Najviše

Najmlađi očevi na svijetu

Pin
+1
Send
Share
Send

Šokantne informacije pojavile su se početkom 2009. godine. Istovremeno, vrlo se zanimljiv članak pojavio u gotovo svim novinama u Velikoj Britaniji. Radilo se o trinaestogodišnjem dječaku po imenu Alfie Patten. Upravo je on, prema nekim izvještajima, najmlađi tata na svijetu. Njegova djevojka je 15-godišnja Chantelli Steadmann. Djevojčica je rodila Alfievu kćer Macy.

Prema novinarima, djevojčica je išla na trudnoću i porođaj ne samo tako, već sasvim svjesno. Chantelli Steadmann, kažu, samo je željela postati poznata. I odabrala sam temu razgovora o sebi - mlado očinstvo i majčinstvo.

Međutim, novopečeni roditelji rekli su da nikada nisu razmišljali o slavi. I sada, kad je cijeli svijet počeo pričati o paru, oni samo žele pokušati izgraditi sretnu obitelj i pružiti svojoj bebi udobnu budućnost.

Međutim, nekoliko dana nakon što su objavljeni članci o najmlađem ocu na svijetu, dopisnici su počeli učiti zanimljive detalje. Ispada da mlada stanovnica Britanije nije bila toliko vjerna svom ocu. Neki su mladi počeli tvrditi da imaju seks sa Chantelli. Stoga bi teoretski svaki od njih mogao biti otac djeteta. Novinari su brojali najmanje 12 mladih.

Nakon takvih izjava, odlučeno je provesti DNK analizu. Pokazao je da u stvari otac male Macy nije 13-godišnja Alfie Patten koja je već navikla na status "najmlađeg oca na svijetu". Djevojčicin biološki otac je dječak, godinu stariji od deklariranog - 14-godišnji Tyler Barker. Usput, mladić je rekao da nema ništa protiv brige o svojoj kćeri.

Ipak, dijete je ostalo da odgaja 13-godišnju Alfie. Odlučili su izolirati njega i njegovu izabranicu Chantelli od napada novinara. Posebno zbog toga sud u Engleskoj zabranio je objavljivanje bilo kakvih podataka o rezultatima DNK analiza u tisku. No, odvjetnici i dalje nisu uspjeli postići zabranu objavljivanja tih podataka u tiskanim medijima. Stoga se svaki Britanac mogao upoznati sa zanimljivim činjenicama.

Najzanimljivije je da su kladionice u Engleskoj već počele kladiti se na one koji su zapravo otac malog djeteta Chantelli. Usput, potpuno različiti momci koji su bili "hrabriji od imenovanog oca Alfieja" postali su favoriti ravnodušnih.

Vrijedi napomenuti da se kontroverza oko titule najmlađeg oca na svijetu nastavlja. I u Velikoj Britaniji je broj trudnica mlađih od 16 godina najveći nego u ostalim zemljama svijeta. Samo u 2006. godini u zemlji je zatrudnilo više od sedam tisuća djevojčica koje još nisu imale 16 godina.

U međuvremenu, petogodišnjakinja je postala najmlađa majka na svijetu. djevojka.

Najmlađi tata u Rusiji

Međutim, Rusija nije daleko iza Velike Britanije. A u našoj zemlji ima prilično tinejdžera koji u nježnoj dobi postaju roditelji. Tako je 2011. godine obitelj iz sela Alnyash s permanskog područja postala poznata. 15-godišnja djevojčica Anastasia rodila je svog rođaka Michaela. Dječak je u to vrijeme imao samo 14 godina.

Čim je Nastya saznala da je trudna, odmah je odlučila napustiti dijete. No punopravna obitelj s bratom nije uspjela. Miša je odbio vlastito dijete, a njegova obitelj prestala je pomagati rođaka. Prijatelji su rekli da sin Nastje Vadim uopće nije iz Miše. Štoviše, čim je djevojčica zatrudnjela, bivši ljubavnici odmah su se razišli.

Najstariji otac na svijetu

U Guinnessovoj knjizi rekorda postoji zapis koji je izravno suprotan. Sadrži podatke o najstarijem ocu na svijetu. Indijski farmer po imenu Ramjita Raghava, u dobi od 94 godine, pokupio je novorođenog sina. Bebu mu je rodila 50-godišnja supruga Sakuntal Devi.

Zahvaljujući ovim brojevima putovnica, Ramjita je postala najstariji otac na svijetu. Najneverovatnije je da je muškarac u 94. godini prvi put u životu postao otac. Supruga hinduističkog prvaka Devi rodila je savršeno zdravog dječaka. Nadalje, porođaj je protekao bez komplikacija u najobičnijoj seoskoj bolnici sela Kharkhod. Nalazi se na 70 kilometara od grada Delhija.

Usput, Ramjita Raghava govorila je o tome kako održati gotovo vječno zdravlje svog oca i preživjeti do svojih naprednih godina. Ispada da, kako ne biste osjećali nelagodu s godinama i uživali u putovničkim godinama vrlo dugo, trebate jesti samo pola kilograma badema svaki dan. Ali ne prazan, već s maslacem i ispran mješavinom tri litre mlijeka. Najstariji otac kaže da je zapravo puno više od stotinu godina. I to unatoč činjenici da prema dokumentima ima tek 94 godine

Najstariji tata na svijetu u mladosti bio je borac. A sada je siguran da će uvijek biti u blizini svog sina i vidjet će kako dječak raste. Štoviše, Ramjita Raghava tvrdi da neće moći umrijeti baš tako. Čovjek će, prema vlastitim riječima, otići k precima tek nakon što ih je ugrizla crna zmija. A to je malo vjerojatno.

Ipak, najzanimljivije izjave najstarijeg oca tek dolaze. Ispada da vrlo brzo rekorder planira imati još jedno dijete. Ramjit Raghav čak poziva novinare da posjete nakon 10 godina, kako bi bili sigurni da će muškarac izgledati isto kao i sada.

Vrijedi napomenuti da je indijska zemlja prilično bogata najstarijim očevima. Ovdje je registriran prethodni zapis. 2007. godine stručnjaci Guinnessove knjige rekorda zabilježili su nevjerojatan slučaj - 21 dijete rodilo se lokalnom poljoprivredniku po imenu Nanu Ram Yoga. U vrijeme rođenja djeteta, muškarac je imao 90 godina. Ramjit Raghav srušio je ovaj rekord četiri godine. I ne namjeravam se zaustaviti na postignutom rezultatu.
Pretplatite se na naš kanal u Yandex.Zen

Inkognito s Novog Zelanda

Najmlađi otac na svijetu je jedanaestogodišnji (u to vrijeme) dječak s Novog Zelanda. Njegovo ime nije javno objavljeno, ali poznato je da je žena trideset šest godina, majka njegovog razrednika, postala majka. Nekoliko mjeseci prije trudnoće bili su u romantičnoj vezi. Student je kasnije priznao da nije zadovoljan time, ali nije znao kako ih zaustaviti. Nakon porođaja, žena je pala u kazneni postupak, a dijete su joj oduzele socijalne službe. Činjenica je da prema tadašnjem zakonodavstvu odrasloj ženi nije bilo zabranjeno stupiti u vezu s tinejdžericom. Nakon ove priče zakoni su revidirani.

Sve je počelo činjenicom da je jednom prijateljica predložila da tip zajedno prošeta u školi i zabavi se s njim i majkom. Žena je završila s dečkom pivom, nakon čega se zavela. Nakon nekoliko mjeseci takve veze, dijete je imalo hrabrosti obavijestiti ravnatelja svoje škole koji je obavijestio tijela za provođenje zakona.

Sean Stewart

Drugi mladi otac je Britanac Sean Stewart. U vrijeme rođenja sina, bio je dvanaestogodišnjak. Majka djeteta - njegov susjed i djevojka - u to je vrijeme imala šesnaest godina, zatrudnjela je s petnaest godina. Prema Emmi, nije joj moglo ni pasti na pamet da je njezin partner toliko mlađi, jer je izgledao kao njezin vršnjak.

Novorođenče je dobilo ime Ben i odlučilo se zajedno odgajati, naravno, ne bez pomoći vlastitih roditelja. Sean je u intervjuu rekao da su jako sretni i da im ide dobro. Ali prošle su samo tri godine, a momak se umorio od obiteljskog života, zbog čega je napustio ženu i dijete, prestajući ih čak pamtiti. Zajedno s tim, kako kažu, upao je u prevaru: počeo je krasti i ušao je u zatvor. Emma, ​​ne osobito uznemirena raskidom, brzo se udala. Kad joj se postavljaju pitanja o ocu djeteta, ona vrlo jasno odgovara da ne želi razgovarati o tome kako ne bi naštetila djetetovoj psihi. Sasvim je zadovoljna s novim mužem, oni žive više nego u izobilju.

Seanovo brzo okončano djetinjstvo ionako nije bilo lako. Njegova majka rodila je sedmero djece, svi od različitih muškaraca, dok nijedan od očeva u kući nije ostao, ostavivši je da sama odgaja čitavu rulju. Nakon što je sin otišao u zatvor, majka se ponovno udala i pouzdano odgovara na sva pitanja o Seanu: "Ne znam gdje je on sada." Emma je živjela u susjedstvu s mamom i tatom. Potonji je prethodno radio kao operator bagera, ali dugo je sjedio bez posla.

Alfie patten

Također Britanac, Alfie Patten, u dobi od trinaest godina, visok tek 120 centimetara, postao je "otac na neko vrijeme". 2009. godine njegova petnaestogodišnja djevojka po imenu Chantal rodila je kćer. Saznavši o njezinoj zanimljivoj situaciji, "dječak s lutkinim licem" bio je silno zbunjen. Napokon, nije imao financijsku sposobnost za uzdržavanje djeteta. Strašila i navodna reakcija drugih. Međutim, prema dječaku, oni su željeli dijete. I to ne samo riječima, nego i djelima: nakon rođenja djevojčice, adolescenti su s nestrpljenjem pazili na nju. Roditelji ih također nisu ostavili u ovoj teškoj situaciji.

Zamišljena idila nije dugo trajala - samo šest mjeseci. Roditelji su inzistirali na DNK ispitivanju, a prema njegovim rezultatima pokazalo se da Alfie uopće nije otac bebe Macy. Doznavši za to, dječak je pao u histeriju, plakao i zabrinut vrlo dugo.

Pravi otac djeteta bio je još jedan tinejdžer - četrnaestogodišnji Tyler. Kako se ispostavilo, od samog početka bio je siguran u svoje očinstvo, ali nije želio odgovornost, pa je zato ostao u sjeni. Prema njegovim riječima, žali zbog noći provedene s djevojkom i ne želi se sjetiti toga. Momkov otac bio je šokiran takvim vijestima. A dijete je od tada odgajala mlada majka i njeni roditelji.

Miša Nikolajev

Ovaj popis ne može bez Rusije. 2011. godine petnaestogodišnja Nastya rodila je sina od svog rođaka, Michaela. Dogodilo se to u regiji Perma.

Kad se saznalo za trudnoću, učenice su odmah obavijestile roditelje i odlučeno je roditi i odgajati dijete. Međutim, nakon poroda, Nastya i Miša prekinuli su svu komunikaciju.

Prema djevojčinim roditeljima, to je zbog činjenice da Michael nije imao ni najmanju želju da se brine o djetetu. Trenutačno bebu odgaja majčina obitelj. Nije poznato hoće li tip ubuduće sudjelovati u odgoju Vadimovog sina.

Brat i sestra dugo su živjeli pod istim krovom zajedno s Mišinim roditeljima.

MINI CHAT

Da, svi zaspate zaronite!

Mislim da moramo zaroniti u rupu, pa, i onda iznutra

15. siječnja 2020. 19:52 Maxime

BOB marle Hoćete li zaroniti u rupu ili votku?
Iten i još jedan :))

RAZMISLIM GREŠE

14. siječnja 2020. 23:28 Maxime

Pozdrav radnici nevidljivog fronta! Bum krštenja slavi ili dobro, zar ne?

povlačimo konjak

Kako je stari NG primijetio?
Jesu li svi živi?

14. siječnja 2020. 16:44 NikoniX

Dobra večer

13. siječnja 2020. 21:16 Mihas

Dobra večer svima.

13. siječnja 2020. 18:30 NikoniX

Dobar dan, dame i gospodo!
Alex, hvala!
Imate isto i više :)

Harmonika ATP gumba i sve najbolje za vas.

Dima i svi koji ispunjavaju stranicu, hvala!
Ovo je jedino mjesto za zabavu koje posjećujem. Možda malo zabave ovdje, ali meni dovoljno.
Sve s dolaskom! Neka je sve dobro!

13. siječnja 2020. 04:46 Buharik

Lepršave mačje šape u ustima! Nick Parabellum je nacrtao !! Kamo si otišao, ljepotice? Koliko ste puta otišli na rodiljni dopust?

12. siječnja 2020. 22:28 sati Maxime

Zvuk su bili Bojari!
Stari NG popraviti buim?

Zvuk su bili Bojari! Stari NG slavi uzgoj?

A duplikat kapućino dupliciran?

JEBITE MOJE STARE CHUMS, dobro veče

11. siječnja 2020. 14:45 Mihas

U hibernaciji sam))
Sve sa svima i svačim))

11. siječnja 2020. 11:17

Nathan Fishburn

Još jedan Britanac koji je postao otac u dobi od četrnaest je Nathan Fishburn. Pokazalo se da je mnogo odgovorniji. Vršnjakinja imenovana April, koja je izjavila kako joj je jako drago što je rodila dijete, rodila je dijete, iako trudnoća nije bila planirana. Istog su mišljenja i njeni roditelji.

Par je svog sina imenovao Jamie. Nathan je pokazao svoje najbolje kvalitete podržavajući April u svemu tijekom trudnoće, a nakon rođenja pažljivo je pazio na dijete. Tip i djevojka nastavit će studij, kako bi kasnije mogli naći dobar posao, a ne da opterećuju roditelje financijski. Dakle, ovo je gotovo jedina priča na ovom popisu sa sretnim završetkom.

Aleksandar Lesnoy

Nije loše sve se ispostavilo i stanovnik Harkova, Alexander Lesnoy. Otac je postao u dobi od šesnaest godina, što je službeno upisano u popis evidencije Ukrajine. Školarci su svoju kćer imenovali Adelijom i ozbiljno se zauzeli za njen odgoj, a uz to se u potpunosti osiguravaju za sebe.

Sasha je rekao da je od svog najboljeg prijatelja okupio lijepu djevojku. Saznavši da će imati dijete, par se bez razloga odlučio za vjenčanje.

KALENDAR

Shem Davis

U tom kontekstu možemo spomenuti najmlađeg djeda na svijetu. Nezaposleni Britanac iz Walesa, Shem je rano postao otac, u dobi od petnaest godina, a njegova je kći zadovoljna rođenjem unuka s četrnaest godina. Prema 29-godišnjem Šemu, uzrujao se jer nije želio da njegova kći slijedi njegov put, jer je ta dob prerano za obitelj. Ipak, pomirio se i sada jako voli svoju unuku i drago mu je što je postao mlad djed.

A njegova majka u dobi od 47 godina dobila je počasni status prabake. Zanimljivo je da je i njezina majka živa, pa u ovoj obitelji postoji šest generacija, što je u naše vrijeme vrlo rijetko. Šem je profitabilno prodavala ovu priču novinarima kako bi zaradila novac. Dugo nije živio sa svojom kćeri, već se pozicionirao kao brižan otac, a sada želi postati brižan djed, budući da je svojedobno bio malo sa svojom obitelji.

Velika Britanija ima vrlo visoku stopu tinejdžerske trudnoće; u samo godinu dana tamo je zatrudnilo gotovo četrdeset tisuća maloljetnih djevojčica, od kojih jedna osma nije napunila ni 16 godina. Najteža situacija u Nizozemskoj: 12% svih djevojčica u dobi od petnaest do devetnaest godina tamo zatrudni. Većina njih nema pobačaj, ali samo se nekolicina odluči odgajati dijete. Ali želim vjerovati u sretne priče, gdje djeca neće patiti od pretjerane mladosti svojih roditelja, već će u tome vidjeti samo prednosti.

Postani otac u dobi od 13 godina. Najmlađi očevi na svijetu

Ti su tinejdžeri bili prisiljeni napustiti videoigre i upoznati se s teškoćama „svijeta odraslih“. Razlog za to je ranije rođenje djeteta, koje je život okrenulo naglavačke. O tome kako žive najmlađi očevi i kako se njihova sudbina promijenila nakon pojave djece.

Otac je postao s 12 godina. U siječnju 1998. godine priča o 12-godišnjem školarcu Seanu Stewartu odjeknula je širom Velike Britanije. Tinejdžer je postao poznat nakon što mu je 16-godišnja djevojka i honorarna susjeda Emma Webster rodila sina.

Emma je zatrudnila s 15, Sean je u to vrijeme imao samo 11 godina. Kako je djevojka kasnije priznala novinarima, nije imala pojma da je njezin dečko mlađi.

Te godine Sean Stewart postao je najmlađi otac Velike Britanije. Klinac se zvao Ben. Mlada majka i otac odlučili su zajedno odgajati dijete - uz pomoć i pod strogim vodstvom vlastitih roditelja.
Istina, nakon tri godine tinejdžer se prehladio i djevojčici i djetetu i jednostavno ih je prestao viđati. A nekoliko godina kasnije, Seanov život potpuno se prevrnuo nizbrdo: školarca su uhvatili kako krade i osuđen je na nekoliko mjeseci zatvora.
Emma, ​​međutim, nije dugo tugovala zbog prekida veze i vjenčala se. Djevojka sada kratko odgovara na novinarska pitanja o Seanu: "Ne želim se sjećati i razgovarati o njemu. Može povrijediti moje dijete. "

Trinaestogodišnji dječak s lutka postao je otac "nakratko" u dobi od 13 godina - tako je britanski školski drug Alfie Patten nazvao tabloide 2009. godine nakon što je postalo poznato da je postao otac.
Maisieina kći rodila je dječaka 15-godišnju djevojčicu Chantal.

Kad se dijete rodilo, za razliku od gore spomenutog Seana Stewarta, Alfie je pokazao maksimalnu odgovornost i već od prvih dana života svoje kćeri počeo pažljivo paziti na nju. Roditelji adolescenata su se zauzvrat složili da im pomognu u svemu.

Međutim, mališanu nikada nije bilo suđeno da u potpunosti svlada ulogu pape. Šest mjeseci kasnije, studenta je šokirala vijest - mala Macy nije bila njegova kći. Ovaj zaključak donesen je na temelju DNK testa koji je proveden na inzistiranje roditelja adolescenata. Što se tiče pravog oca djevojčice, prema DNK testu pokazalo se da je još jedan Chantalov dečko - 14-godišnji Tyler Barker.
Nakon ozbiljnog razgovora s roditeljima, tinejdžer je priznao da je od samog početka znao za djevojčinu umiješanost u trudnoću, ali odlučio se ne prepustiti sjeni, jer se uplašio.

Nakon takvog obrata, mlada majka Chantal i njeni roditelji, koji su tako rano postali djedovi i bake, preuzeli su obrazovanje male Maisie.

Otac je postao u dobi od 14 godina. Godine 2011. 14-godišnji dječak iz permske regije Miša Nikolajev imao je sina Vadima, a sam Miša prepoznat je kao najmlađi otac u Rusiji. Rođakinja školarke, 15-godišnja Nastya, postala je majka djeteta.

Nastya je nekoliko godina živjela sa rođakom pod jednim krovom, u kući svoje tetke.

Nakon saznanja o trudnoći, tinejdžeri su odraslima odmah rekli sve. Na obiteljskom vijeću odlučeno je ostaviti dijete. Međutim, nakon rođenja djeteta, školarci su naglo prestali komunicirati.

Prema jamstvima djevojčine majke i očuha, do ove situacije je došlo zbog nespremnosti tinejdžera da odgaja Vadima. Trenutačno je Nastya zaručena za dijete zajedno sa majkom i tetkom. Hoće li Miša u budućnosti sudjelovati u sudbini vlastitog sina, ženama ostaje misterija.

Otac je postao u dobi od 14 godina. Poput Miše Nikolajeva, Britanac Nathan Fishburn stekao je potomstvo u dobi od 14 godina. Istina, za razliku od Rusa, pokazao je veliku odgovornost. Ulogu majke izvršio je školski drug iz iste dobi - April Webster. Djevojčica je rodila sina, Jamieja.

"Rođenje ovog djeteta nije bilo planirano, ali drago mi je što sam postala majka", rekla je učenica nakon pojavljivanja Jamieja.

Travanjsku radost zbog majčinstva podijelili su i njezini roditelji. „U početku smo bili šokirani, ali onda smo to prihvatili. I sada su jako sretni zbog djeteta ", priznala je Aprilova majka.

Što se tiče mladog oca, školarka nije napustila sina, naprotiv, on je svojoj djevojci pomagao u svemu tijekom trudnoće, a nakon poroda obećao je da će uvijek biti tu.

"Sretan sam što sam otac. Spreman sam učiniti sve za svoje dijete ", rekao je Nathan o svojim osjećajima.

Isprva tinejdžeri roditelji nisu skrivali svoje ljutnje, ali kasnije su bijes promijenili u milost i pristali pomoći pomoći u odgoju djeteta. Mladi mama i tata zauzvrat su obećali da će završiti školu i nastaviti daljnji studij.

A tko je najmlađi otac na svijetu?

Godine 2014. ovu titulu dodijelio je 11-godišnjem dječaku iz Aucklanda (Novi Zeland). Nije se zvalo ime mladog oca. Poznato je da je 36-godišnja žena, majka dječakova školskog prijatelja, djelovala kao majka. Romantična veza tinejdžera i odrasle dame trajala je nekoliko mjeseci. Kako je student naknadno priznao, "želio je prekinuti tu vezu, ali nije znao kako".

Nakon rođenja, predstavnici socijalnih službi oduzeli su dijete, a protiv žene je pokrenut kazneni postupak.

Pin
+1
Send
Share
Send

Pogledajte video: Trudna majka je poljubila svog sina a onda se 9 mjeseci kasnije gorko pokajala zbog toga. . (Travanj 2020).

PonWuspthPetSat.sunce
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031