Slavne osobe

Vitalij Ville Milonov

Pin
+1
Send
Share
Send

Ime: Vitaly Milonov (Vitaly Milonov)

Srednje ime: V.

Datum rođenja: 23. siječnja 1974. (45 godina)

Mjesto rođenja: Lenjingrad

visina: 193 cm

težina: 110 kg

Istočni horoskop: tigar

Foto: Vitaly Milonov

Životopis Vitalija Milonova

Vitaliy Valentinovich Milonov zastupnik je frakcije Ujedinjene Rusije u Legislativnoj skupštini (Zakonodavna skupština) Sankt Peterburga, predsjednik zakonodavnog odbora.

Tijekom svog djelovanja na političkoj areni, Milonov je stekao slavu zahvaljujući svojim izvanrednim, ali ne uvijek nedvosmislenim argumentima, provokativnim izjavama, visokim tezama i aktivnom, često ekstravagantnom zakonodavstvu.

Djetinjstvo i mladost Vitalija Milonova

Budući političar rođen je 23. siječnja 1974. u gradu na Nevi u obitelji učitelja i pomorskog časnika. Njegov otac Valentin Nikolajevič služio je u Sjevernoj floti, majka Tatjana Evgenievna predavala je u osnovnim razredima jedne od obrazovnih ustanova u gradu. Vitaly je bilo pokojno dijete koje mu je rodila majka u dobi od 37 godina. Roditelji su ga voljeli i razmazili.

U školi se Milonov nije odlikovao visokim akademskim učinkom, učio je uglavnom za "trojku". Na kraju - odlučio je slijediti očeve korake i upisati Vojnu inženjersku tehničku školu. Međutim, mladić to nije mogao učiniti zbog svog zdravlja. Namjera za nastavak školovanja na fakultetu lokalnog državnog sveučilišta također nije uspjela zbog lošeg rada mladog čovjeka.

Početak političkog djelovanja Vitalija Milonova

Aktivnog mladića primijetio je Vitaly Savitsky, kopredsjedavajući stranke Ruske Kršćansko-demokratske unije i član Dume iz stranke Izbor Rusije. 1994. godine Milonov je postao pomoćnikom. Pored toga, Vitaliy je vodio društvo Mladih kršćanskih demokrata.

Nakon tragične smrti Savitskog u prosincu 1995., vođa demokratskog pokreta Sankt Peterburga Galina Starovoitova postala je idol Vitalija. Od 1997. godine Milonov je počeo raditi u svom timu. Godine 1998. Galina Vasilyevna predložila je svoju kandidaturu u Zakonodavnu skupštinu sjeverne prijestolnice.

Izbori su zakazani za 6. prosinca. No ovaj put mladi političar nije uspio ući u parlament u Sankt Peterburgu. Par tjedana prije izbora, 20. studenoga, Galina Starovoitova ubijena je na ulazu u vlastitu kuću. A njezin pomoćnik Vitaly odbio je borbu za zamjenički mandat u korist suparnika demokrata, Vadima Tyulpanova, kandidata stranke iz vlasti, a nakon toga postao je njegov pomoćnik. Bivši stranački drugovi smatrali su njegov čin izdajom uspomene na ubijenog borca ​​za ljudska prava.

Razvoj karijere Vitalij Milonov

Mladi političar 2006. godine diplomirao je na sjeverozapadnoj Akademiji za javnu upravu pri predsjedniku Ruske Federacije. Kasnije je upisao Moskovsko pravoslavno humanitarno svetište Svetog Tihona na dopisne tečajeve.

Godine 2007. Vitalij je izabran u zakonodavnu skupštinu Sankt Peterburga, gdje je obavljao dužnost predsjedatelja povjerenstva za strukturu državne vlasti, lokalnu samoupravu i upravno-teritorijalnu strukturu.

Uspješno napredujući ljestvicom karijere, od 2009. godine Milonov - predsjednik zakonodavnog odbora, ponovno je otišao u ZakS svog rodnog grada. Treba napomenuti da je izbornu kampanju za izbor zastupnika regionalne Zakonodavne skupštine pratio niz političkih skandala, sporova u vezi s mogućom prikrivenom kampanjom, podmićivanjem građana i drugim kršenjima izbornog postupka.

Politička aktivnost Vitalija Milonova

Inicijative zamjenika Ujedinjene Rusije, zajedno s pozitivnim kritikama kolega, izazvale su oštro negativne komentare i kritike ljudi i javnih osoba.

Milonov je bio pokretač zakona o zabrani pušenja nargila, koji se navodno može uporediti s upotrebom droga. Osvrnuo se i na opasnosti od proučavanja teorije Charlesa Darwina. Među poznatim inicijativama parlamentarca su prijedlog zakona koji je prepoznat kao "zabludu" s prijedlogom da se ljudskom embriju odobre građanska prava, zahtjev za zabranom kanala MTV Rusija (zbog navodnog nemorala) i medicinski centar Juventa koji se bavi prevencijom seksualnog ponašanja adolescenata, optužujući ga da popularizira homoseksualnost.

Imao je slične pritužbe na Brittenovu operu utemeljenu na Shakespeareovoj predstavi „Sanja iz blagdanske noći“, koju je pozvao na inspekciju postojanja prizora propagande nekonvencionalnih veza, opojnih droga i pedofilije.

Milonov, koji je u gradskom parlamentu dobio nadimak "Vitalikov pomorac", izrazio se protiv kandidature Aleksandra Sokurova za dodelu titule počasnog građanina zbog stvaranja političara "bogohulnog" filma "Fust" za koji je ugledni redatelj dobio nagradu "Zlatna palma" ogranke filmskog festivala u Cannesu

Vitaly Valentinovich također se izjašnjavao protiv ilegalnih migranata i Eurovizije, za stvaranje RussiaVision-a, za ograničavanje mjesta okupljanja i sastanaka, za sankcije protiv autora ilegalnih mrežnih računa.

Treba podsjetiti na Milonove inicijative u vezi s organiziranjem policije morala u sjevernoj prijestolnici, na potrebu ruskih obavještajnih agencija da provjere rad skenera otiska prsta na pametnom telefonu iPhone 5s. Također možemo primijetiti i nacrt zakona „O kvaliteti i sigurnosti hrane“ koji su odobrili poslanici Zakonodavne skupštine, kao i ideju da se kazne primijene zbog nepoštivanja postupka pružanja niza stambenih i komunalnih usluga.

Političar je postao prvi i jedini zamjenik ZakSa, čiju ostavku traže mnogi građani. Razlog tome, prema javnosti, bio je niz Milonovskih "apsurdnih inicijativa i ludih trikova".

Najnoviji prijedlozi zastupnika zakonodavne skupštine Sankt Peterburga - potreba za uvođenjem potvrda o pravu vožnje biciklima, administrativne kazne za gole grudi ili odjeću za plažu, zabrana televizijske serije "Igra prijestolja" - nastavili su glavnu djelatnost političara, postajući predmet kontroverze i rasprave u društvu ,

Naročito je Milonovu ideju o obilježavanju djela zapadnih autora radi zaštite Rusa od tuđe ideologije odobrila Ruska pravoslavna crkva, ali je bila ismijana i odbačena u kreativnom okruženju.

Možete se prisjetiti i Milovanove inicijative za vrijeme života biciklista "Kirurg", koji, prema njegovom mišljenju, daje veliki doprinos oživljavanju veličina Ruske Federacije. Krajem lipnja 2015., više od osam stotina Rusa pretplatilo se na Internet odgovarajuću peticiju Kirilu, patrijarhu moskovskom i čitavoj Rusiji.

Osobni život Vitalija Milonova

1998. političar je promijenio religiju iz baptističke dogme u pravoslavnu. Kasnije je Milonov nosio majicu s provokativnim apelom "Pravoslavlje ili smrt!", Što je i postalo razlog za žalbu senatora Konstantina Dobrynina na Istražni odbor Ruske Federacije sa zahtjevom da se provjeri zamjenik Ujedinjene Rusije zbog ekstremizma.

Obitelj ima četvero djece, dvije kćeri i dva sina, jedno je posvojeno. Najstarija kći Martha rođena je 2009. godine, drugo dijete je Nikolaj 2012. godine, Peter sljedeće godine, a Evdokia početkom 2015. godine.

Vitaliy Valentinovich govori dva strana jezika - engleski i norveški.

Za izvanredne usluge Milon je nagrađen državnim nagradama - medaljama Svetog apostola Petra II. Stupnja i „Za jačanje vojne zajednice“. Parlament sjeverne prijestolnice uručio je Milonovu počasnu značku „Za poseban doprinos razvoju Sankt Peterburga“ (2014).

Vitalij Milonov

#Media: Državna Duma ideju davanja majčinstva djeci umjesto srednjim imenima nazvala feminističkim ludilom

Zastupnik državne Dume Vitaly # Milonov (Ujedinjena Rusija) nazvao je feminističko ludilo idejom da se djeci daju matronimi (ili majčinstvo) umjesto srednjih imena. Izrazio je to mišljenje Moskovskoj novinskoj agenciji komentirajući pitanje čestih slučajeva Rusa koji dodjeljuju utakmice svojoj djeci.

„Patronimija bi trebala biti, jer se dijete dobiva uz sudjelovanje muškaraca, čak i ako se koriste predmeti donatora. Samo žena ne može roditi dijete. Zakon predviđa da ona može dati bilo koje srednje ime po svom izboru, ako on nema oca. Moguće je, ali prikazivanje djetetovog života i njegove feminističke ludosti o budućoj sudbini djeteta je, naravno, podsmijeh ", naglasio je V. Milonov.

Ranije je tiskovna služba moskovskog matičnog ureda podsjetila da se prema Porodičnom zakoniku Rusije, patronimika registruje u glavnom gradu, formiranom u ime oca djeteta, osim ako zakonima konstitutivnih entiteta Ruske Federacije ili na osnovu nacionalnog običaja nije drugačije određeno.

Kako je Vitalij Milonov završio u politici, koju treba provjeriti psihijatar

Istražitelji su tražili da poslaju zamjenika Državne dume Vitalija Milonova psihijatru na pregled. Razlog za to bila je izjava saborskog zastupnika iz Sankt Peterburga o prenošenju katedrale svetog Izaka u Rusku pravoslavnu crkvu, što bi, prema autoru žalbe, Milonovu moglo koštati i kaznene kazne. Kao autor zakona o zabrani gay propagande, završio je u Državnoj dumi, zbog čega su ga pokušali kazniti ranije i zbog čega su odlučili provjeriti adekvatnost - u materijalu „Lenta.ru“.

U nedjelju, 12. veljače, Vitaly Milonov rekao je da su se poslanici zakonodavne skupštine Sankt Peterburga Boris Višnjevski i Maxim Reznik protivili prenošenju Isaka u uporabu Ruske pravoslavne crkve samo za politički PR. Općenito, kršćani su preživjeli unatoč činjenici da su ih njihovi preci „kuhali u kotlićima i dali da nas zvijeri rastrgaju na komade“, dodao je. Sutradan je Milonov kolega u zakonodavstvu u Sankt Peterburgu Aleksej Kovalev zatražio da mu se učini odgovornost za poticanje etničke mržnje i neprijateljstva, ali prvo ga je poslao na psihološki i psihijatrijski pregled.

U studenom 2016., kaznu za ekstremizam nije platio Milonov, već je Chuvash aktivist koji je poslao fotografiju zastupnika u majici sa zabranjenim sloganom "Pravoslavlje ili smrt." Sam zakonodavac za svoju je političku karijeru bio odgovoran na Twitteru - blokirajući svoj račun zbog istupa o američkom demokratskom paklu.

"Ni Krist nije došao kraljevima, već prostitutkama"

Nakon ubojstva Starovoitove, Milonov je postao pomoćnik senatora Vadima Tyulpanova, tada zamjenika zakonodavnog sabora St. Prije nego što je sam Milonov izabran u parlament sjeverne prijestolnice, radio je kao zamjenik općine Dachnoye i šef uprave okruga Krasnenaya Rechka.

Unatoč dvosmislenosti inicijativa i izjava po kojima je Milonov postao poznat tijekom rada u zakonodavnoj skupštini u Sankt Peterburgu, ne samo da je primio medalju Reda za zasluge za Otadžbinu, 2. klase, već se i lako vratio u Državnu dumu. I ovaj put - u ulozi zamjenika. Nepokolebljivi zastupnik i borac za čistoću morala prošao je preliminarni postupak glasanja "Jedinstvene Rusije", nakon čega je postao kandidat stranke na izborima za Dumu. U EP-u se smatralo prirodnim da je svijetla stranka pobijedila rivala Jurija Shuvalova s ​​bogatim iskustvom u aparatu Državne dume. Slava u gradu odigrala se u ruke Milonova, objasnio je sekretar Generalnog vijeća EP Sergej Neverov: "Nema ništa iznenađujuće u pobjedi Milonova, budući da teritorij 218 uključuje teritorije s kojih je Milonov izabran u zakonodavnu skupštinu Sankt Peterburga."

Povezani materijali

"Ni Krist nije došao kraljevima, već prostitutkama"

Nakon ubojstva Starovoitove, Milonov je postao pomoćnik senatora Vadima Tyulpanova, tada zamjenika zakonodavnog sabora St. Prije nego što je sam Milonov izabran u parlament sjeverne prijestolnice, radio je kao zamjenik općine Dachnoye i šef uprave okruga Krasnenaya Rechka.

Unatoč dvosmislenosti inicijativa i izjava po kojima je Milonov postao poznat tijekom rada u zakonodavnoj skupštini u Sankt Peterburgu, ne samo da je primio medalju Reda za zasluge za Otadžbinu, 2. klase, već se i lako vratio u Državnu dumu. I ovaj put - u ulozi zamjenika. Nepokolebljivi zastupnik i borac za čistoću morala prošao je preliminarni postupak glasanja "Jedinstvene Rusije", nakon čega je postao kandidat stranke na izborima za Dumu. U EP-u se smatralo prirodnim da je svijetla stranka pobijedila rivala Jurija Shuvalova s ​​bogatim iskustvom u aparatu Državne dume. Slava u gradu odigrala se u ruke Milonova, objasnio je sekretar Generalnog vijeća EP Sergej Neverov: "Nema ništa iznenađujuće u pobjedi Milonova, budući da teritorij 218 uključuje teritorije s kojih je Milonov izabran u zakonodavnu skupštinu Sankt Peterburga."

Aspenov ulog u LGBT osobe i nikakav seks prije vjenčanja

Milonov se u zakonodavnim inicijativama nije ograničio na veličinu grada. 2012. godine na gradskoj je razini usvojen zakon koji je predložio o zabrani gay propagande, godinu dana kasnije sličan dokument pojavio se na saveznoj razini. Predstavnici seksualnih manjina i njihovi zagovornici, uključujući svjetske zvijezde, poput Madonne, od Milonove su više puta bili primljeni. "Čuo sam da je na koncertima ove turneje skinuo skakače - ne treba nam ovo ovdje", rekao je parlamentarc. Kritizirao je LGBT propagandu i pjevačicu Lady Gagu. Iz nastupa austrijskog pjevača Toma Neuwirth-a, poznatog pod pseudonimom Conchita Wurst, Milonov se odlučio unaprijed osigurati i poslao je ministru kulture Vladimiru Medinskom da ponudi zabranu njegove (njene) turneje.

Općenito, odvjetnik vjeruje, "ulog za aspenu mora biti ukopan u cijeli ovaj LGBT aktivizam." "Previše je postao. Oni nezasluženo privlače pažnju na sebe ", rekao je, komentirajući ideju o održavanju gay parade na Dan zrakoplovnih snaga.

Zabrana gay propagande samo je jedan od koraka na konsolidaciji tradicionalnih vrijednosti u nizu Milonovih prijedloga koji se tiču ​​osobnog života Rusa. Njegovu pažnju više je puta privukao reality show "Dom-2". Čak se dobrovoljno javio da osobno nauči polaznike moralnoj lekciji. "Sigurna sam da će nakon razgovora sa mnom mnogi od njih postati normalni pravoslavni hipsteri. Na kraju krajeva, naš Spasitelj Krist nije došao kraljevima, već alkoholičarima i prostitutkama “, naglasio je Milonov. Saborski zastupnik također je smatrao da je zapadna kultna serija Game of Thrones štetna za tradicionalne vrijednosti u kojima je svaki deseti lik, prema njegovom mišljenju, "seksualni devijant". Istina, zastupnik nije vidio niti jednu seriju televizijskih emisija.

Povezani materijali

Djevojčica s ičićem

Milonov se također pokušao boriti protiv nemorala u malim - uvođenjem zabrane hodanja u Sankt Peterburgu u kratkim hlačama i kupaćim kostimima, i to u velikoj mjeri - zabranom seksualnih odnosa prije braka.

Postajući zamjenik Državne dume, Milonov je malo smanjio stupanj: uoči Valentinova pozvao je na zabranu samo erotskih medija. Usput, praznik svih ljubavnika, koji se danas slavi, poput Noći vještica, političar je također predložio zabraniti.

Ujedinjena Rusija potiče svoje kolege na poštivanje moralnih načela. U prosincu je predstavio prijedlog zakona u donjem domu parlamenta kojim se zabranjuje ulazak alkoholičara i ovisnika o drogama u državnu službu. Na plenarnim sastancima Državne dume Milonov pažljivo prati govore prisutnih i uočava njihove pogreške: TV voditeljica Oksana Pushkina, istaknula je da muževe i mladoženje ne treba nazivati ​​partnerima. A Milonov je također založio radikalan prijedlog za zastupnike: izmjenu propisa kojima je zabranjeno "razgovarati na pola dana".

Zbogom, fer Rusija!

Lokalni predstavnici EP-a nazvali su navode neosnovanim.Pojedinosti razmatranja zahtjeva nisu odvojeno objavljene, a Dmitrieva je sada napustila i Državnu dumu i stranku Pravedna Rusija.

Industrijske organizacije i tvrtke ne dolaze u sukob s Milonovom, već samo delikatno izražavaju zbunjenost. Kao, na primjer, u Udruženju turnih operatora Rusije - u vezi s idejom zamjenika da razvije pravila ponašanja za Ruse u inozemstvu. "U slučaju naših građana, to je pretjeran posao, i imalo bi smisla učiniti nešto korisnije", rekao je gradonačelnik Lomidze, direktor ATOR-a komentirajući inicijativu.

Državni odjeli, s obzirom na status zamjenika podnositelja zahtjeva, u većini su slučajeva obvezni barem formalno ispitati Milonove inicijative. Tako je 2015. godine Roskomnadzor morao razmotriti zahtjev da se francuski satirični magazin Charlie Ebdo prizna kao ekstremistička publikacija. Časopis nikada nije bio zabranjen u Rusiji, ali bilo ga je izuzetno teško pronaći i prije intervencije.

U stranci je gorljivost politike gotovo mirna, ljudi to objašnjavaju privatnim mišljenjem i pokušavaju ne napuhavati probleme. "Što se tiče emocionalnog nagona Vitalija Milonova, ovo je isključivo njegova osobna inicijativa", rekao je EP nakon što je pozvao bivšu socijalističku revolucionarnu Elenu Mizulin da se pridruži stranci većine Dume. "Ako ima svoju džepnu zabavu, može je pozvati onamo."

Pa ipak, za svaki slučaj, članovi stranke nisu poslali Milonova da uspostavi međunarodne kontakte. Prošle jeseni nije se našao na listi kandidata za EP u ruskom izaslanstvu u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe (PACE). Iako je opasnost bila mala: Duma ionako nije planirala raditi u PACE-u.

Međutim, postoji nada da će zamjenik postati zakonodavac. Nakon što je saborski parlament iz Sankt Peterburga Kovalev zatražio da provjeri Milonova kod psihijatra, borac za moral obećao je pažljivo odabrati izraz. "Vjerojatno se zbog toga mogu još preciznije izraziti, iako puno točnije", rekao je Milonov za Lente.ru.

Ako ispuni svoje obećanje, političar koji je prošao u državnoj Dumi naći će dostojnu zamjenu. Dok su se Kovalev i Milonov svađali na stranicama medija, zamjenik Sankt Peterburga Vladimir Petrov predložio je legalizaciju čarobnjaka i mađioničara, a istodobno je obećao kolegama prave zvijezde s neba za kvalitetno donošenje zakona.

Politika

Politička stranica biografije Vitalija Milonova otvorena je početkom 90-ih. Potom se pridružio Slobodnoj demokratskoj stranci Rusije, kojom su u to vrijeme supredsjedali ruski oporbi Lev Ponomarev i Marina Salier. U isto vrijeme, na iznenađenje obitelji, u kojoj je vladao duh ateizma, novak političar pokazao je interes za religiju i počeo prisustvovati sastancima evangeličke crkve.

1998. na prijedlog Galine Starovoitove Vitaly Valentinovich podnio je kandidaturu za izbor u parlament u Sankt Peterburgu, ali doslovno je nekoliko dana prije glasanja odbio borbu za zamjenički mandat u korist Vadima Tyulpanova iz stranke Jedinstvo, koja se smatrala glavnim suparnikom demokratske stranke. Kolege su Milovov čin smatrali izdajom, ali to nije promijenilo stav političara-novaka.

Milonov se 2007. pridružio redovima zastupnika u zakonodavnoj skupštini Sankt Peterburga, gdje je obnašao visoke dužnosti u raznim odborima. Vitaliy Valentinovich izabran je za predsjednika stalnog povjerenstva o uređenju državne vlasti, upravno-teritorijalne strukture i lokalne samouprave, a također je primio članstvo u proračunskom i financijskom odboru.

2016. godine Petersburger je dobio mandat zamjenika Državne dume i ušao u odbor za međunarodna pitanja. Izborima je prethodio skandal koji je izbio zbog Vitalijevih riječi da kolege u Zakonodavnoj skupštini ometaju prenošenje katedrale svetog Izaka u ROC za odnose s javnošću.

Istodobno je opisao sliku na kojoj su nas kršćani "kuhali u kotlićima i dali zvijerima da ih rastrgamo na komade". Štoviše, šareni čovjek (visina - 180 cm) u pozlaćenom ogrtaču organizirao je "zaštitnu" povorku oko hrama.

Novčanice

Vitalij Milonov postao je široko poznat 2011. godine, nakon pokretanja zakona o homoseksualnosti i pedofiliji, koji su odobrili i usvojili poslanici, ali izazvao je miješanu reakciju ne samo u ruskom društvu, već i u inozemstvu. Prema ovom zakonu, zamjenik je bezuspješno pokušavao procesuirati Lady Gagu, Madonnu i Rammstein grupu, koji su odlučili doći u sjeverni glavni grad Rusije i održati svoje emisije u znak podrške gay zajednicama.

Politolog i novinar Maxim Shevchenko u intervjuu s islamskim aktivistom Heydarom Cemalom na informativno-analitičkom Youtube portalu Truly rekao je da je i sam Milonov bio gay u mladosti. Recimo, cijeli je Petersburgu znao za to, a sada Vitaly zastupa interese „plavog lobija“, namjerno izopačava temu.

Godine 2012. Milonov se zalagao za zabranu učenja darvinističke teorije u školama, jer je koncept "evolucije" smatrao glupim, jer se osoba dogodila voljom Božjom. U istom je razdoblju političar predložio još jedan rezonantni prijedlog zakona, predlažući da se građanima priznaju prava na embrione, što su njegove kolege nazvale "zabludjelim dizajnom".

Saborski zastupnik se također aktivno protivi međunarodnom Eurovizijskom natjecanju koje, prema njegovom mišljenju, promiče homoseksualnost i neopravdano pokreće zabranu besplatnog pobačaja u Rusiji. Pored toga, Vitaliy Valentinovich je živopisni borac protiv ilegalne migracije i ilegalnih internetskih računa koji sadrže lažne podatke.

Formacija

Nije volio školu, bio je čvrst troje. Nakon punog srednjeg obrazovanja odlučio je postati vojnik, poput oca. Vitaly je dokumente predao Vojno tehničkoj školi, ali komisiju nije propustio zbog zdravstvenih razloga. Tada je mladić odlučio otići na drugo državno sveučilište, na filološki fakultet.

Kratko je studirao, jer su ga izbacili zbog lošeg rada. Milonov je visoko obrazovanje stekao tek 2006. godine, kada je diplomirao na Sveučilištu za javnu upravu sjeverozapad, stvorenom pod predsjednikom Rusije. Nakon nekog vremena nastavio je studij na Pravoslavnom humanitarnom sveučilištu St. Tikhon.

2011. godine

 • On je djelovao kao pokretač zakona o zabrani nargila, ističući štetu i navodnu propagandu droga.
 • Bio je jedan od autora zakona o "administrativnoj odgovornosti za promicanje homoseksualnosti i pedofilije". Na osnovu ovog članka bezuspješno su pokušavali privesti Rammsteina, Madonnu i Lady Gagu. Kao rezultat, do kraja 2012., prema novom zakonu, samo je jedna osoba procesuirana za citiranje Faine Ranevske: "Homoseksualnost nije perverzija, perverzija je balet na hokeju na ledu i terenu".

2012. godine

 • Inicirao je zabranu snimanja fotografija i videa u podzemnoj željeznici.
 • Protivio se učenju Darwinove teorije u školama, tvrdeći nedostatak dokaza o evoluciji i podrijetlu čovjeka voljom Božjom. Protivio se i seksualnom odgoju školske djece.
 • Protivio se dodjeli naslova počasnog građanina redatelju Aleksandru Sokurovu optužujući ga za stvaranje "bogohulnog filma".
 • On je preuzeo inicijativu za zatvaranje MTV kanala zbog nemorala.
 • Predložio je stvaranje u Sankt Peterburgu moralne policije kozaka i vjernika.
 • Podnio je zahtjev za zatvaranjem Savjetovališta i dijagnostičkog centra za djecu Juventa, nazvavši ga "tvornicom smrti", optužujući ga da promiče homoseksualnost i pobačaj.
 • Obratio se ministru kulture s molbom da provjeri operu Benjamina Brittena "San iz ljeta" režisera Christophera Aldena za scenu koja promiče homoseksualnost, pedofiliju, alkohol i drogu.
 • On je preuzeo inicijativu za dodjelu građanskog prava embrija. "Prolazak ove inicijative bit će vrlo težak, ali računamo na Božju pomoć", rekao je zamjenik. Račun je odbijen, pa čak i nazvan "delussion".
 • Najavio je namjeru da u nacrt zakona kojim se uređuje održavanje skupova uvede „mala prilagodba u vezi sa masovnim događajima u neposrednoj blizini vjerskih nalazišta“.

2013. godine

 • Pokrenuo je nacrt rezolucije o izmjenama i dopunama saveznog zakona "O oglašavanju", koji sadrži odredbe protiv mikrokredita. Posebno obvezuje zajmodavce u reklamnim kreditnim uslugama da uvijek navode podatke o veličini godišnje kamatne stope na kredit. Milovov je razlog za pokretanje tog zakona bila praksa mikrokredita koji je postojao u Rusiji, što je rezultiralo plaćanjem ogromnih, često grabežljivih kamata.
 • Projekt je našao potporu zastupnika Zakonodavne skupštine Zakona "O kvaliteti i sigurnosti hrane", namijenjenog ograničavanju proizvodnje, uvoza, veleprodaje i maloprodaje prehrambenih proizvoda koji sadrže masti s masnim udjelom u prehrambenim proizvodima na više od 2 posto u Rusiji. Prema riječima zastupnika, odgovarajuće promjene zakonodavstva pomoći će u borbi za zdravlje Rusa i doprinijeti povećanju nataliteta.
 • Predložio je stvaranje natječaja "Rusija-Vizija" kao protuteža eurovizijskom natjecanju, jer je potonje, prema njegovim riječima, degradacija "u stilu Hollandea".
 • Predložio je povećanje poreza na dohodak na 30% za poduzeća i organizacije koje uključuju najmanje 30% nisko kvalificiranih stranih radnika, te je podnio zakonodavnoj skupštini u Sankt Peterburgu odgovarajući nacrt rezolucije o izmjenama i dopunama Ruskog poreznog zakona.
 • On je pokrenuo inicijativu u Zakonodavnoj skupštini, zabranjujući besplatni pobačaj bez medicinskih dokaza, a pravo na njega ostavljao je žrtvama silovanja i bolesnim ženama.
 • Predložio je izmjenu zakona o slobodi savjesti i skupovima, pružajući vjerskim organizacijama mogućnost zabrane održavanja javnog događaja na teritorijima koji su neposredno uz zgrade, građevine i druge objekte povezane s vjerskom imovinom ove organizacije.
 • Stvorio je saveznu inicijativu koju je odobrila Zakonodavna skupština Sankt Peterburga, namijenjenu utvrđivanju novčanih kazni za komunalna poduzeća koja krše pravila za pružanje stambenih usluga.
 • Predložio je stvaranje uvjeta za preseljenje beskućnika u napuštene kolektivne farme.
 • Poduzeo je inicijativu da dodeli poseban status povijesnom simbolu Rusije - crno-žuto-bijeloj trobojnici posebnog statusa s ciljem da se pročisti "od ekstremističkih racija".
 • Pokrenuo je izmjenu zakona „O praznicima i blagdanima u Sankt Peterburgu“ kojim se uspostavlja dan sjećanja (1. kolovoza) na vojnike koji su stradali u Prvom svjetskom ratu.
 • Na Internetu su se proširile lažne informacije da je Milonov navodno pokrenuo izmjenu (podaci o registraciji takve izmjene nisu dostupni na službenoj web stranici Zakonodavne skupštine Sankt Peterburga) prema kojoj će se djevojke koje nisu rodile prije 23 godine biti pozvane na vojnu službu. Milonov smatra da se zbog tih informacija "sjebao" opozicijski predsjednički kandidat Rusije Aleksej Navalny, koji je ovu laž pripisao u svojim propagandnim novinama Milonovu.

2015. godine

 • Nakon skandala oko plesnog broja "Pčele i Winnie Pooh", on je izradio izmjene zakona "o obrazovanju u Ruskoj Federaciji", prema kojem bi sve plesne institucije trebale koordinirati svoje programe s okružnim odjelima za obrazovanje.
 • Napisao je prijedlog zakona o zabrani hodanja u kupaćim kostimima i s golim torzom na javnim mjestima Sankt Peterburga.
 • Poslao sam žalbu čelnici Ministarstva zdravlja Ruske Federacije Olgi Golodets sa zahtjevom da se prouči psihološki fenomen dječje dobi zbog odstupanja od norme, kao i glavi gena. Ruski tužitelji Yury Chaika sa zahtjevom da se u medijima i društvenim mrežama provjere javni pozivi zbog dječjeg djeteta zbog znakova ekstremističke aktivnosti.

2017. godine

 • Predložen na razmatranje Nacrt zakona "o pravnom uređenju djelovanja društvenih mreža", kojim se uvodi: zabrana korištenja društvenih mreža do navršenih 14 godina, registracija u društvenim mrežama. mreže prema podacima o putovnicama, zabrana distribucije snimaka zaslona dopisivanja na društvenim mrežama bez odobrenja osoba koje su u njemu sudjelovale, zabrana korištenja socijalnih usluga. mreže za organiziranje neovlaštenih skupova i povorki, zabranu upotrebe društvenih. mreže u proračunskim organizacijama, zabrana registracije pod lažnim imenima. Projekt su kritizirali zastupnici i internetski stručnjaci koji su Milonova optužili za nesposobnost, populizam, želju za ograničenjem slobode i nerealno.

Društvene aktivnosti

Redovito sudjeluje u virtualnim pedofilskim ribolovnim kampanjama.

Od listopada 2013. Vitaly Milonov napisao je sedam zahtjeva za zatvaranje internetskog projekta Children-404 i njegovo osnivanje Elenu Klimov na odgovornost „za promicanje homoseksualnosti među maloljetnicima“, prema njegovoj pretpostavci, projekt se financira iz inozemnih stipendija i treba ga priznati strani agent. Projekt je nastao na društvenim mrežama u proljeće 2013. godine, njegove grupe na VKontakteu i Facebooku sastoje se od više desetaka tisuća ljudi, u kojima homoseksualni tinejdžeri dijele mišljenje s prijateljima o životu, vezama s roditeljima i razrednicima. Dana 23. siječnja 2015., Okružni sud u Dzeržinskom u Nižnjem Tagilu odredio je osnivačicu projekta Elenu Klimovu administrativnu kaznu u iznosu od 50 tisuća rubalja (prema članku o „propagandi netradicionalnih seksualnih odnosa među maloljetnicima“). Dana 21. rujna 2015. godine, Roskomnadzor je na temelju odluke Središnjeg okružnog suda u Barnaulu od 7. kolovoza 2015. br. 2-5816 / 15 uveo skupinu „Djeca-404. LGBT tinejdžeri "na popisu zabranjenih web mjesta i naredili Vkontakteu da stranicu izbriše u roku od tri radna dana. 25. rujna uprava društvene mreže Vkontakte odlučila je blokirati stranicu zajednice. Tada je stvorena nova stranica na kojoj je na dan stvaranja tisuću ljudi pretplatilo više od blokirane stranice.

U prosincu 2013. Vitaliy Milonov posjetio je Ukrajinu i održao akciju u središtu Euromaidana s natpisom "Ukrajina, Rusija - zajedno smo snaga!".

18. siječnja 2014. sudjelovao je u otvaranju nevladinih organizacija za lokalne kršćane na srpskom Kosovu.

U veljači 2014. Vitaly Milonov poslao je otvoreno pismo ministru kulture Ruske Federacije Vladimiru Medinskom, zahtijevajući da se zabrani koncert ukrajinskog benda "Ocean Elzy" u Sankt Peterburgu, zakazan za 31. ožujka u Ledenoj palači. Milonov je također zatražio od Medinskog da glavnog pjevača grupe Svyatoslava Vakarchuka uvrsti na "crnu listu" osoba nepoželjnih za ulazak u Rusiju. Zamjenik je nazvao glazbenika "aktivnim i nepogrešivim protivnikom ruske države".

2. ožujka 2014. Milonov je prisustvovao neovlaštenom proturatnom skupu protiv ulaska trupa u Ukrajinu, tijekom kojeg je više puta vrijeđao i provocirao prosvjednike, posebno nazvao blokadu 75-godišnjaka koja aktivno sudjeluje u prosvjednim skupovima "fašističkom".

10. ožujka 2014. godine, u sklopu posebne posjete Petersburga poslanicima Sirijskoj Arapskoj Republici, Milonov se sastao s predsjednikom Basharom al-Assadom.

U nedjelju, 16. ožujka 2014., Milonov, koji je radio kao promatrač na referendumu na Krimu, podigao je rusku trobojnicu nad zgradom vojnog tužiteljstva ukrajinske Crnomorske flote.

Na temelju njegovih javnih prijema u svibnju 2014., u odgovoru na zahtjev Donjecka za potporom, Milonov je organizirao prikupljanje i dostavu humanitarne pomoći. Nastavlja da pomaže samoproglašenim republikama.

Milonov je odobrio krivicu presude Evgeniji Chudnovets, osuđenoj za vraćanje videa s golim djetetom, koji je u potpunosti oslobođen 2017. godine. U talk showu "Neka razgovaraju", emitiranom na Kanalu jedan 17. studenoga 2016., Milonov je izjavio da je Chudnovets prekršila zakon i da je stoga ispravno osuđena na stvarnu kaznu zatvora.

Od veljače 2017. godine vodi emisiju "Zamjenski dodir", zajedno s novinarom Romanom Golovanovom na radiju "Komsomolskaya Pravda".

Kritika

Milonov je postao prvi poslanik Sankt Peterburga čiju ostavku traži dio birača svog okruga i građani, kao i određeni broj kulturnih i umjetničkih djelatnika. Prema riječima organizatora peticije, razlog za to bio je "čitav niz apsurdnih inicijativa i zabluda", koji su, prema apelu, učvrstili za Peterburg "sliku glavnog grada homofobije i opskurnizma, kao i grad apsurdnih zakonodavnih inicijativa". U peticiji se spominje senzacionalna inicijativa zastupnika "O zabrani propagande homoseksualnosti", davanje ljudskih prava s embrionima, poziv na stvaranje moralne policije od kozaka i pravoslavnih odreda u Sankt Peterburgu i skandal s pjevačicom Madonom. Tijekom prikupljanja potpisa na izvoru Demokrata, 6.000 ljudi glasalo je za ostavku zastupnika u prva dva dana, a nakon što je broj „prebrojanih“ glasova premašio 11 tisuća, pronađena je prijevara glasova i prikupljanje potpisa trebalo je zaustaviti. Konkretno, stanovnici okruga Dachnoye, prema kojima je Milonov izabran, vjeruju da se zamjenik ne nosi sa svojim dužnostima. Umjesto da štiti interese svojih birača, prati tvrtku "Warrior-V" - investitora koji četvrtinu gradi s visokim porastima, kažu lokalni stanovnici. Nakon prosvjeda protiv zgrade 9. prosinca 2012., stanovnici bloka 2A i 2G Ulyanka postavili su zahtjeve za psihijatrijskim pregledom i lišavanje Milonovog statusa zamjenika. Zamjenik V. Notyag, koji je aktivno sudjelovao u borbi protiv razvoja, pritvoren je tijekom primanja mita.

Čelnik međuregionalnog sindikata nastavnika "Učitelj" Andrei Demidov, pozivajući se na zamjeničku inicijativu za ispitivanje učitelja na pedofiliju, smatra da je Milonov uključen u "zlonamjerne gluposti". "Takve brojke kao što je Milonov stvaraju samo histeriju i prijetnju nastavnicima da ispune svoje profesionalne dužnosti, doprinoseći stvarnom odljevu iz profesije muškaraca koji već nemaju školu." U vezi s izjavom Milonova u tužiteljstvu o promicanju homoseksualnosti u govoru školaraca na Valentinovo, poslanik je poslan kada? otvoreno pismo nastavnika njemačke škole br. 605: zakonodavac „ulazi u prljavo rublje i koristi zastarjele metode totalitarnog doba“, umjesto da pomaže Petersburgovim školama u provedbi obrazovnih reformi. Uz to, dajući takve izjave, prema autorima poruke, Milonov se miješa u obrazovni proces i diskreditira rad školskog osoblja, jednog od najboljih deset u gradu. Tužiteljstvo nije potvrdilo kršenje zakona u 605 škola.

U vezi s Milonovom izjavom o podučavanju teorije biološke evolucije u školama, u kojoj je evoluciju nazvao "teorijom gusaka i svinja", koordinacijski odbor Saveza znanstvenika u Sankt Peterburgu izdao je priopćenje u kojem je napomenuo da "izjave ove vrste stvaraju daleko od najboljeg sjaja za St. "Petersburgu, koji ima takve zastupnike u svojoj Zakonodavnoj skupštini, diskreditira ne samo stranka Ujedinjena Rusija, čiji je V. Milonov, već i zakonodavna grana u cjelini."

Milonov prijedlog za "ukidanje homoseksualnosti barem do 2015." prepoznat je kao "sumnjivo postignuće na polju show businessa", a 2012. godine mu je dodijeljeno Srebrno galoško priznanje. Još jedna slična nagrada, „Zlatna Enema 2012“, dodijeljena mu je za „neumornu propagandu homoseksualnosti“ iz „Saveza heteroseksualaca za LGBT jednakost“. Godine 2012., brojne poznate osobe Rusije potpisale su otvoreno pismo tražeći od Vitalija Milonova da oduzme mandat njegovog zamjenika. Pismo su potpisali Dima Bilan, Filip Kirkorov, Evgeni Plushenko, Yana Rudkovskaya, Nikolaj Baskov, Valeria, Vyacheslav Malafeev, Valery Syutkin.

U siječnju 2017. Nikolaj Mitrokhin, povjesničar-istraživač suvremenog ruskog pravoslavlja, u novinarskom članku koji je objavio internetska publikacija Grani.ru, svrstao je Milonova među "informatore i provokatore pravoslavlja", čija djelatnost "uzrokuje da većina aktivnih članova Ruske pravoslavne crkve nije ni ironična, ali potpuno odbacivanje. " Mitrokhin je također izrazio mišljenje da i obični pravoslavni aktivisti, kao i svećenstvo i episkopat, ne podržavaju Milonova i druge "slične misionare".

Ekstremizam

Član Vijeća Federacije iz uprave Arkhangelske regije Konstantin Dobrynin zatražio je od državnog tužitelja Jurija Čajke da provjeri ekstremizam intervju Vitalija Milonova s ​​internetskom publikacijom Slon.ru, jer prema njegovom mišljenju njegove izjave zastupnika koji koriste "elemente nepristojnosti i zločinačkog žargona" sadrže poziva na genocid, poticanje na mržnju i etničke sukobe.

Kao promatrač tijekom krimskog referenduma Vitalij Milonov rekao je da Harkov, Donjeck i Odesa trebaju biti vraćeni Ruskoj Federaciji. Također je rekao da se ne smatra antiameričkim. U ožujku 2014. godine, Milonov intervju bio je predmet istrage Ureda državnog tužitelja za ekstremizam u vezi s uporabom izraza "lude koze", "idioti s mandolinama" protiv Ukrajinaca i "svinja", "ripanje grla turskim novcem", koji je "želio dati" u njušku ”, u odnosu na krimske Tatare. Gene. tužitelji nisu pronašli znakove ekstremizma u intervjuu s Milonovom.

Šest zastupnika koji predstavljaju frakciju Ujedinjene Rusije u arhanđelskom parlamentu obratilo se Vjačeslavu Makarovu, predsjedavajućem zakonodavne skupštine Sankt Peterburga, kako bi preporučio zamjeniku Vitaliju Milonovu da podnese ostavku zbog izjava koje se odnose na krimski Tatarski i ukrajinski narod. U pismu koje se odnosi na "iskustvo i praćenje medija" stoji da građani doživljavaju te izjave kao stajalište Zakonodavne skupštine, "i kao rezultat toga, napada se ugled gradskog parlamenta, pa čak i grada Sankt Peterburga".

Vitaly Milonov prkosno je nosio majicu s natpisom "Pravoslavlje ili smrt!". Slogan „Pravoslavlje ili smrt!“ Prikazan je na zastavi grčkog pravoslavnog samostana na Atonu - Esfigmen, ali u Rusiji je ovaj slogan 2010. godine odlukom Cheryomushkinky Okružnog suda u Moskvi prepoznat kao ekstremistički. Uslijedile su administrativne kazne zbog objavljivanja na društvenim mrežama slika o zamjeniku Milonovu i natpisa na njegovoj majici, tada su pokrenuti upravni slučajevi zbog objavljivanja vijesti o tim tužbama.

U popularnoj kulturi

2012. godine glazbena skupina Gopota iz Sankt Peterburga posvetila je satiričnu pjesmu pod nazivom Milonov Milonov. 2014. godine objavljena je igra na ploči "Život zamjenika Milonova".

Glazbena skupina PORT 812 iz Sankt Peterburga 2016. godine posvetila je satiričnu pjesmu pod nazivom Vitaliy Milonov.

Djetinjstvo i mladost Vitalija Milonova

Vitaly Milonov prvi je put ugledao svijet 23. siječnja 1974. godine, a dogodilo se to u gradu na Nevi. Dječakov otac Valentin Nikolajevič bio je pomorski časnik i služio je u mornarici, a njegova majka Tatjana Evgenievna predavala je u lokalnoj školi. Po nacionalnosti Milon je Rus.

Vitaliy je pokojno dijete, u obitelji se pojavio kad je majka dosegla 37 godina. Možda su iz tog razloga roditelji jako voljeli svoje jedino dijete i trudili su se kako bi ga mazili. Dječak nije jako volio školu i odatle je donosio uglavnom zadovoljavajuće ocjene. Jednostavno je živio i uživao u onome što su mu predstavili roditelji.

Karijera Vitalij Milonov

Stranica biografije s Milonovom političkom karijerom datira iz 1991. godine. Tih se dana pridružio Slobodnoj demokratskoj stranci. U to su vrijeme na mjestu kopredsjedatelja bili popularni oporbeni čelnici Marina Salier i Lev Ponomarev. Vitalij počinje pokazivati ​​žudnju za religijom. Sudjeluje na sastancima u Evangeličkoj crkvi. Takvo je ponašanje izazvalo veliko iznenađenje u obitelji političara koji su bili gorljivi ateisti.

Istodobno, zamjenik državnog Duma Vitalij Savitsky nije prošao nezapaženo, pa je 1994. godine Milonov postao osobnim pomoćnikom. Upravo je to za Milonova postala karta za politiku.

Milonov je vrlo brzo postao osnivač pokreta Kršćanski demokrati. Naravno, političar postaje njegova glava. Ova mjera omogućuje mu da se javno izjasni. Što mogu reći, on je stvarno primijetio svijet politike zbog pretjerane aktivnosti.

Nekoliko godina kasnije Milonovu je primijetila Galina Starovoitova koja je u to vrijeme bila na čelu Sjeverne prijestolnice. Popularni političar vodi Vitalija u tim. Pokazalo se da je aktivist za ljudska prava još jedan "koristan kontakt" u Milonovom životu, koji je pomogao Vitaliju da ga saslušaju svi.

Na poziv Starovoitove 1998. godine, Milonov je na parlamentarne izbore iznio vlastitu osobu. Iznenađujuće je da u posljednjem trenutku Vitaly odbija podnijeti zahtjev za zamjenički mandat, izgubivši od Vadima Tyulpanova, koji je uvršten u blok Jedinstvo i bio je glavni rival Demokratskoj stranci. Sličan trik Milonovavog kolege smatrali su izdajom.

Izgubivši položaj svog glavnog rivala, 2004. godine Tulipov je postao pomoćnik Vitaliju koji je započeo napredovati svojim karijerskim putem, ubrajajući se među članove stranke Ujedinjena Rusija. Prvo, Milonov je izabran za zamjenika gradske formacije u okrugu Dachnoe, a doslovno godinu dana kasnije obnaša mjesto predsjednika uprave lokalnog obrazovanja u okrugu Krasnaya Rechka.

Politika je 2007. izabrana u Zakonodavnu skupštinu Sankt Peterburga, gdje je odmah obnašao niz vodećih mjesta u raznim odborima.

2009. godine Vitaliy Valentinovich postao je šef odbora za zakonodavstvo, a istodobno je bio član župnog vijeća Kršćanske crkve svetog Petra, mitropolita Moskovskog, gdje je sada stalno u bogoslužju.

Prvi pokušaj da dobije zamjenički mandat

U prosincu 1995. Savitsky je umro. Zamijenila ga je Galina Starovoitova, vođa demokratskog pokreta. Od 1997. Milonov je radio pod njenim vodstvom. Godine 1998. Starovoitova je predložila kandidaturu Vitalija Valentinoviča za Parlamentarnu skupštinu Sankt Peterburga. Izbori su održani 6. prosinca.

Dva tjedna prije početka kampanje, Starovoitova je ubijena u vlastitom trijemu. Vitaly se nije borio za zamjenički mandat i odbio ga u korist Vadima Tyulpanova, rivala demokrata. Nešto kasnije Milonov je postao njegov pomoćnik. Drugovi iz njegove bivše stranke pohvalili su taj čin kao izdaju sjećanja na Savitskog i Starovoitovu.

Država Vitalija Milonova

Ako govorimo o tome koliko zarađuju političari, vrijedi primijetiti da se stanje Milonova ne može nazvati stabilnim. Ako pratimo dinamiku, u 2014. je zarada Vitala iznosila 3,5 milijuna rubalja, u 2015. - 2 milijuna, 2016. - 3 milijuna, u 2017. - 6 milijuna.

Milonov ima seosku kuću u selu Strelna, gdje živi sa svojom brojnom obitelji. Prema podacima prikazanim u deklaraciji o polisa, on je vlasnik zemljišta za stanovanje (1100 kvadratnih metara) i okućnice za vrt (903 kvadratnih metara). Trošak zemljišta na ovom području iznosi 500 tisuća rubalja po stoti.

Političar ima i stan u centru Sankt Peterburga, dva vozila (Lada), motocikl BMW R 1200 CL.

Zakonodavne inicijative Vitalij Milonov

Bio je autor niza rezonantnih inicijativa. Dakle, Milonov je bio autor zakona o zabrani narkotika, ističući štetu i navodnu propagandu droga. Bio je jedan od autora zakona o „administrativnoj odgovornosti za promicanje homoseksualnosti i pedofilije“ (pod ovim je člankom bezuspješno pokušavao privesti pravdu Rammstein, Madonnu i Lady Gagu). Prema ovom zakonu, muškarac koji je citirao Faina Ranevskaya pozvan je na račun: "Homoseksualnost nije perverzija, perverzija je balet na hokeju na ledu i terenu".

Inicirao je zabranu snimanja fotografija i videa u podzemnoj željeznici. Protivio se učenju Darwinove teorije u školama, tvrdeći nedostatak dokaza o evoluciji i podrijetlu čovjeka voljom Božjom. Protivio se dodjeli naslova počasnog građanina redatelju Aleksandru Sokurovu optužujući ga za stvaranje "bogohulnog filma".

On je preuzeo inicijativu za zatvaranje MTV kanala zbog nemorala. Predložio je stvaranje u Sankt Peterburgu moralne policije kozaka i vjernika. Podnio je zahtjev za zatvaranjem Savjetovališta i dijagnostičkog centra za djecu Juventa, nazvavši ga "tvornicom smrti", optužujući ga da promiče homoseksualnost i pobačaj.

Obratio se ministru kulture s molbom da provjeri operu Benjamina Brittena "San iz ljeta" režisera Christophera Aldena za scenu koja promiče homoseksualnost, pedofiliju, alkohol i drogu. On je preuzeo inicijativu za dodjelu građanskog prava embrija. "Prolazak ove inicijative bit će vrlo težak, ali računamo na Božju pomoć", rekao je zamjenik. Računica je odbijena.

Pokrenuo je nacrt rezolucije o izmjenama i dopunama saveznog zakona "O oglašavanju", koji sadrži odredbe protiv mikrokredita. Posebno obvezuje zajmodavce u reklamnim kreditnim uslugama da uvijek navode podatke o veličini godišnje kamatne stope na kredit. Milovov je razlog za pokretanje tog zakona bila praksa mikrokredita koji je postojao u Rusiji, što je rezultiralo plaćanjem ogromnih, često grabežljivih kamata.

Predložio je stvaranje natječaja "Rusija-Vizija" kao protuteža eurovizijskom natjecanju, jer je potonje, prema njegovim riječima, poniženje.

Predložio je povećanje poreza na dohodak na 30% za poduzeća i organizacije koje uključuju najmanje 30% nisko kvalificiranih stranih radnika, te je podnio zakonodavnoj skupštini u Sankt Peterburgu odgovarajući nacrt rezolucije o izmjenama i dopunama Ruskog poreznog zakona.

On je pokrenuo inicijativu u Zakonodavnoj skupštini, zabranjujući besplatni pobačaj bez medicinskih dokaza, a pravo na njega ostavlja žrtvama silovanja i bolesnim ženama.

Predložio je izmjenu zakona o slobodi savjesti i skupovima, pružajući vjerskim organizacijama mogućnost zabrane javnog događaja na područjima koja su neposredno uz zgrade, građevine i druge objekte povezane s vjerskom imovinom ove organizacije.

Stvorio je saveznu inicijativu koju je odobrila Zakonodavna skupština Sankt Peterburga, namijenjenu utvrđivanju novčanih kazni za komunalna poduzeća koja krše pravila za pružanje stambenih usluga.

Predložio je stvaranje uvjeta za preseljenje beskućnika u napuštene kolektivne farme.

Poduzeo je inicijativu da dodeli poseban status povijesnom simbolu Rusije - crno-žuto-bijeloj trobojnici posebnog statusa s ciljem da se pročisti "od ekstremističkih racija".Pokrenuo je izmjenu zakona „O praznicima i blagdanima u Sankt Peterburgu“ kojim se uspostavlja dan sjećanja (1. kolovoza) na vojnike koji su stradali u Prvom svjetskom ratu.

Djelovao kao autor zakona o postavljanju mjesta za šetnju pasa u Sankt Peterburgu.

U subotu je pokrenuo otkazivanje školskih aktivnosti, navodeći pogoršanje zdravlja ruskih učenika u vezi s njihovom pretjeranom prekomjernom preradom u procesu učenja. Autor je zakona o zabrani natjecanja ljepote djece mlađe od 16 godina u St. Petersburgu, namijenjenog zaštiti maloljetnika od zlouporabe mentalnog zdravlja.

Pokrenuo je uspostavu 14. lipnja sjećanja na svetog Ivana iz Kronštata u Sankt Peterburgu.

Napisao je apel ministru unutarnjih poslova Vladimiru Kolokoltsevu s prijedlogom da se stvori nova jedinica Ministarstva unutarnjih poslova - "moralna policija", koja bi se, prema riječima zamjenika, trebala specijalizirati za pomoć nefunkcionalnim obiteljima, sprječavanje maloljetničkog prijestupništva, kontrolu građana koji vode antisocijalni način života, borbu protiv prostitucije i propaganda homoseksualnih odnosa među maloljetnicima, kao i sprečavanje nastanka tajnih kockarnica. Istodobno je predložio kriminalizaciju niza članaka Zakona o upravnim prekršajima i pooštravanje Kaznenog zakona.

Obratio se guverneru Georgiju Poltavčenko s prijedlogom da se jedna ulica ulice Sankt Peterburga imenuje imenom prvog predsjednika Čečenske republike Akhmada Kadirova.

U 2015. godini, nakon skandala oko plesnog broja „Pčele i Winnie-Pooh“, izradio je izmjene zakona „o obrazovanju u Ruskoj Federaciji“, prema kojem bi sve plesne institucije trebale koordinirati svoje programe sa okružnim odjelima za obrazovanje.

Napisao je prijedlog zakona o zabrani hodanja u kupaćim kostimima i s golim torzom na javnim mjestima Sankt Peterburga.

Poslao sam žalbu čelnici Ministarstva zdravlja Ruske Federacije Olgi Golodets sa zahtjevom da se prouči psihološki fenomen dječje dobi zbog odstupanja od norme, kao i glavi gena. Ruski tužitelji Yury Chaika sa zahtjevom da se u medijima i društvenim mrežama provjere javni pozivi zbog dječjeg djeteta zbog znakova ekstremističke aktivnosti.

Godine 2016. Odbor za zakonodavstvo zakonodavne skupštine Sankt Peterburga odobrio je Milonovu inicijativu kojom se obveznici čelnika svih političkih stranaka i zamjenici kandidata obvezuju na objavljivanje podataka o njihovim prihodima, prihodima supružnika i djece.

U prosincu 2013. Vitaliy Milonov posjetio je Ukrajinu i održao akciju u središtu Euromaidana s natpisom "Ukrajina, Rusija - zajedno smo snaga!". 16. ožujka 2014. Milonov, koji je radio kao promatrač na referendumu na Krimu, podigao je rusku trobojnicu nad zgradom vojnog tužiteljstva ukrajinske Crnomorske flote.

Na temelju svojih javnih prijema u svibnju 2014., Milonov je organizirao prikupljanje i isporuku humanitarne pomoći u Donjeck, a zatim je nastavio pružati pomoć samoproglašenim republikama DPR-a i LPR-a.

Na izborima za državnu Dumu VII saziva 2016. godine izabran je iz stranke Ujedinjena Rusija u 218 izbornoj jedinici Južni član (grad Sankt Peterburg). Postao je članom Odbora Državne dume za vanjske poslove.

Postao je autor skandaloznog prijedloga zakona "o pravnom uređenju djelovanja društvenih mreža", uvodeći ga zabrana korištenja društvenih mreža djece mlađe od 14 godina, registracija na društvenim mrežama prema podacima o putovnicama, zabrana distribucije snimaka zaslona dopisivanja na društvenim mrežama bez odobrenja osoba koje su u tome sudjelovale. Projekt su kritizirali zastupnici i internetski stručnjaci koji su Milonova optužili za nesposobnost, populizam, želju za ograničenjem slobode i nerealno.

Od veljače 2017. počeo je voditi emisiju "Zamjenski dodir", zajedno s novinarom Romanom Golovanovom na radiju "Komsomolskaya Pravda".

Vitaly Milonov i Natasha Koroleva:

U proljeće 2015. godine Vitaly Milonov rekao je da Natasha Koroleva nedostojnu smatra zasluženom umjetnicom zbog pornografskog videa s njenim sudjelovanjem, koji je bio dostupan medijima. Prema Milonovim riječima, nakon objavljivanja ove vrste informacija, spreman je zatražiti zabranu nastupa pjevačice i njenog supruga striptizeta Tarzana (Sergej Glushko) na javnim događajima na kojima mogu biti prisutni maloljetnici.

"Nemam se čega sramiti! "Mislim da nije u redu bacati drva u ovu peć informativnog smeća i raspravljati o izgledima da me oduzmu počasni naslov, poštovani umjetnik Ruske Federacije", odgovorila je kraljica.

Vitaly Milonov protiv emisije "Bitka vidovnjaka":

Početkom prosinca 2018. Milonov je dao prijedlog za zatvaranje televizijske emisije "Bitka vidovnjaka". Prema njegovim riječima, ranije se i sam obraćao službama ljudi koji impresioniraju vidovnjake. Zamjenik je tvrdio da su se svi "pokazali kao apsolutni prevaranti".

"Vjerujem da takve emisije ne bi trebale postojati, jer je" Bitka psihičara "emisija koju ne podržavaju nijedno znanstveno istraživanje. Danas suvremeno službeno gledište u pogledu ekstrasenzorne percepcije ima negativnu definiciju iz kategorije fikcije. Emisiju treba hitno zabraniti ", rekao je.

Vitaly Milonov protiv Sergeja Šnurova:

U siječnju 2019. Vitalij Milonov rekao je da vođa grupe Sergej Šnurov "Lenjingrad" pokazuje najočitiji primjer propadanja kulture u ruskom show business-u. Po njegovom mišljenju izvođači i organizatori koncerata koji se bave proricanjem u skladbama su "Puškinove ubojice" i štetočine.

Zamjenik je usporedio rad Shnurova s ​​"burom piva".

„Nemoguće je usporediti Tretyakovu galeriju s bordelom sa prostitutkama. To je upravo ono što naša masovna kulturna industrija pokušava ujediniti. Strašno smeće, mat-remat. Što je prljavije to bolje. To je ono što sada postaje popularno i donosi novac ”, rekao je Milonov.

Zamjenik je izrazio uvjerenje da će u borbi protiv nepristojnosti u ruskom show businessu pomoći uvođenje administrativne odgovornosti za prostirku i druge bahatosti na pozornici. Milonov je snimio i vlastiti rap spot, koji nalikuje sastavu repera Huskyja "Bullet Dur", a zamjenik ga poziva da "prati bazar" izvođača čiji koncerti mogu biti otkazani.

Kao odgovor, Sergej Šnurov je napisao pjesmu: "Gospodin Milonov je ponovno uzbuđen. / Bog je blagoslovio govor. / Ne, ne o bijednom postojanju milijuna, / održao je govor i bio je alegoričan. / Prorokuje kao da je Izaija, / Otklonivši višak s nas zakonima, / Tresući bradu crvenokosu u ljutnji, / Govorio je o pivu i belchingu. / O smrti Puškina. Ne birajući riječ, / Šalio je psovke i nepristojnost, / Zamišljao je parlamentaraca iz raja, / Ovdje je ikona, svijeća, ključevi. / Da starac lije suze po bankomatu, / Samo pomisli, malo neće pojesti. / Sad, ako je u pjesmama manje prostirke, / tada će se život poboljšati, to su križ. "

Vitalij Milonov

Rast Vitalija Milonova: 180 centimetara.

Osobni život Vitalija Milonova:

Oženjen. Supruga - Eva Liburkina, kći pjesnika Aleksandra Liburkina, Milonova suradnica u pokretu "Mladi kršćanski demokrati", u razdoblju od 2008. do 2011. bila je članica izbornog povjerenstva Sankt Peterburga glasanjem, koje je imenovalo općinsko vijeće općinskog okruga Krasnaja Rečka (izborno područje) Milonova i Valentina Matvienko).

Vjenčali su se 1996. godine.

Par ima šestero djece: Martha (rođena 2009.), Nikolaj (rođen 2012.), Peter (rođen 2013.), Evdokia (rođen 2015.), Ilya, Pelageya (rođen 2018.) , Petar je posvojeni sin Milonova i Liburkina, kojeg su usvojili odmah nakon njegovog rođenja.

Vitaly Milonov i Eva Liburkina

Vitaly Milonov i Eva Liburkina s djecom

Nagrade Vitalija Milonova:

- medalja Reda "Za zasluge za Otadžbinu", II stupanj (8. rujna 2015.) - za aktivno donošenje zakona i dugogodišnji savjestan rad,
- medalja „Za jačanje vojne zajednice“,
- medalja svetog apostola Petra II. Stupnja (biskupija St. Petersburg i Ladoga Ruske pravoslavne crkve),
- Nagrada "Srebrni galoš" 2011. u nominaciji "Egegey, gay bang!"

Politički rast u karijeri

2004. godine Vitaly Milonov počeo se penjati ljestvicama političke karijere. U to je vrijeme već bio član stranke Ujedinjena Rusija. Milonov je dobio zamjenički mandat okruga Dachnoe. Godinu dana kasnije izabran je u Zakonodavnu skupštinu Sankt Peterburga. Bio je na višim pozicijama u raznim odborima.

Član je stalnog povjerenstva o uređenju državne vlasti, lokalne uprave i teritorijalne strukture. Aktivno je radio u fiskalnom odboru. 2009. godine vodio je zakonodavni odbor i postao članom župnog vijeća mitropolita Moskovske crkve. Vitaliy Valentinovich do danas sudjeluje u božanskim službama.

Ekstravagantni računi

Vitaly Milonov, čija su politička mišljenja vrlo kontroverzna, postao je poznat po svojim ekstravagantnim računima. Među njima - zabrana pušenja nargila. Političar je siguran da je to izravna propaganda droge. Ništa manje senzacionalan račun odnosi se na teoriju Charlesa Darwina. Vitaliy Valentinovich tvrdi da ovo učenje pogrešno opisuje pojavu ljudi na Zemlji.

Milonov je pokušao uvesti prijedlog zakona o zabrani ruskog MTV kanala. Prema riječima političara, uzrok ove "sramote" bio je nemoral programa. Medicinski centar Juventa Vitaliy Valentinovich optužuje za propagiranje kršenja tinejdžerskog seksualnog ponašanja zbog popularizacije homoseksualnosti. Također, političaru se nije svidjela činjenica da se djeci daju kontraceptivi i abortusi (iako se operacije izvode samo uz pristanak roditelja).

Političar je imao otprilike iste pritužbe na operu San s blagdanske noći. Prema Milonovim riječima, roditelji djece koja su učestvovala u produkciji obratili su mu se za pomoć. Radilo se o propagandi pedofilije, homoseksualnosti, droga i alkohola. Vitalij Valentinovič također je vidio u opernim scenama nasilja i bahatosti.

Milonov je istinski vjernik, protivnik pobačaja. Stoga je predložio pružanje građanskih prava ljudskim embrionima. Nakon usvajanja ovog zakona, pobačaj će se smatrati napadom na život i smatrat će se namjernim ubojstvom.

Vitalij Milonov htio je iskoristiti deset crkvenih zapovijedi za utemeljenje vrijednosnog sustava u društvu. Primjerice, jedan je od nacrta zakona rekao da se svi skupovi u crkvama, crkvama, sinagogama itd. Trebaju održavati strogo uz suglasnost vjerskih vlasti.

Godine 2015. Vitaliy Valentinovich ponovno se zadovoljio izvanrednim računom. Političar je predložio da se ljudi koji odbiju roditi djecu provjere na mentalnu stabilnost. Milonov je želio utvrditi je li takva odluka odraslih norma ili odstupanje od nje.

Pored navedenog, Vitaliy Valentinovich glasao je protiv ilegalnih migranata. Za primjenu sankcija prema onima koji su autori ilegalnih računa na Internetu. Eurovizija Vitalij Milonov (Državna Duma postala mjesto rada političara) predložio je zabranu i zamjenu Rusije Visionom. Političar je siguran da je potrebno stvoriti moralnu policiju, a ruske specijalne službe provjeriti otiske prstiju na pametnom telefonu.

Ali postoje u djelatnosti Vitaliy Valentinovich usvojeni i odobreni prijedlozi zakona. Na primjer, prijedlozi za poboljšanje kvalitete i sigurnosti skupine prehrambenih proizvoda odobreni su. Ili o novčanim kaznama koje bi se trebale primijeniti za kršenje pružanja komunalnih usluga za stambeno-komunalne usluge.

Među nedavnim predloženim Milonovim računima je potreba za uvođenjem prava na vožnju biciklima. Zamjenik je siguran da je za šetnju gradom u odjeći na plaži ili s golim torzom potrebna administrativna kazna. Zabrana filma Game of Thrones postala je javna rasprava i rasprava.

Prijedlog zamjenika Vitalija Milonova da se izdaju izdavanja stranih autora radi zaštite stanovnika Ruske Federacije od strane ideologije odobrila je Ruska pravoslavna crkva. A u kreativnom okruženju ideja se ne samo odbacuje, već i ismijava. U intervjuu je političar rekao da ga je tlačila "glupa siva masa" koja podržava Putina. Prema Milonovim riječima, ti ljudi poništavaju bilo kakve dobre poduhvate.

Vitaly Valentinovich pokušao je moralni „napad“ na aktivnosti Madone. Nakon njezinog koncerta, političarka je čak napisala i izjavu tužiteljstvu tražeći da slavna pjevačica napiše novčanu kaznu u iznosu od 333 tisuće rubalja. Razlog je moralna patnja koju je Madonna navodno nanijela svojim gledateljima. Tužiteljstvo je slučaj obustavilo, jer se ne zna tačna pjevačeva adresa.

Vitaly Milonov, čija se fotografija nalazi u ovom članku, pokušava uhvatiti virtualne pedofile. Od 2013. godine, političar je već napisao 7 izjava protiv Elene Klimove, osnivačice internetskog projekta „Djeca-404“. Milonov zahtijeva privođenje žene pravdi zbog promicanja homoseksualnosti među adolescentima. Prema riječima političara, projekt se financira iz inozemstva i predstavlja propagandu nestandardnih seksualnih odnosa.

Skandali

Vitaly Milonov, zamjenik Državne dume, prvi je u Sankt Peterburgu koga trebaju smijeniti ne samo birači iz izbornih jedinica, već i stanovnici. Razlog za to je čitav niz apsurdnih zakona i promašaja. Andrei Demidov, šef međuregionalnog sindikata Učiteljske organizacije, siguran je da Milonov, nudeći testiranje učitelja na pedofiliju, vrijeđa muške učitelje i doprinosi njihovom odljevu iz obrazovanja. Ali u školama im već nedostaje.

Znanstvenici iz Sankt Peterburga rekli su da izjave o Darwinovoj teoriji diskreditiraju ne samo Ujedinjenu Rusiju, već i zakonodavstvo u cjelini. Nekoliko zastupnika apeliralo je na stranku u kojoj je član Vitaly Valentinovich, sa zahtjevom za njegovu ostavku. Razlog su nazvali pogrdnim primjedbama u vezi s ukrajinskim i krimski tatarskim narodima. Kao rezultat ekstravagantnih inicijativa o Vitaliju Valentinovichu, čak se pojavila i šaljiva pjesma.

Obiteljski dohodak

Vitaly Milonov, djeca i supružnik političara žive na sjajan način. Prihod zastupnika u 2012. iznosio je gotovo 2,6 milijuna rubalja. Glavno imanje prepisano je Eva Alexandrovna - nekoliko velikih zemljišnih parcela, stanova, vrtne kuće i nedovršen građevinski projekt. Dio obiteljskih prihoda nadoknađuje se prodajom nekretnina.

Obožavanje

U početku je Milonov bio sljedbenik baptističke crkve. 1998. Vitaliy Valentinovich promijenio je religiju u pravoslavnu. Nosio je majice provokativne žalbe. Nakon toga je ta činjenica postala razlog za žalbu K. ​​Dobrynin (senatora) u Ruski istražni odbor. Dobio je zahtjev da provjeri zamjenika zbog ekstremizma.

Ciparski pravac

Vitaly Milonov, zamjenik Državne dume, odavno razvija smjer Cipra. Obiteljski političar godišnje odmara na otoku. Tijekom brojnih putovanja zamjenik se uspio upoznati s ciparskim mitropolitom. Milonov je upoznat sa mnogim ličnostima najvišeg svjetovnog autoriteta otoka. 2014. godine u medijima su objavljene neobične informacije o radnom sastanku političara i predsjednika Cipra, što je u suprotnosti s prihvaćenim diplomatskim standardima.

Nakon razgovora političkih ličnosti na otoku, odlučeno je sagraditi rusku pravoslavnu crkvu. Ciparska vlada je čak namijenila zemljište za ove namjene. Milonov sljedeći prijedlog bio je organiziranje državne turističke tvrtke u Ruskoj Federaciji. Zamjenik sa suprugom i djecom, koji dolaze na odmor na Cipar, živi u obiteljskoj vili.

Pin
+1
Send
Share
Send

Pogledajte video: Super Hydlide & Virtual Hydlide SEGA Genesis - Angry Video Game Nerd AVGN (Ožujak 2020).