Slavne osobe

Camilla Belle, biografija, vijesti, fotografije

Pin
+1
Send
Share
Send

Camilla Belle
Camilla belle
Ime rođenjaCamilla Belle Ruth
Datum rođenja2. listopada 1986. (1986-10-02) (33 godine)
Mjesto rođenjaLos Angeles, SAD
građanstvo SAD
profesija
karijera1993. - danas vrijeme
IMDbID 0004741
Wikimedia Commons Media Files

Biografija i kreativnost

Rođen je 2. listopada 1986. u Los Angelesu u Kaliforniji u obitelji Brazilca i Amerikanke. Puno ime je Camilla Belle Routh. Majka, Cristina Routh, bila je modna dizajnerica u Brazilu i trenutno je Camilla menadžerica. Otac, Jack Routh - vlasnik građevinske tvrtke. Ime koje je Camilla dobila u čast heroine jedne od najpopularnijih brazilskih sapunica.

Već u dobi od devet mjeseci Camilla se počela pojavljivati ​​u reklamama za novine i televiziju. Devedesetih se pojavio u nekoliko filmova snimljenih za televizijsku i video distribuciju, kao i u malim ulogama u prilično velikim produkcijama: "Mala princeza" (1995) Alfonsa Cuarona, "Jurassic Park 2: Izgubljeni svijet" (1997) Stephena Spielberga, "Praktični" magija «Griffina Dana (1998),» Patriot «(1998) Deana Semlera.

Četiri godine je studirala balet, pohađala dramski klub i zbor. Istodobno je počela svirati klavir. 2002. godine odlučila je pohađati tečaj na Kraljevskoj akademiji dramske umjetnosti u Londonu.

2005. godine Camilla je glumila kćer junaka Daniela Day-Lewisa u filmu Rebecca Miller "Balada o Jacku i Roseu", nakon čega su kritičari govorili o talentu mlade glumice. Uloge u nezavisnim produkcijama Chamscrabbera (2005) Arieja Posina i Soul of Silence (2006) Jamieja Babbita također su bile povoljno primljene od strane tiska.

Među nedavnim djelima, Belle - glavna uloga u remakeu klasičnog trilera iz 1979. "Kad stranac nazove", kao i sudjelovanje u opsežnom blockbusteru "10 000 pne".

Glumica se bavi dobrotvornim radom, sudjeluje u projektu "Djeca s uzrokom", pomažući djeci koja pate od gladi, siromaštva i nasilja.

Pored engleskog, Camilla tečno govori i portugalski i španjolski.

Foto: Camilla Belle

Djetinjstvo Camilla Belle

Camilla ili Belle, kako je zovu djevojčice obitelj i prijatelji, rođena je u Los Angelesu. Otac je posjedovao veliku građevinsku tvrtku, a majka modni dizajner i dizajner odjeće. Camilla majka je iz Brazila, zahvaljujući kojoj je djevojka bila obdarena osebujnim izgledom koji je karakterističan za sve Latinske žene.

Kad djevojčica nije imala ni godinu dana, prvo je glumila, to je bila reklama. Zahvaljujući slatkom „licu“ često su je pozivali na nastup, a djetinjstvo joj je uglavnom prolazilo na setu. Jedva je uspjela kombinirati snimanje filma i školu.

Prvu filmsku ulogu igrala je 1993. godine u filmu "Prazna kolijevka", a potom je uslijedilo snimanje u drugim filmovima. Unatoč činjenici da su sve to bile samo epizodne uloge, filmovi su stekli svjetsku slavu. Najpoznatiji projekt s Camillovim sudjelovanjem bio je park Jurassic, kojeg je snimio Steven Spielberg. Objavljen je 1997. godine i postao je omiljeni film velikog broja gledatelja.

Djevojka je sigurno primijećena. Poslije su to bili kvalificirani redatelji koji su surađivali s njom. Camilla je bila pozvana na televiziju, gdje je glumila u TV emisijama i bila je član nekoliko televizijskih emisija.

Važno za mladu glumicu bilo je sudjelovanje u snimanju filma "Praktična magija" 1998. godine. Nicole Kidman i Sandra Bullock glumile su u ovom filmu. Za tamošnju ulogu, u nominaciji "Najbolji mladi glumac", Camilla je dobila nagradu Akademija. Igrala je Sally. Prema scenariju, bila je junakinja Sandre Bullock u djetinjstvu.

Studirala je u elitnoj školi za djevojčice. Nakon što je napustila školu, Belle je otišla u London, gdje je stekla glumačko obrazovanje, studirajući na Akademiji dramske umjetnosti. Bila je to 2002. godina. No, u godinama studija nastavila je glumiti, sudjelujući u snimanju slika "Crucible" i "12 zlih ljudi".

Karijera glumice Camilla Belle, filmografija

Njezin talent primijetili su kritičari i redatelji, čak i tada su se pojavili mnogi obožavatelji Camilla. Film je producente prisilio na novi pogled na glumicu, zahvaljujući kojoj su prijedlozi za snimanje dolazili jedan za drugim. Glumila je u Soul of Silence, redatelja Jamieja Babbitta, i u Chamscrabberu, u režiji Arie Posin. Snimanje u oba filma bilo je uspješno.

Među ostalim slikama u kojima je Belle igrao sporedne ili glavne uloge, valja istaknuti posebnu produkciju. Dakle, „Kad stranac nazove“ rimejk je koji je učinio Camillu još traženijom i popularnijom holivudskom glumicom.

Camilla belle sada

Belle se 2009. godine pojavila u brazilskom filmu Napušteni i u američkom filmu Peta dimenzija. S Kevinom Spaceyjem igrala je ulogu u filmu "Briljantni tata", a godinu dana kasnije sudjelovala je u stvaranju filma pod nazivom "Prada i osjećaji".

Posljednja djela su joj bila uloga u filmovima "Igra u napadu" i "Otvoreni put". Slika Camille obično je povezana s blockbusterima i trilerima. Ti su žanrovi najčešće prisutni u redateljskim prijedlozima, međutim, Belle nije uvrijeđena.

Camille još nije trideset, ona nastavlja aktivno djelovati pred svojim mnogim zanimljivim prijedlozima i ulogama. Najvjerojatnije, njezina karijera bit će vrlo impresivna.

Osobni život Camille Belle

Belle se dobrotvorno bavi, poput mnogih holivudskih glumaca. Članica je projekta Kids with Cause.

Glumica dobro svira glasovir i zna sedam jezika, uključujući španjolski i portugalski. Portugalac smatra rodnim. U jednom od svojih filmova djevojka je glumila na ovom jeziku.

Belle se ne voli širiti zbog svog osobnog života. Međutim, poznato je da je imala aferu s Joeom Jonasom, jednim od vođa glazbene skupine Lovebug. Glumica je sudjelovala u snimanju njihovog videa i zaljubila se u Joea. Na Kubi su proveli romantični odmor. Inspirisana osjećajima, mlada glumica savršeno je glumila u filmovima "Marija, Majka Kristova" i "Lorelai". Danas više nisu par.

Naravno, "žuta štampa" pomno prati glumicu i čak joj pripisuje aferu s Robertom Pattinsonom. Ali to su samo pretpostavke, službeno je Camilla slobodna i zavidna je nevjesta Hollywooda.

Belle je strastvena ljubiteljica mode. Svi znaju za to. Njena majka kao profesionalna stilistica i modna dizajnerica uvijek pomaže svojoj kćeri da izgleda savršeno. Njeni toaleti definitivno oduševljavaju javnost. Na svjetovnoj ceremoniji 2006. godine bila je u haljini koja je prepoznata kao najelegantnija i najfinjenija odjeća te godine. Belle i Kim Basinger bila su lica proljetne kolekcije Miu-Miu 2006. godine, a Camilla je također predstavila Princess liniju mirisa.

Glumica često putuje u Brazil, koji jako voli, i gdje ga smatraju vlastitim, dobro, a osim toga, ovo je matična država njene majke.

Film Arhiva-80-90!

Rođendan Kevina Spaceyja!

"GENIUS DADDY" Otac izuma (2010) Prijevod: Dubbing. Država: SAD. Dir: Trent Cooper. Žanr: Komedija, Drama. Uloge: Kevin Spacey, Camilla Belle, Johnny Knoxville, Heather Graham, Anna Anisimova, John Stamos, Red West, Michael Rosenbaum, Danny Comden, Jack McGee i drugi.

O filmu: Robert Axel, ekscentrični izumitelj, sebe smatra pravim guruom. Ali sve gubi u trenu, kada jedan njegov izum osakati tisuće kupaca. Dočekao ga je zatvor i 8 godina povlačenja, nakon što je Axel spreman vratiti svoje ime i svoje višemilijunsko carstvo. Ali za sada treba nagovoriti svoju 22-godišnju kćer da je pusti u svoju kuću kako bi negdje živjela.

Ocjena pretraživanja filmova 6 od 10. Box office u američkim 97.778 + Devotchka #KevinSpacey #CamillaBelle #JohnnyKnoxville Music Theme

Camilla Belle Službena stranica Camilla Belle
Film Arhiva-80-90!

Rođendan Kevina Spaceyja!

"GENIUS DADDY" Otac izuma (2010) Prijevod: Dubbing. Država: SAD. Dir: Trent Cooper. Žanr: Komedija, Drama. Uloge: Kevin Spacey, Camilla Belle, Johnny Knoxville, Heather Graham, Anna Anisimova, John Stamos, Red West, Michael Rosenbaum, Danny Comden, Jack McGee i drugi.

O filmu: Robert Axel, ekscentrični izumitelj, sebe smatra pravim guruom. Ali sve gubi u trenu, kada jedan njegov izum osakati tisuće kupaca. Dočekao ga je zatvor i 8 godina povlačenja, nakon što je Axel spreman vratiti svoje ime i svoje višemilijunsko carstvo. Ali za sada treba nagovoriti svoju 22-godišnju kćer da je pusti u svoju kuću kako bi negdje živjela.

Ocjena pretraživanja filmova 6 od 10. Box office u američkim 97.778 + Devotchka #KevinSpacey #CamillaBelle #JohnnyKnoxville Music Theme

Camilla Belle Službena stranica Camilla Belle
Kovrčava film

Balada o Jacku i Roseu / 2005
Dir. Rebecca Miller

// odmjerena, emocionalna, dijelom metaforička i dijelom filozofska pastoralna drama, koja govori o odnosu oca i kćeri, koji dugo žive u svom ugodnom svijetu
na nenaseljenom otoku, u jednom trenutku dolazi do njihove idile kada otac dovede svoje poznanstvo s dva sina na otok kako bi svoju kćer upoznao s ljudima izvana i pripremio je za život u stvarnom svijetu bez njega
Prikaži cijeli ...

// Film Rebecca Miller, snimljen prema vlastitom scenariju, koji je ona njegovala više od deset godina, a sa suprugom, neusporedivim Danielom Day-Lewisom u naslovnoj ulozi pustila ga je na mjesta osrednjih, ali senzualnih i intimnih na pozadini prekrasnih prirodnih pejzaža i ispod zadivljujućeg zvučnog zapisa (Nina Simone, Creedence Clearwater Revival, Bob Dylan itd.) govori o složenom odnosu oca i kćeri, o ljubavi u njenim najčudnijim manifestacijama, o odrastanju i umiranju, o snovima i stvarnosti, o snovima i iskušenjima

// film je također zapažen u spotu, gdje uz još jednu izvrsnu predstavu Daniela Day-Lewisa i Katherine Keener, valja napomenuti i 19-godišnju Camillu Belle koja je osebujno i senzualno portretirala tinejdžerku koja opsesivno ljubi svog oca

// Usput, vjeruje se da je nakon ovog filma Paul Thomas Anderson odlučio da će u svom filmu "Oil" Daniel Day-Lewis i Paul Dano glumiti zajedno

Biografija glumice

Rođena je u Los Angelesu. Camilla majka bila je uspješna modna dizajnerica i bavila se modnim dizajnom, a otac je vlasnik velike tvrtke specijalizirane za građevinarstvo. Budući da je majka Camille Belle bila iz Brazila, njen se latino pojavljivanje prenio i na djevojčicu. S raskošnom tamnom kosom, gustim obrvama i brončanim tonom kože, Camilla je bila prava ljepotica. Bila je to zanimljiva pojava koja je pomogla djevojčici da pronađe pažnju redatelja i dodatno otkrije svoj glumački talent.

Belle je prvu ulogu u oglašavanju dobila kad nije imala ni godinu dana! Djevojčica je bila tako simpatična da je više puta bila pozivana na razne pucnjave. Doslovno je odrasla na setu i, naravno, ovo je bio sjajan početak za ozbiljnu karijeru. Međutim, nije sve bilo jednostavno, jer rad glumice oduzima puno vremena i truda. Mlada Camilla teško je kombinirala posao i školu, često je morala preskočiti časove, a zatim pažljivo nadoknaditi izgubljeno vrijeme.

Jedna od prvih ozbiljnijih uloga u filmu pala je na Camille 1993. godine. Glumila je u filmu "Prazna kolijevka", a potom je nastavila glumiti cameo uloge u drugim filmovima. Jedan od najpoznatijih filmova u ranom radu glumice bio je Jurassic Park. Čak su se i manje uloge u djevojci pokazale vrlo živahnim i živopisnim, što se, naravno, nije moglo zanemariti. Nakon toga, filmografija Camille Belle obnavljala je sve više novih slika, ozbiljni su je redatelji pozvali na suradnju. Također, djevojka je postala vrlo popularna na televiziji i glumila je u raznim emisijama.

Važan korak na putu do slave bilo je sudjelovanje glumice u snimanju filma "Praktična magija". Zahvaljujući ovoj slici, Camilla je uspjela surađivati ​​sa zvijezdama svjetske klase Nicole Kidman i Sandrom Bullock. Uz to, mlada je djevojka čak osvojila nagradu Akademije u nominaciji "Najbolji mladi glumac"!

Iznenađujuće je što je cijelo to vrijeme glumica nastavila studij u školi, a zatim odlučila razviti svoj glumački talent i, odlazeći u London, uspješno upisala Akademiju dramske umjetnosti. Za to vrijeme, Camilla je filmografiju obnavljala dobro poznatim slikama poput "The Crucible" i "12 Angry People".

Razdoblje karijere

Nakon završetka studija na akademiji, Camilla je službeno postala profesionalna glumica i odlučila se vratiti u rodni Los Angeles. Ubrzo je dobila ponudu s novim poslom i djevojka je konačno odradila jednu od glavnih uloga. Taj se film zvao Balada o Jacku i Roseu. Nakon njega rad Camilla Belle definitivno je krenuo uzbrdo. I redatelji i kritičari primijetili su glumine visoke sposobnosti, počela se pojavljivati ​​sve više fanova. Napokon bi se moglo reći da se djevojka uspjela otvoriti.

Nakon "Balade o Jacku i Roseu", Camille više nisu prekidale epizodne uloge, pozivi na ozbiljne projekte padali su jedan za drugim. Dakle, odigrala je jednu od glavnih uloga u drami "Duša tišine" i crnoj komediji "Chamskrabber". Jedan od filmova koji je glumicu učinio pravom slavnom osobom u Hollywoodu može se smatrati trilerom "Kad stranac nazove". Očito se ovaj žanr za nju pokazao vrlo uspješnim, jer je u budućnosti Camille Belle sve više glumila u trilerima i akcijskim filmovima. Među takvim filmovima posebno se mogu izdvojiti "Igra u napadu", kao i "Otvoreni put".

Osobni život slavnih

Djevojka zapravo ne voli razgovarati o svojim ljubavnim vezama, ali njezin odnos s pjevačem Joeom Jonasom nije bio tajna. Tip je jedan od članova glazbene skupine Lovebug, koji je jednom pozvao Camillu da glumi u njihovom glazbenom spotu. Dok se odvijalo snimanje, djevojka je uspjela upoznati Joea i čak se i zaljubiti. Ubrzo su on i Joe otišli na odmor na Kubu i proveli prekrasan romantični odmor. Nažalost, u ovom trenutku par se raspao. Međutim, osobni život Camilla Belle ne prestaje uzbuđivati ​​novinare. Primjerice, čak je bila zaslužna za aferu sa zvijezdom Sumraka Robertom Pattinsonom, no ta činjenica nije službeno potvrđena.

U slobodno vrijeme svira klavir i uči razne jezike. Nevjerojatno, Camilla Belle uspjela je naučiti već 7 jezika. Jedan od njih je i Portugalac, koji smatra svojim rodnim. U Brazilu (u majčinoj domovini), gdje Camilla često posjećuje, djevojčicu također smatraju svojom. Kao i mnoge poznate ličnosti, i naša se heroina bavi dobrotvornim aktivnostima i sudjeluje u projektu „Djeca s uzrokom“.

Camilla Belle: biografija

Camilla Belle Routh američka je glumica, manekenka i filantrop. Djevojčica se izvrsno istaknula u filmovima "Park Jurja - 2: Izgubljeni svijet", "Kad stranac nazove", "Praktična magija".

Glumica Camilla Belle

Camilla Belle Routh rođena je u listopadu 1986. godine. Roditelji glumice bili su seljački glazbenik i vlasnik građevinske tvrtke Jack Weasley Routh i brazilska dizajnerica Christina. Službena biografija Camille kaže da je ime djevojčice odabrala majka. Žena je bila poznata kao obožavateljica brazilske sapunice u kojoj se glavni lik tako zvao. Zanimljivo, glumčevi prijatelji i rodbina zovu je Belle.

Camilla Belle u djetinjstvu

Djevojčica je odrasla u katoličkoj obitelji, pa ne čudi što su roditelji poslali Camillea u osnovnu školu svetog Pavla. Kasnije se glumica preselila u obrazovnu ustanovu "Marlboro" koja se nalazi u Los Angelesu. Belle je naučila osnove portugalskog jezika i svirajući glasovir.

Camilla Belle u mladosti

Pokazalo se da je gluma bliska prirodi Camilla Belle, pa je djevojka otišla u London. Glumica je 2002. godine upisala Akademiju dramske umjetnosti. Često je sa svojom obitelji Camilla išla posjetiti brazilsku rodbinu u Santos. To se odrazilo na djevojčinu ljubav prema sapunicama.

Kino

Camilla Belle započela je karijeru u mladoj, čak ranoj dobi.Djevojka je pozvana na snimanje u reklamnoj kampanji. U dobi od 7 godina počeo je novi život u kojem nije bilo apsolutno vremena za studiranje, ali glumica je uspjela pronaći sklad između obrazovanja i svog omiljenog posla.

Camilla Belle u filmu "Mala princeza"

Fotografije Camille pojavile su se na gradskim panoima, u časopisima i na plakatima svjetskih marki. Ali ovo nije baš zanimanje kojem se Belle posvetila cijeli život. Filmska karijera zamahnula je djevojkom. Godine 1993. producenti Avanturisti: Zarobljeni u centru Zemlje ponudili su djevojci sporednu ulogu.

U istom su razdoblju obožavatelji mlade Camille dobili priliku diviti se djevojci iz filma "Prazna kolijevka". Slika je predstavljena na američkoj televiziji. Dvije godine kasnije Belle je predstavila novo djelo pod nazivom "Annie: Kraljevska avantura".

Camilla Belle u filmu Park Jurassic -2: Izgubljeni svijet

Snimanje glumice u filmovima "Park Jurja -2: Izgubljeni svijet", "Patriot", "Mala princeza" napravilo je mnogo buke. Camilini partneri bili su glumci Stephen Seagal, Gaylard Sartain, Julianne Moore, Vince Vaughn.

Popularnost je iznenada upala u Belleinu kuću. Kad je glumici bilo 12 godina, tinejdžerica je dobila pozivnicu za vrpcu "Praktična magija". Kolegica na setu bila je već popularna Sandra Bullock. Izvorna priča o vješticama objavljena je 1998. godine.

Camilla Belle u filmu Praktična magija

Naporna karijera u adolescenciji prisilila je početkom 2000-ih da se odmore od posla. 2005. godine Camilla se vraća na ekrane. Prva slika nakon tajm-auta bila je Balada o Jacku i Roseu, koju je snimila Rebecca Miller. U vrpci su Belleu igrali Ryan MacDonald (Rodney), Katherine Keener (Caitlin), Jason Lee (Grey), Paul Dano (Tadius).

Balada o Jacku i Roseu govori publici o teško bolesnom udovcu koji ima 16-godišnju kćer. Jack (Daniel Day-Lewis) miješa se u izgradnju objekata u močvarnim područjima otoka. Čovjek ne dopušta da Rose u izvedbi Camille Belle nauči nove horizonte.

Camilla Belle u filmu Balada o Jacku i Roseu

Ovaj je rad za glumicu postao značajan. Nakon iznajmljivanja kritičari su počeli raspravljati o talentiranoj djevojci. Glumica je sudjelovala u dva neovisna projekta: Chamskrabber i Soul of Tilence. Camilini partneri su Justin Chatwin, Jamie Bell. Slike su dobivale oduševljene odgovore gledatelja i novinara.

2006. godine Belle je dobio glavnu ulogu u horor filmu Kada stranac nazove. Za snimanje slike bio je odgovoran redatelj Simon West. Film je ponovio uspjeh trake, snimljene 1979. godine. Trenutno je najveći projekt u filmografiji glumice blockbuster "10.000 godina prije Krista". Rad Rolanda Emmericha izazvao je oduševljenje među publikom i kritičarima.

Camilla Belle u filmu Kad stranac nazove

Tri godine kasnije, Camilla se pojavila u filmu "Peta dimenzija". U filmu o emigrantu Nicku (Chris Evans) djevojka se pojavila u ulozi Kire Hudson. Heroji moraju pronaći način za opstanak i spriječiti provedbu zlokobnog plana korporacije.

S Alexa Pena Vega (Mary Domingaz), Belle je glumila u filmu Prada i osjećaji 2011. godine. Heroine su morale smisliti kako preživjeti bez novca oca milijunaša koji je iznenada umro. Amapola je živo djelo u žanru znanstvene fantastike. Camilla je igrala glavnu ulogu u filmu. Djevojčica po imenu Ama (Belle) dobila je zadivljujuću sposobnost - putovanja u vremenu.

Camilla Belle u filmu Amapola

2017. godine objavljeno je Camilino novo djelo pod nazivom Crazy Whale. Izvorni zaplet privući će mnoge gledatelje. Jednu od glavnih uloga odigrao je James Franco.

Camilla Belle Now

Aktivni korisnik Instagrama govori o Camille Belle. Glumica objavljuje smiješne fotografije i video zapise u kojima govori o snimanju filma i druženju s prijateljima.

Camilla Belle u 2017. godini

Sada djevojka sudjeluje u fotosezovima za modne časopise, igra u filmovima. Belle radi na nekoliko novih slika koje će biti objavljene u sljedećih nekoliko godina.

Pin
+1
Send
Share
Send

Pogledajte video: Subways Are for Sleeping Only Johnny Knows Colloquy 2: A Dissertation on Love (Travanj 2020).