

2003. diplomirao je GITIS (RATI), odjel za sortu, odsjek za režiju, radionicu M. B. Borisova.

2004. godine, nakon dovršetka sjajnog glazbenog projekta "Notre-Dame de Paris", proglašen je glavnom ulogom u novoj produkciji mjuzikla "Romeo i Julija".

Solo karijera Ed Shulzhevsky započela je 2006. snimanjem pjesama "Snow" (glazba i tekstovi Ed Shulzhevsky) i "Strange Life" (glazba i tekstovi Ed Shulzhevsky), koja je kasnije snimljena. Obje su skladbe bile u rotaciji mnogih radio postaja u Rusiji.

Nastavak njegove solo karijere bilo je snimanje skladbi "Ja i ti" i "Moje dijete". Na ove skladbe u režiji Georgya Toidzea snimljeni su videozapisi koji su pali u rotaciju MTV-a, Muz-TV-a, RU.TV. Osim toga, pjesme su se dugo zadržavale na vodećim crtama vodećih radijskih postaja u zemlji.

U ožujku 2008. plesni projekt Global Deejays predstavio je svoj remiks na skladbu Shulzhevskyja „Ja i ti“.

Prvi samostalni koncert Shulzhevskya održan je u svibnju 2008. godine. Pjevačica je predstavila program "Crno-bijeli koncert". Ovom koncertu prisustvovali su mnogi predstavnici ruskog šoubiznisa, koji su pohvalili nadahnutog umjetnika. Iste godine objavljen je album "Čudan život".

Pjevačica je 2009. počela surađivati ​​s Denisom Maydanovom. Prvi zajednički hitovi bile su pjesme: "Ona i on" i "Ljubi ga".

U 2010. godini u zraku radio postaja odjeknula je pjesma "Ime Nastje". U prosincu je na ovoj pjesmi premijerno prikazana premijera videa. U ulozi Nastje našla se poznata glumica Maria Gorban.

Ed Shulzhevsky je 2011. započeo turneju po zemlji solo koncertnim programom "Ona i on", u kojem su sve pjesme samo o ljubavi.

Kao dio solističkog koncerta u svom rodnom gradu Krasnodaru, Shulzhevsky je predstavio novu pjesmu "Plava večer". A u jesen u Los Angelesu snimljen je video za ovaj sastav. U jesen 2011. Ed Shulzhevsky otputovao je na turneju koja je obuhvatila više od 20 velikih gradova Rusije, gdje je predstavio svoj novi koncertni program "... I samo o ljubavi". Krajem 2011. godine objavljen je treći album pjevača koji je dobio istoimeni naziv.

U ožujku 2012. u Kijevu je snimljen novi video klip Ed Shulzhevsky za pjesmu "Birthday". Premijera spota dogodila se u travnju.

Iste godine pjevač započinje s radom u novom mjuziklu - „Tri mušketira“ (autori Maxim Dunaevsky, Mark Rozovsky i Jurij Rjašentsev), gdje je odobren za ulogu d'Artanyana.

Shulzhevsky je s pjesmom "100 minuta" sudjelovao u ruskom kvalifikacijskom krugu za pravo na Euroviziju 2012. godine.

U proljeće 2013. započela je proljetna turneja: Belgorod, Kursk, Bryansk, Orel, Tula, Vologda, Cherepovets, Ivanovo, Kostroma, Yaroslavl, Ryazan, Tambov, Lipetsk, Voronezh, Tver.

U listopadu 2013. objavljen je video za pjesmu "Ti si sve".

U 2014. objavljene su pjesme "Djevojčica po imenu Ljubav" i "Negdje tamo" koje su došle u vruću radio cirkulaciju. Na kompoziciji "Djevojčica po imenu Ljubav" i "Ako iznenada" objavljeni su klipovi.

2015. - nova pjesma "Moj grad", čiji je autor glazba Ed Shulzhevsky, uspješno je započela na radijskim postajama.

Ažurirani solo program, nazvan po novoj pjesmi „Ako si sa mnom“ uz sudjelovanje nove glazbene skupine, javnost je uspješno prihvatila na solističkim koncertima.

2016. - Eduard Shulzhevsky sudjelovao je u glazbeno-dramskoj predstavi "Život i sudbina". Objavljena je pjesma "Ti si moja duša" koja je postala glazbeni spot filma "Sjajni život latica" Rusija 1.

2017. - izlazi album "Moj grad". Pjesma "Mamina toplina" ulazi u rotaciju.

Ed Shulzhevsky godišnji je sudionik dobrotvornog dječjeg filmskog festivala Eagle.

Sudionica jesenskih festivala u jesenima i zemlji festivala, godišnji sudionik dječjih festivala u Astrahanu i član žirija Ivanova natjecanja Beauty and Firebird. Redoviti sudionik u dobrotvornim akcijama Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva obrane ima višestruke nagrade za nastupe u vrućim točkama.

Predaje na Moskovskoj akademiji za vokalnu umjetnost Vyacheslava Gnedaka.

Djetinjstvo i mladost

Eduard Shulzhevsky, fanovi poznatiji kao pjevač Ed Shulzhevsky, rođen je u Krasnodaru 1982. godine. Glazbene sposobnosti sina prvi je primijetio otac - zasluženi kubanski umjetnik Ivan Shulzhevsky. U početku se tata bavio vokalom i sa 4-godišnjim sinom. Tada je Edward odveden u glazbenu školu, gdje je dječak naučio svirati klavir. Počevši od 6. godine, mlada pjevačica redovito je pobjeđivala na glazbenim festivalima i vokalnim natjecanjima.

Pored glazbe, Ed Shulzhevsky u dobi od 9 godina počeo se zanimati za ples u balu. Ovaj hobi doveo je do toga da je dječak u budućnosti postao profesionalni plesač. Nakon što je završio 9. razred, Edward je ušao u koreografski licej.

U dobi od 17 godina, Shulzhevsky je postao student glavnog grada GITIS-a.

Glazba

Na prijemnom ispitu u GITIS-u Ed Shulzhevsky otpjevao je jednu od arija "Notre Dame de Paris" na francuskom jeziku. Ovaj je događaj pomogao momku da uđe, i to odmah do 2. godine.

Kad je Ed prešao u 3. godinu, tada je, čuvši za novačenje mjuzikla Notre Dame de Paris, odlučio sudjelovati. Prema glazbeniku, bio je toliko zabrinut da je loše pjevao. Uvjeren da kasting nije uspio, novak pjevač već je otišao kući.

Kako se ispostavilo, producenti predstave Ekaterina von Gechmen-Valdek i Alexander Weinstein nisu bili toliko oštri prema podnositelju zahtjeva, pozivajući pjevača da pjeva arije kapetana Feb-a. Tijekom sljedeće dvije godine, Shulzhevsky je odigrao jednu od vodećih uloga u produkciji.

Kad se mjuzikl zatvorio, većina glumaca prešla je na novu produkciju Romea i Julije. Producenti su preuzeli Shulzhevskyja, ali ovaj put su mu povjerili glavnu ulogu Romea. Nakon dva senzacionalna mjuzikla, Ed Shulzhevsky postaje prepoznatljiv i uspješan umjetnik.

Sve vrijeme dok je tip nastupao u mjuziklima, pisao je pjesme. Njih dvoje, koje je Ed smatrao najuspješnijim, započeli su solo karijeru. Skladbe "Snijeg" i "Čudan život" Shulzhevsky su prvi put izveli 2006. godine.

Umjetnik je za predstavu odabrao win-win Euro-pop stil. U njegovoj budućoj karijeri sposobnost plesa bila je također korisna. Bivši član tvornice zvijezda, koreograf Miguel, pomogao mu je u pokretanju plesnih programa.

Uspjeh je došao do Eda s pjesmama "Ja i ti" i Moje dijete. Isječci na njima, stvoreni u Hollywoodu, već se dugo vrte na Muz-TV-u i MTV-u, ulazeći u ocjenu najgledanijih. Ubrzo su na Šulževski padale prve nagrade i nagrade.

Prvi "solo album" "Crno-bijeli koncert" izvođača održan je 2008. u glavnom gradu CRC-a Kristall. Ubrzo se u umjetnikovoj diskografiji pojavio album. Uključio je 13 skladbi, od kojih je većinu napisao sam.

A 2009. godine Shulzhevsky je počeo surađivati ​​s poznatim pjevačem i skladateljem Denisom Maydanovom. Rezultat suradnje su skladbe "Ona i on" i "Volite ga". Te dvije nove pjesme odmah postaju hitovi, 16 tjedana zadržanih u rotaciji ljestvica na "Ruskom radiju".

Sastav „Po imenu Nastya“ još jedan je uspjeh pjevačice. Ed je za ovu pjesmu dobio prvi Zlatni gramofon. Obožavatelji je zovu najboljom u biografiji umjetnika. Shulzhevsky je 2011. proslavio novim programom pod nazivom "Ona i on."

Ed Shulzhevsky se ponovo vratio u mjuzikle: pjevač je dobio glavnu ulogu u glazbenoj produkciji "Tri mušketira", glumivši D'Artagnana. Mjuzikl je krenuo na turneju u Njemačku.

Ed je glumio i u filmu. Prvo djelo glumca bila je slika "Bivši". Prema zapletu, u filmu glumi i sam - pojavljuje se kao zvijezda gostiju i izvodi pjesmu Moje dijete.

U 2016. godini, Shulzhevsky je često nastupao u raznim regijama Rusije na koncertima, a također je sudjelovao u glazbeno-dramskoj predstavi "Život i sudbina". Glazbenik je redoviti sudionik dobrotvornih događanja, dobitnik je mnogih nagrada za nastupe u vrućim točkama.

Godine 2017. ušao je u rotaciju novi izvođačev album "Mom's Heat", koji je uvršten u četvrti solo album Shulzhevsky My City.

Osobni život

Osobni život Eda Shulzhevskyja zatvorena je tema. Pjevač rijetko novinarima govori o svojoj obitelji. Ipak, umjetnik ne krije da mu je srce zauzeto. 2010. godine, glazbenik je bio na Cipru s turnejom mjuzikla "Romeo i Julija". Među gledateljima Ed je primijetio prekrasnu plavušu. Nakon govora, mladić je pronašao priliku da upozna lijepu neznanku.

Ispostavilo se da je djevojka Natalia, sunarodnjakinja glazbenika. U to je vrijeme radila kao dizajnerica cipela u Kini. Olujna romantika očarala je mlade i promijenila im sudbinu. 2011. godine održalo se vjenčanje. Kasnije je Natalia glumila u spotu supružnika "Ti si sve." Umjetnik je ovu pjesmu posvetio svom izabranom.

Danas dvoje djece odrasta u ljubavnoj obitelji Shulzhevsky - najstariji sin Vladimir i kći Taisiya. Roditelji žive s djecom u Moskvi. Natalia je našla posao po svojoj volji. Pjevačeva supruga vlasnica je slastičarnice Madame Schulz koja priprema kekse po mjeri. Fotografije supružnika i nasljednika često se pojavljuju na umjetnikovom Instagramu.

Posao, biografija i obitelj.

od admin 30.08.2019, 04:36 12 Posjeta 663 glasao

Ime i prezime:Eduard Shulzhevsky
Srednje ime:Ivanović
Naziv na engleskom:Eduard shulzhevskii
Korisničko ime:Ed Shulzhevsky
Godina rođenja:1982
Datum rođenja:20. svibnja
dob:37
Mjesto rođenja:Krasnodar, Rusija
zanimanje:pjevačica
visina:186 cm.
težina:75 kg
zodijak:Bik
Istočni horoskop:pas
Društvene mreže:VkontakteFacebookTwitterInstagramYoutubeWikipedia

Ed Shulzhevsky sada

Do 2018. godine diskografija Shulzhevskyja već je imala četiri pune ploče, koje su prodane u znatnim količinama. Pjevačica aktivno putuje po Rusiji i bivšim zemljama ZND-a s ažuriranim solo programom, sudjeluje u festivalima i glazbenim natjecanjima, nastupajući u vrućim točkama. Istovremeno glumi u filmovima i obavlja vodeće uloge u mjuziklima.

Eduard Shulzhevsky i njegovi scenski kolege

Studiranje i prvi uspjesi

U dobi od 17 godina, Shulzhevsky je odmah ušao u drugu godinu moskovskog GITIS-a. Tijekom prijemnih ispita, pred žirijem je izveo ariju iz mjuzikla Notre-Dame de Paris. Tada nije zamišljao kakav će značaj igrati u budućnosti. Već tijekom audicije mladi umjetnik dobio je ponudu da svira u mjuziklu Metro. Međutim, zbog akademskog zaposlenja, bio je prisiljen odbiti.

U svojoj trećoj godini Ed je odlučio sudjelovati u kastingu mjuzikla "Notre Dame de Paris", za koji je naučio pjesmu "Cathedral" na francuskom. Međutim, progovorio je, po njegovom mišljenju, ne sasvim uspješno i otišao je kući s mišlju da je propao na kastingu. Već u kući primio je telefonski poziv s radosnim vijestima: Edin glas svidio se producentima. Tako je započela karijera Ed Shulzhevskyja u Notre Dame de Paris, u kojoj je sudjelovao više od dvije godine.

2004. godine projekt je zatvoren, a Ed, s dobrom polovicom članova, počeo je raditi u drugom mjuziklu, Romeo i Julija. Tu je dobio ulogu zaljubljenog mladića.

Mnogi se kazališni glumci sjećaju kako je jednom u finalu djela „mrtva“ Montecca zaživjela i pružila ruke Juliji Capulet. Eduard je stekao potrebno iskustvo rada u timu, ali ipak je želio preuzeti osobni projekt, gdje bi se mogle ostvariti kreativne ambicije.

Biografija, životna priča Shulzhevsky Ed

Njegov neobičan glas već je osvojio srca milijuna ruske Julije i Esmeralda. Sjajni kapetan Phoeb iz mjuzikla "Notre-Dame de Paris" i dirljivi Romeo iz "Romea i Julije" - Ed Shulzhevsky započinje solo karijeru. Pjevačica izvodi skladbe u stilu visokokvalitetnog popa - izvrsno romantičnog Europopa koji podsjeća na Justina Timberlakea, Garoua i Mika. U svojim nastupima provodi iskustva na kazališnoj pozornici, obogaćujući pop estetiku dramatičnim predstavljanjem i profesionalnim plesnim treningom. Ed ima živopisnu karizmu, jedinstveno scensko iskustvo i ljubav prema publici i pozornici. Umjetnik sam svoj rad naziva "glazbom živog srca". Pjevač priprema program za nastupe u glavnim klubovima u kojem mu pomaže koreograf Miguel, bivši sudionik projekta Star Factory-5.

Ed potječe iz umjetničke obitelji, njegov otac Ivan Shulzhevsky, zasluženi umjetnik na Kubani. Kao što se i očekivalo, od djetinjstva se bavio pjevanjem, učio je u glazbenoj školi klavira, bavio se plesnim balonom. Unatoč činjenici da su mu dani zakazani iz minute, Ed je uvijek pronalazio vrijeme za dječačku zabavu. Obožavao je voziti sportske bicikle, koje je dizajnirao sam. U trećem razredu, kada je Shulzhevsky imao 9 godina, obuzela ga je prava ljubav. Djelomično se njegova umjetnička sudbina dogodila zahvaljujući tom osjećaju. Ed se morao potpuno promijeniti da bi zadovoljio svog ljubavnika i čak se ozbiljno bavio plesom u balu. U tim je godinama Ed počeo pisati prve pjesme s kojima je uspješno nastupao i pobijedio na vokalnim natjecanjima, poput "Mladih glasova Rusije". Strast prema plesu dovela je do toga da je Ed postao profesionalni plesač i nakon devetog razreda škole ušao je u koreografski licej na Sveučilištu za kulturu u Krasnodaru. Što se tiče osjećaja, ostao je neporažen.

Sa 17 godina pjevačica je otišla u Moskvu na studij. I iako se činilo da nema šanse, pjevač je odmah pripisan drugoj godini. Na ispitu je izveo ariju iz mjuzikla „Notre-Dame de Paris“ na francuskom jeziku, ni ne sluteći kakvu će mu ulogu u budućnosti igrati ovo djelo. Još tada, Ed je dobio ponudu da glumi u mjuziklu "Metro", ali zbog intenzivnog trenažnog procesa, bio je prisiljen odbiti. U trećoj godini Shulzhevsky je odlučio sudjelovati na kastingu "Notre-Dame de Paris". Na dan slušanja bio je toliko nervozan da je list s partiturom drhtao u rukama, a glas uopće nije "zvučao".Posebno za natjecanje pjevačica je na francuskom naučila jedan od brojeva predstave - pjesmu "Katedrale". Nakon što je poslušao Ed, otišao je kući s potpunim uvjerenjem da kasting nije prošao, već je telefonski poziv uhvaćen u kući uzrujane pjevačice. Pokazalo se da su producenti mjuzikla Catherine von Gechmen-Waldeck i Alexander Weinstein voljeli glas Shulzhevskyja. Nakon dodatne audicije, Ed je odobren za ulogu kapetana Faba. Tako je započela njegova "alternativna vojna služba" koja je trajala dvije godine: s punim municijom i strogom disciplinom.

Nakon zatvaranja Notre-Dame de Paris 2004., neki od glazbenih umjetnika prešli su na novu produkciju Romea i Julije. Među njima je bio i Shulzhevsky, koji je ovoga puta dobio glavnu ulogu - Romeo. Neki kazališni glumci mogu se prisjetiti slučaja kada je "mrtvi" Romeo u finalu mjuzikla iznenada zaživio, ispruživši ruku prema Juliji. Ed se još uvijek s radošću prisjeća ove epizode.

"Rad u mjuziklima Notre-Dame de Paris i Romeo i Julija bio je zaista sjajan, do danas sam ponosan na svoje sudjelovanje u takvim grandioznim izvedbama", kaže Ed, "ali sve je bilo u timu, u trupi. Ipak, želio sam imati nešto svoje. Znate, mnogi umjetnici i glazbenici kažu tako: "Uradi svoje!". Naravno, to košta puno truda, nevjerojatnih mentalnih troškova, ali svejedno, ništa ne može učiniti umjetnika sretnijim od ovog "nečeg svog". U međuvremenu, najpopularnije pitanje među novinarima glasi: "Ed, pa tko si ti - kapetan Phoebe ili Romeo?"

"Možemo reći da se sada nalazim između tih slika: Nisam ljuta poput Phoebe, ali također nisam toliko romantična kao Romeo." S godinama svi postajemo ciničniji, a meni više nije 17 godina .... Kad bih započeo igrati Romea, vjerojatno bih odgovorio da mi je taj junak bliži, ali danas to ne mogu reći. Znate li što je vrijedno? Sada osjećam kako se u meni rađa nešto svoje: ovo nije Romeo, ovo nije kapetan Phoebe, ovo je Ed Shulzhevsky. "
Unatoč činjenici da je Shulzhevsky prepoznat na ulicama od svog sudjelovanja u mjuziklima, on sebe ne smatra zvijezdom i pomalo je sramežljiv kad ga zatraže autogram. Kad su ga jednog dana gledali fanovi u blizini kuće, Ed je bio toliko zbunjen da nije mogao priznati da je to on. Iako je dao autogram ... I uporni pokušaji da mu se privuče pažnja, Ed i uopće poduzima neprijateljstvo. Kad je umjetnik nedavno sudjelovao u snimanju emisije "Privatni život" na televizijskom kanalu Domashny, ušao je u raspravu s drugom gošću - Oksanom Robski. Shulzhevsky je govorio o djevojci koju je njezin rođak, visoki dužnosnik, pokušao upoznati s njim, koristeći ne naj osjetljivija sredstva za to. Pjevačica se čak bila prisiljena sakriti od obožavatelja i svog upornog zaštitnika. Sekularna lavica tvrdila je da istinski umjetnici moraju obratiti pažnju na sve svoje obožavatelje, dok je Ed branio svoje pravo na privatnost.

Ali ne može se reći da se umjetnik u privatnom životu uopće ne ističe iz mnoštva. Ed ima jednu slabost - voli žuto. Budući da je muškarcima u posljednje vrijeme dopušteno da nose svijetle stvari, pjevač je kupio tenisice omiljene nijanse, do kojih je čak kupio i automobil! Čak ni savjetnik nije shvatio da je izbor pjevača potpuno nesvjestan, te je rekao da je prvi put vidio nekoga kako kupuje automobil kako bi odgovarao boji cipela.

Stalni obožavatelji Eda demonstriraju svoju ljubav na originalan način - stvorili su kult žute boje. Na njegovom nedavnom govoru u čast proslave 860. obljetnice Moskve obožavatelji su pronašli originalan način da se razlikuju - djevojke su u znak ljubavi prema umjetnicima nosile žute tenisice.

Sada na Muz-TV, MTV, Music Box i Ru.TV možete pogledati video "Ja i ti", koji je režirao poznati proizvođač glazbenih video zapisa Gosha Toidze. Ovo nije prva umjetnikova suradnja sa svjetiljkama ruskog šoubiznisa - pjevač je surađivao s kultnim modnim triom Fresh Art-a kad je snimio svoj prvi video, Strange Life.

Snimanje spota dogodilo se u Los Angelesu. U jednoj od scena koja je snimana u neugodnom području, gdje je bilo puno ljudi bez ikakvog stana. Jedan od njih vozio je kolica iz supermarketa po ulici i, saznavši da se na ulici odvija pucnjava, odjednom je počeo dinamično marširati i vikati: "Ja sam glumac! Slučajno sam došao u takav život! Sad mi je vrlo teško, ali držim se! ”Pokazalo se da je čovjek u prošlosti bio poznati kazališni glumac. Još jedna tvrtka s prijateljima je pitala kakva se buka događa na njihovom području. Kad je Ed objasnio da je glazbenik iz Rusije i upravo je snimao video u ovom trenutku, njihovo raspoloženje se dramatično promijenilo: rekli su da su Rusi jednako srdačni i simpatični kao Afroamerikanci. Nažalost, ove epizode nisu bile uključene u video, ali su atmosferi dale potrebnu notu uzbuđenja.

Solo karijera

2006. godine Edward je snimio dvije pjesme vlastitog sastava - "Snow" i "Strange Life" (uz istoimeni isječak). Dugo su bili u rotaciji ruskih glazbenih kanala i radija. Nastavak njegove karijere bilo je snimanje pjesama Moje dijete i "Ja i ti", koje su se dugo zadržale u top vrhovima ljestvica domaćih radio postaja.

Svibanj 2008. Obilježio je značajan događaj kada je Edward pripremio prvi recital. Utjecajni ljudi iz show businessa koji su ga prisustvovali cijenili su talent i potencijal umjetnika. U isto vrijeme, album "Strange Life" ugledao je svjetlo.

Daljnji koraci razvoja karijere:

 • 2009. Početak suradnje s Denisom Maidanovom. Izdanje pjesama "Ljubi ga", "Ona i on."
 • 2010. Izdanje singla "Ime Nastja", čiji je autor bio Maidanov. Nakon toga snimljen je istoimeni video u kojem je Nastya glumila Maša Gorban. Kasnije, uz sudjelovanje DJ-a Fisun, stvoren je popularni remix i minus za pjesmu.
 • 2011. turneja po Rusiji s programom "Ona i on", gdje su pjesme i glazba Ed Shulzhevskyja posvećeni ljubavi. Na solo koncertu u Krasnodaru iste godine prvi put je izvedena pjesma „Plava večer“. Nakon toga, na njemu je snimljen video na obali Kalifornije.
 • 2012. U ožujku je održana premijera videa "Rođendan". Tada je Shulzhevsky sudjelovao u kvalifikacijskom krugu za pravo predstavljanja zemlje na Pesmi Eurovizije. Paralelno s tim, počeo je raditi u mjuziklu D'Artagnan i Three Musketeers, gdje je dobio ulogu hrabrog Gascona. U tijesnom rasporedu rada pronađeno je i vrijeme za novogodišnji mjuzikl „Smrznuto srce“ temeljen na Andersenovoj bajci „Snježna kraljica“.
 • 2013. Umjetnik je krenuo u obilazak gradova Rusije. Solo koncerti organizirani su u Voronjezu, Tuli, Kursku, Čerepovecu, Orelu i drugim gradovima u središnjoj Rusiji. U listopadu je objavljen novi isječak, "Ti si sve".
 • 2014. Ed nastavlja stvarati i snimati video zapise, stvara remikse, oduševljava obožavatelje hitovima "Negdje vani" i "Djevojka zvana ljubav".
 • 2015. Na radiju pjesma „Moj grad“ postaje popularna. Ažuriran je solo program i glazbeni kolektiv koji javnost uspješno izvodi na pjevačkim koncertima.
 • 2016. Ed se okušao kao glumac igrajući u glazbeno-dramskoj predstavi Život i sudbina. Pjesma "Moja duša" postala je soundtrack filma "Sjajni život latice".
 • 2017. Izdanje albuma "My City", uspješno izdanje u rotaciji singla "Mom's Warmth", "Our Secret".

Djelujući

Posjedujući glumački talent, Ed ne ide ciklusima u pjevačkoj karijeri. Od 2003. sudjeluje u snimanju domaćih filmova i TV emisija., Komedija "Novogodišnja romansa" postala je debigdje mu je dodijeljena uloga pisca. Kasnije je Ed zadovoljio fanove pojavljivanjem u seriji "Bivši" i filmu "Pa", gdje je glumio plesačicu Sašu.

Ostale činjenice iz biografije Ed Shulzhevsky:

 • datum rođenja - 20. svibnja 1882. u Krasnodaru (prema horoskopu - Bik),
 • visina - 186 cm, težina - oko 75 kg,
 • specijalitet koji sam kuha je francuska svinjetina,
 • obitelj - supruga Natalia, dva sina,
 • instagram - shulzhevskiy, supruga instagram - madamshultz,
 • službena stranica VK —vk.com/shulzhevskiy.official,
 • pjevačica godišnje sudjeluje na dobrotvornom festivalu "Orao",
 • Ed ima mnogo nagrada za nastup u vrućim točkama,
 • Pjevač voli žuto, a mnogi njegovi obožavatelji dolaze na koncerte u žutim cipelama i haljinama.

Obitelj, veza

Ed Shulzhevsky govori malo o svom osobnom životu. Nije zaslužan za gromoglasne romane s pop zvijezdama i sumornim zvijerima (laičke lavice). Poznato je da je glazbenik sretno oženjen i ima dvoje djece. Svoju suprugu Nataliju upoznao je 2009. godine na Cipru tijekom turneje mjuzikla Romeo i Julija.

Natalia je glumila u pjevačevom spotu za pjesmu "Svi ste" koja se pokazala vrlo iskrenom i uzvišenom. Prema redatelju, Edward se ponaša kao dizajner vjenčanice za heroinu i nehotice se zaljubljuje u nju. Finale je bilo toplo, dirljivo i nepredvidivo. Kasnije je pjevač priznao da nije samo glumio, već je kroz sebe prenio imidž zaljubljenog modnog dizajnera.

Par je dugo zajedno, ali Ed se ne umara da se divi svom ljubavniku, a putem Instagrama joj šalje ljubazne riječi. Nakon duge turneje, uvijek se trudi za ugodno obiteljsko gnijezdo, gdje ga čekaju najvažniji ljudi u životu.

Ed Shulzhevsky danas

U pjevačevoj imovini u 2018. godini bile su četiri pune ploče, od kojih je svaka prodana u znatnoj nakladi. Pjevačica aktivno putuje po Rusiji i zemljama ZND, glumi u filmovima, sudjeluje u mjuziklima i dobrotvornim koncertima. Svaki njegov nastup veliko je slavlje za obožavatelje, kojih je sve više. Pred umjetnikom - novi projekti, u uspješnoj realizaciji kojih će mu pomoći talent, akumulirano iskustvo i ljubav prema svom radu.

Pin
+1
Send
Share
Send

Pogledajte video: My Baby - Ed Shul'zhevsky (Travanj 2020).