Slavne osobe

Sergej Pokhodaev, biografija, vijesti, fotografije!

Pin
+1
Send
Share
Send

Ime: Sergej Pohodaev

Srednje ime: A.

Datum rođenja: 3. studenog 1998. (21 godina)

Mjesto rođenja: Lyubertsy, regija Moskva

visina: 171 cm

težina: 60 kg

Istočni horoskop: tigar

Karijera: Ruski glumci 762 mjesto

Djetinjstvo i početak kreativnosti

Budući glumac rođen je 3. studenog 1998. u Lyubertsyu. Njegova obitelj nije imala nikakve veze sa svijetom umjetnosti - majka je radila kao računovođa, otac kao električar, a ipak je od prvih koraka na glumačkom području mali dječak pokazao svoj prirodni talent i privukao pažnju redatelja.

U dobi od 10 godina pojavio se u epizodnoj ulozi konobara u komediološkoj melodrami Love-Carrot 2 s Kristinom Orbakaite i Gosha Kutsenko, s 11 godina napravio je svoj televizijski debi u popularnoj emisiji na Kanalu jedan, Velika razlika. Tada se mogao vidjeti u nizu smiješnih priča časopisa Jumble "Jumble".

Razvoj karijere

Potom se pojavio u detektivskoj televizijskoj seriji "Run", u kojoj su ključne uloge poput Dmitrija Nagijeva, Andreja Smolyakova, Tatyana Cherkasova igrali ključne uloge, a 2012. godine u komediološkoj melodrami "Mame" o glavnim ženama u životu svake osobe. U ovom projektu ponovno je postao dio zvijezde uloge, uključujući Sergeja Bezrukova, Yegora Beroeva, Dmitrija Dyuzheva, Mihaila Porečenkova i Igora Vernika.

U istom su razdoblju objavljene komedije "Čovjek s garancijom" i "Mame-2", gdje je Sergej pokazao svoj komični talent. Unatoč mladoj dobi pokazao je sjajnu igru ​​u melodrami "Jadni rođaci" i u akcijskom detektivu "Pokazivanje".

Sljedeće godine, 2013., 15-godišnji umjetnik angažiran je u sedam filmskih projekata, uključujući seriju o kolektivnom poljoprivrednom gospodarstvu „Odlazeći prirodi“ sa Sergejem Koltakovom, Marijom Šukšinom, Igorom Skljarom, Zlatnim kavezom o životnim neprilikama medicinske sestre Aline s Irinom Antonenko, Dmitrijem Isaevom, Autor Stanislav Bondarenko.

2014. godinu obilježilo je sudjelovanje Pokhodajeva u senzacionalnoj drami Leviathan, koja je nagrađena s nekoliko prestižnih međunarodnih filmskih nagrada, ali izazvala je mnogo kontroverzi i negativnih ocjena u Rusiji zbog kritika vlasti i crkve. Igrao je Romka, sina Nikolaja, ključnog lika na slici koju je izveo Aleksej Serebjakov.

Osobni život Sergeja Pokhodajeva

Glumac nije oženjen, a o njegovim ljubavnim vezama nema slobodnih podataka. Iako mu mnogi obožavatelji odsutno priznaju ljubav.

Sergej nije samo talentirana, već i odvažno misaona osoba, o čemu svjedoči njegov intervju u kojem je izjavio da voli Rusiju i da mu je drago što je sudjelovao u takvom „kolosalnom prosvjedu“ kao „Leviathan“. Ne vjeruje da iskreno otkrivena istina o životu u ruskom zaleđu vrijeđa njegovu zemlju.

Sergej Pokhodaev sada

Obožavatelji glumca mogli su vidjeti svog idola u kultnoj nacionalnoj filmskoj franšizi "Jelo 5" (uloga Vova), koja tradicionalno kombinira brojne svijetle priče da se čuda događaju, ali za svoj san morate se boriti.

U dramatičnoj rusko-ukrajinskoj verziji španjolske serije Crvene narukvice, koja se fokusira na grupu adolescenata u onkološkoj bolnici, glumac je glumio u ulozi pacijenta koji može predvidjeti budućnost. Televizijska serija dobila je različite kritike od filmskih kritičara - od prepoznavanja iste kao "drame daleko od realizma" do "priče koja potvrđuje i budi dobre osjećaje".

U istom je razdoblju umjetnik glumio lik po imenu Dania u seriji „Čestice svemira“, koja je govorila o prvim svemirskim istraživačima. Partneri mladog glumca na setu bili su slavne osobe poput Victoria Isakova, Aleksej Makarov, Vladimir Yaglych, Sergey Puskepalis.

Biografija

Sergej je rođen u obitelji koja nije vezana za svijet umjetnosti. Mama je radila kao računovođa, tata je radio kao električar. Međutim, od djetinjstva, dječak je počeo pokazivati ​​glumačke sposobnosti, na što su redatelji skrenuli pozornost.

Mladi glumac pozvan je da se pojavi u nizu zabavnih priča u redakciji Yeralash. Ova dječja predstava bila je prvi test mnogih umjetnika.

Kino

Glumac govori kako je prvi put ušao u kino: "Učio sam u krugu, pjevao ruske narodne pjesme. Učiteljica mi je savjetovala da se prijavim u glumačku bazu da bih glumila u filmovima. Nakon nekog vremena, moja majka je dobila poziv iz projekta Ulica sezamova, pozvana sam da glasim dio. Radim tamo bilo je zadovoljstvo. Tada sam otišao na kasting za film "Ljubav-mrkva 2." Imao sam osam godina, nejasno se sjećam uzoraka. Definitivno sam otpjevao neku šaljivu pjesmu, pročitao tekst uloge. Barmen. "

Nakon epizodne uloge konobara u komediološkoj melodrami Love-Carrot 2 s Kristinom Orbakaite i Gosha Kutsenko, Sergeju je 2010. godine povjerena uloga mladog lopova Fedija (Gadget) u detektivskoj televizijskoj seriji Grouse-3.

Zatim je mladi glumac igrao u novogodišnjoj komediji „Božićna drvca“, utjelovljujući na ekranu sliku dječaka iz sirotišta Vova Oreškina koji je svojoj djevojci pokušavao pomoći Teorijom šest rukovanja, koja tvrdi da se bilo koje dvije osobe na Zemlji međusobno poznaju kroz pet međusobnih poznanstava.

12-godišnja tinejdžerica glumila je melodramatični film "Moj grijeh", koji govori o ženi koja je dijete ostavila da odgaja majku zbog karijere, a nakon smrti svog dečka koji je dječaka proslijedio u dječju kuću. Kasnije, shvativši svu nemoral svog čina, pronalazi i svog sina i svoju ljubav.

Pokhodaev se pojavio i u detektivskoj televizijskoj seriji "Run", gdje su ključne uloge igrali takvi glumci kao što su: Dmitrij Nagiev, Andrey Smolyakov, Tatyana Cherkasova. A u komediji "Mame" ponovno je glumio s filmskim zvijezdama: Elena Yakovleva, Nelly Uvarova, Anna Bolšova, Valery Afanasyev.

Sergej je 2011. godine pozvan u mističnu seriju "Zatvorena škola", gdje je glumio unuka zamjenika ravnatelja elitne obrazovne ustanove smještene usred mračne i tajanstvene šume u kojoj ljudi misteriozno nestaju.

U istom su razdoblju uz sudjelovanje glumca objavljene obiteljska saga "Jadni rođaci", akcijski detektiv "Pokaz", kao i komedije "Čovjek s jamstvom" i "Mame", gdje je Sergej Pokhodaev demonstrirao svoj komični talent. Godine 2013. 15-godišnji umjetnik ostvario je svoju prvu glavnu ulogu u komičnoj vrpci Super Max.

2014. godinu obilježilo je sudjelovanje Pokhodajeva u senzacionalnoj drami Andreya Zvyagintseva "Leviathan". Sergej je glumio Romka, sina Nikolaja, ključnog lika u predstavi Alekseja Serebrjakova. Film je izazvao val kritike i oduševljenja. Prikazana je na međunarodnom festivalu u Cannesu i dobila je Zlatni globus.

Pored toga, iste je godine umjetnik glumio u duhovitoj omladinskoj komediji "Diplomiranje". Igrao je ulogu repera Arsenyja, po nadimku Snot. Događaji vrpce vrte se oko organizacije blagdana u čast diplomiranja.

Rad mladog talenta u komičnoj televizijskoj seriji "Obiteljski posao", u kojoj je glumio teškog tinejdžera, također je dobio izvrsne kritike kritičara.

Valja napomenuti i snimanje glumca u horor filmu "Spades Queen": The Black Spites: The Black Rite. " Prema zavjeri, njegov je lik, zajedno s drugim momcima, sudjelovao u opasnoj igri da izazove Gospin vanzemaljski duh. Njihov se pothvat tragično pretvorio.

Sergej je 2016. godine bio uključen u nekoliko projekata odjednom: u vojnoj drami "Ja sam učitelj" o teškoj sudbini seoskog učitelja, mini-seriji "Dilettante" o programeru koji je preuzeo istragu o neobičnom nestanku njegova oca, te u dječjem bajkovitom filmu "Živio" -rekli smo "o djevojčici koja je pokušala pomiriti roditelje uz pomoć izmišljene priče.

Nadalje, obožavatelji umjetnika vidjeli su svog idola u popularnoj novogodišnjoj komediji „Božićno drvce 5“ (uloga Vova), koja tradicionalno kombinira brojne svijetle priče da se čuda događaju, ali morate se boriti za svoj san.

Jedno od Pokhodajeva najnovija djela nalazi se u dramskoj seriji Čestica svemira o prvim istraživačima svemira. Partneri mladog glumca na setu su bile poznate ličnosti poput: Victoria Isakova, Aleksej Makarov, Anna Mikhalkova, Vladimir Yaglych, Sergej Puskepalis.

Sveukupno, filmografija umjetnika već ima oko 35 djela u širokom rasponu žanrova.

Filmografija

Ukratko smo vas upoznali s glumcem po imenu Sergej Pokhodaev. Filmovi s njegovim sudjelovanjem bit će prikazani kasnije. Prvi filmski posao bila je uloga u filmu "The Capercaillie", gdje je glumio mladog lopova Fedya. Kasnije je uloga u filmu "Božićno drvce". Sergej Pokhodaev utjelovio je sliku sirotišta. Pomogao je heroini da pobijedi u sporu u novogodišnjoj noći. Djevojka je stvorila Teoriju šest rukovanja. Lik našeg junaka pomogao joj je u realizaciji svog plana. I uspjeli su sve. Brojni kritičari sliku su nazvali naivnom i simuliranom. Međutim, na novogodišnji dan želim vjerovati u čudo, pa se publika svidjela filmu. Ova uloga donijela je našem junaku posebnu slavu. Gledatelji hvale njegovu iskrenost.

Obiteljski posao

Sergej Pokhodaev ušao je u ulogu nasilnika. Primjerice, u seriji pod nazivom „Obiteljski posao“ naš junak utjelovio je sliku Tolija - teškog tinejdžera. U priči, izvjesni Ilya želi obogatiti djecu. Želi ih uzeti za sebe i primiti pogodnosti za sve. Ideja je apsurdna. Protagonist je siguran da su djeca sitnica: stavio ga je u krevet, nahranio ga i nema problema. Stoga mora drastično promijeniti svoje mišljenje, kao i svoj stav prema životu. Kao rezultat toga, Ilya odluči djecu staviti na prvo mjesto, a prihod na drugo. Naš junak je savršeno utjelovio njegovu sliku. Tinejdžer, koji je pao na brigu o Ilyi, u početku mu se čini kao Tolya Pitersky, nego što je pokušao zastrašiti glavnog lika. Lik glumca oponaša one koji su uspjeli otići u zatvor, kao i ulične pankerice. Isprva je Tolya pokušao pobjeći, ponižavao je i mrzio Ilyu. Ali u procesu razvoja zavjere omekšava svoj stav prema čuvaru. Dječak vidi da se protagonist počinje brinuti o svojoj sestri i braći, čak i ako su bezuspješni. Film se svidio originalnosti zapleta. Komedija izgleda lako. U početku postaje očito da će se priča dobro završiti, ali igra glumaca ih prisiljava da žive do samog kraja, bez zaustavljanja. Ubrzo je stvoren nastavak.

Spadanska kraljica

Sergej Pokhodaev dobio je još jednu važnu ulogu. Govorimo o ruskom horor filmu The Spades Queen: The Black Rite. Slika govori o tinejdžerima koji su željeli igrati svoju djevojku, plašeći je. Oni priređuju posebnu ceremoniju uz pomoć zrcala, čija je svrha pozvati Spasku kraljicu. Međutim, neuspjela šala zapravo je pobudila mračne sile. Jedan od prijatelja misteriozno je umro. Tada se dogodi niz tužnih događaja. Kao rezultat toga, roditelji tinejdžera saznali su za ritual. Prije toga mislili su da im se djeca udovoljavaju. Opasnost visi nad svima koji su sudjelovali u ritualu, kao i nad njihovom rodbinom. Naš junak dobio je ulogu jednog od tinejdžera po imenu Alex.

Glumac je također sudjelovao u radu na sljedećim filmovima: „Superperformer Captain Bragin“, „Diplomiranje“, „Iskreni pionir“, „Čovjek s garancijom“, „Mame“.

Životni put, kreativni put i obitelj.

od admin 29.12.2019, 22:58 66 glasao

Ime i prezime:Sergej Pokhodaev
Srednje ime:A.
Naziv na engleskom:Sergej Pohodaev
Godina rođenja:1998
Datum rođenja:3. studenog
dob:21
Mjesto rođenja:Lyubertsy, regija Moskva
zanimanje:glumac, ruski glumac
visina:171 cm.
težina:60 kg
zodijak:Škorpija
Istočni horoskop:tigar

Omiljeni glumac:

"Tom Hanks." Forrest Gump "nedavno sam gledao. Ali više poput" Zelene milje ". Ja zapravo nisam baš sentimentalan, ali ovaj me film stvarno dotaknuo. Glumci su tamo nevjerojatni, čak i u epizodama. Može se vidjeti da su dali sve najbolje. Hanks je svestran. Pogledate u kadar i primijetite njegov neobičan osmijeh ili radnju, a zatim ga upotrijebite u ulozi. Kad izađe, ispada vrlo cool. "

Djetinjstvo i mladost

Sergej Pokhodaev rođen je u gradu Lyubertsy blizu Moskve 3. novembra 1998. godine. Otac radi kao električar, a majka računovođa.

Sergej Pokhodaev s roditeljima i bratom

Obitelj odgaja i mlađeg brata glumca Andreja. Dječak se bavi plivanjem i već prima prve nagrade na natjecanjima.

O sebi i svojim ovisnostima:

"U posljednje vrijeme volim igrati paintball sa svojim prijateljima. Drugu godinu sviram gitaru. Pokušavamo s dečkima napraviti bend. Pretražujemo note po internetu ili ih samostalno pokupim. Volim bendove poput Nirvane. I s ruskog rocka, Chayf ,

"Igram stolni tenis. Sviđaju mi ​​se svi oko toga: kako držati reket, zvuk lopte koja kuca po teniskom stolu. Nakon igre volim jesti ukusnu hranu. Moja omiljena jela su mrak: tjestenina s gljivama i šunkom, domaća pizza, julienne."

"Na primjer, češće hodam s prijateljima, u trgovačkim centrima. Nabavljam sve vrste elektronike. Ali nema kompjuterskih igara. Gubim vrijeme. Puno je zanimljivijih stvari - aktivni sportovi i putovanja."

Glumačka karijera i filmografija

S 10 godina dogodio se prvi debi Sergeja Pokhodajeva kao filmskog umjetnika. Dječak je igrao cameo ulogu barmena u komediji "Ljubav-mrkva 2", s 11 godina se pojavio pred fanovima programa "Velika razlika" na Prvom TV kanalu.

Nakon toga, Sergej je glumio u TV časopisu "Jumble". Pokhodaev je 2010. godine igrao glavnu ulogu lopova Fedija u televizijskoj seriji Grouse-3, a u novogodišnjoj komediji „Jeleni“ se pojavio u obliku dječaka iz sirotišta.

U 12 godina Sergej je glumio u melodrami "Moj grijeh" kao sin glavnog lika. Godine 2011. objavljena je omladinska mistična serija Zatvorena škola u kojoj je Sergej glumio unuka glavnog učitelja škole Denisa Zaharova. Njegove uloge mogu se vidjeti u tako popularnim projektima kao što su:

  • "Mame" (2012),
  • Diplomski (2014),
  • Šadska kraljica: Crni obred (2016),
  • „Obiteljski posao“ (2015),
  • "Božićna drvca-5" (2016).

2013. godine igrao je u seriji "Odlazeći prirodi" o životu na selu. Godinu dana kasnije pojavio se u legendarnom filmu "Leviathan", koji je dobio prestižne međunarodne nagrade.

Zanimljive bilješke:

U predstavi „Kako se udati za mamu“ 2015. umjetnik je igrao glavnu ulogu Transformatora.

Godine 2016. sudjelovao je u tri filmska projekta: u drami "Ja sam učitelj", seriji "Amater", filmu "Jednom davno smo bili". Igrao je ulogu u kratkom filmu "Bio mu je prijatelj", dramatičnoj verziji španske serije "Crvene narukvice", u seriji "Čestice svemira".

godinefilmuloga
2008ljubavmrkva 2
2010Moj grijeh
2010Božićna drvca (almanah iz filma)
2010Capercaillie 3Fedya, mlada varishka
2011-2012Zatvorena školaDenis Zakharov
2011mamicamaksima
2011Da trčim
2012mina
2012Privatni pionir„Buba”
2012Čovjek s garancijomMiša
2012mameMiša
2012Pokazni pas
2012Jadna rodbinaPetrov, pionir
2013
2013Super maxDenis
2013Obiteljska sreća
2013A lopta će se vratiti
2013Zlatni kavezRomi u djetinjstvu
2014Napuštanje prirode
2014Obiteljski posaoTolia
2014Mame 3epizoda
2014Leviafan (Levijatan)
2014ispušnibrat Demian
2015Ja sam Učitelj / Domovinski rat ili zavjereniciVanya
2015Obiteljski posao 2Tolia
2015
2015Crvene narukviceKirill
2016Živjeli smoPetar I
2016Božićna drvca 5Vova
2016amaterpaša
2017Čestica svemiraDanya Kamanin
2017Djeca najamsljedbenici

Osobni život, hobiji i hobiji

Sergej je vrlo energičan i hrabar mladić. Slobodno vrijeme posvećuje svom voljenom poslu, i zato glumac gotovo da i nema vremena za osobni život. Poznato je da Sergej Pokhodaev nije službeno oženjen. Glumac ima mnogo obožavatelja, ali nema govora o ozbiljnoj vezi.

Godine 2012. sudjelovao je u popularnom televizijskom projektu „Udajimo se za brak“. Tada je Sergej imao 13 godina. Priznao je da je i u tako mladoj dobi imao tešku ljubav s djevojkama, donoseći mu samo bol i razočaranje.

Sergej voli rock i rap glazbu. Bavi se sportom, slobodno vrijeme provodi s prijateljima svojih vršnjaka. Glumac ne vodi društvene mreže.Priznaje da voli puštati glazbu punom glasnoćom, sjediti leđa i razmišljati o svom životu.

Kino

Sergej je debitirao na televizijskim ekranima u djetinjstvu. Pojavio se u brojnim brojevima dječjeg televizijskog časopisa Yeralash, u čijoj su školi pohađali mnogi ruski glumci koji su svoju filmsku karijeru započeli od malih nogu. 2008. godine 10-godišnji umjetnik sudjelovao je u snimanju komedije Love-Mrkva - 2, igrajući ulogu barmena.

Prema zapletu filma, roditelji Andrei i Marina (Gosha Kutsenko, Kristina Orbakaite) mijenjaju mjesta sa svojom djecom - Glebom i Svetom. 2009. godine pojavio se u televizijskoj emisiji "Velika razlika".

Seryozha je 2010. godine odigrao svoju prvu punopravnu ulogu - tinejdžerski lopov po imenu Fedya-Gadget u popularnoj seriji „Woods-groš-3“. Na jednom radnom mjestu imao je sreće igrati u društvu ruskih kino zvijezda - Maxima Averina i Denisa Rozhkova.

Nakon ovoga, filmografija nadarenog umjetnika napunila se radom u novogodišnjoj komediji „Božićno drvce“. Glumac se na ekranima pojavio u obliku Vove, zatvorenika iz sirotišta, koji odlučuje pomoći svojoj prijateljici Varvari (Alina Bulynko), provodeći "Teoriju šest rukovanja".

Ova iskrena novogodišnja priča, kao i dirljivi dječak Vova, zaslužili su ljubav publike i mladom glumcu donijeli popularnost u odrasloj dobi.

Ivan Urgant, Sergej Svetlakov, Elena Plaksina, Arthur Smolyaninov, Sergey Garmash, Ekaterina Vilkova i druge zvijezde postali su kolege na snimanju umjetnika koji se nada. Rad u poznatoj ekipi postao je za Pokhodajeva prava škola glume.

Sljedeće je godine karijera Sergeja Pokhodajeva počela dobivati ​​na značaju. 7. siječnja 2011. na televiziji je objavljena melodrama "Moj grijeh", koju je snimio redatelj Sergej Vinogradov.

Olga Subbotina poziva glumca u detektivu "Bježi" s Dmitrijem Nagijevim i Andrejem Smolyakovom u glavnim ulogama. Među radovima tog razdoblja Pokhodaev repertoar uključuje epizodnu ulogu u komediji "Mame", u kojoj je bilo riječ o ženama koje su štitile vrtić od napadača.

Kasnije, na kanalu STS, započinje omladinska serija "Zatvorena škola" koja je među mladima donijela veliku popularnost svim glumcima koji su uključeni u film. Ovog puta Pokhodaev igra ulogu unuka zamjenika ravnatelja škole po imenu Denis Zakharov. Djevojku tinejdžera u filmu glumila je Anfisa Wistinghausen.

Svijetli projekti u repertoaru Sergeja Pokhodajeva bili su filmovi "Čovjek s garancijom", "Privatni pionir", "Super Max", "Diplomiranje".

Unatoč mladoj dobi, božanska iskra odmah je vidljiva u glumcu. Odrasli, ugledni umjetnici primjećuju lakoću s kojom radi u Sergeju. A publika je već uspjela cijeniti njegovu iskrenost i izvrsnu profesionalnost s televizijskih ekrana. Pokhodaev je glumio u filmu Leviathan koji je izazvao puno buke, odražavajući svu ružnoću života ruskog zaleđa. Odigrao je ulogu sina glavnog lika Nikolaja (Aleksej Serebjakov).

2014. godine, uz sudjelovanje Sergeja, na kanalu STS objavljena je komična serija "Obiteljski posao". Glavnom liku Ilyi (Vladimir Yaglych) potreban je novac koji mora biti vraćen u dugovima. U očaju mladić sklapa sporazum s organima starateljstva i postaje posvojitelj za pet siročadi.

Pored Sergeja Pokhodajeva, u filmu su se pojavili i drugi mladi izvođači - Semyon Treskunov, Andrey Rudnevsky, Sonya Gracheva, Artem Bashenin.

Seryozha je 2015. godine glumio u melodrami Napuštanje prirode i u drami Crvene narukvice, nakon čega je uslijedio rad u drugoj sezoni sitcoma Obiteljski posao.

Ubrzo se momak pojavio u detektivu "Dilettante", a u komediji "Yolki-5" ponovno je glumio u ansamblu glumaca s Alinom Bulynko. Nakon 2 godine, glumio je u komičnom filmu "Djeca za iznajmljivanje" i drami "Čestice svemira", gdje je glumio sina glavnog junaka - kozmonauta Andreja Kamanina (Aleksej Makarov).

Pin
+1
Send
Share
Send