Slavne osobe

Aaron Johnson (Aaron Johnson) biografija, fotografija, osobni život i njegova supruga 2018

Pin
+1
Send
Share
Send

Aaron Taylor-Johnson
Aaron taylor-johnson

Taylor-Johnson 2014. godine.
Ime rođenjaAaron Perry Johnson
Datum rođenja13. lipnja 1990. (1990.-13.) (29 godina)
Mjesto rođenjaHigh Wycombe, Buckinghamshire, Engleska, Velika Britanija
građanstvo
  • Velika Britanija
profesija
karijera2000 - danas
počastiZlatni globus (2017)
IMDbID 1093951
Wikimedia Commons Media Files

Aaron Perry Taylor-Johnson (Eng.Aaron Perry Taylor-Johnson, rođen 13. lipnja 1990., High Wycombe, Velika Britanija) je britanski glumac. Laureat nagrade Zlatni globus (2017.) za ulogu Raya Marcusa u filmu "Pod okriljem noći" (2016).

Biografija

Aaron Perry Johnson rođen je 13. lipnja 1990. u Holmer Greenu (Buckinghamshire, Engleska). Majka je domaćica, otac je inženjer.

Zainteresirao se za glumu i počeo se pojavljivati ​​na pozornici kao dijete, u dobi od 6 godina, igrajući male predstave i glumeći u reklamama. Studirao je u školi Jacka Palmera, studirao je dramu, pjevanje, jazz i bavio se akrobacijom.

Karijera

Aaron je započeo glumačku karijeru u dobi od 6 godina, igrajući male predstave i glumeći u reklamama. Prve (manje) uloge dobio je u serijama "Zakon" (2002) i filmovima "Katastrofa" (1996) i "Armadillo" (2001). Uslijedila je glavna uloga u filmu Tom i Thomas, u kojem je glumac igrao dva brata blizanca, no prva stojeća uloga bila je radnja u filmu Šangajski vitezovi Davida Dobkina. Uslijedilo je nekoliko manjih uloga.

Ubrzo, kao tinejdžer, Aaron je postao poznat kao Robbie u filmovima Angus, Thongs i Kissing Blowjob, ali njegov pravi proboj bila je glavna uloga u dugometražnom biografskom filmu Become John Lennon, za koji je nominiran odmah iste 2009. godine na dodjeli nagrada British Independent Film Award za "najboljeg glumca", nagradom filmskih nagrada London Critics Circle kao "Mladi britanski izvođač godine" (2010.) i primio nagradu Empire za "najbolji debi" (2011.), unatoč činjenici da su mnogi filmski kritičari i obožavatelji John Lennon nije bio impresioniran filmom.

Sljedeće 2010. glumio je velikog obožavatelja stripa, tinejdžera Davea Lisevskog u filmu "Kick-Ass". Za tu ulogu dobio je nagrade British Comedy Awards za najbolju britansku filmsku izvedbu u komediji (2010), Teen Choice Awards za muški proboj (2010) i Empire Awards za najboljeg glumca (2011). Nakon što je glumio u nekoliko filmova, uključujući "Anu Karenjinu", uz Kiru Knightley i nastavak "Udarac 2".

Nakon ponovljenih izbora pojasniti mladi glumac dobio je ulogu Forda Brodiea u fantastičnom akcijskom filmu Gareth Edwards "Godzilla", kao i superjunaka Mercuryja u filmu Marvel Cinematic Universe "Osvetnici: Doba Ultrona".

Taylor-Johnson dobila je nagradu Zlatni globus 2017. godine za ulogu kriminalca Mark Raya u američkom psihološkom trileru Under the Cover of the Night.

Osobni život

Johnson i redatelj Sam Taylor-Wood započeli su vezu nakon što su se upoznali na setu filma "Postani John Lennon" početkom 2009. godine, u vrijeme kada je veza započela, Johnson je imao 18 godina, a Taylor-Wood 41 godinu. Svoje zaruke najavili su u listopadu 2009. godine, a vjenčali su se 21. lipnja 2012. godine. Oboje su promijenili imena u Taylor-Johnson, što također profesionalno koriste. Par ima dvije zajedničke kćeri - Wilde Ray (rođena 7. srpnja 2010.) i Romy Hiro (rođena 18. siječnja 2012.). Također je očuh dviju kćeri iz prethodnog braka.

Djetinjstvo i obitelj Aarona Johnsona

Aaron Perry Johnson rođen je 13. lipnja 1990. u engleskom gradu High Wycombe (okrug Buckinghamshire). Na ovom je mjestu odrastao i sazrio, većinu svog slobodnog vremena posvećujući običnim dječjim ludnicama. Budući glumac bio je najobičnije dijete. Otac je radio kao inženjer, a majka domaćica.Glumac Aaron Johnson na setu. Zato u te dane nitko nije ni pomislio da će jednog današnjeg današnjeg junaka postati poznati holivudski glumac. Kao što se često događa, mnogo toga se u sudbini mladog momka promijenilo najobičnijim slučajem. Sa šest godina uspio je privući jednog od kazališnih redatelja. Dječaku je ponuđena prilično velika uloga u nadolazećoj produkciji, a kao rezultat toga, Aaron Johnson se gotovo bez napora borio s tim. Slično iskustvo izvedbe bilo je polazište u dugoj glumačkoj sudbini našeg današnjeg junaka. Nastupi u kazalištu činili su mu se zabavnom igrom i zato su vrlo brzo postali glavni hobi njegovog djetinjstva. Do desete godine talentirani Englez uspio se savršeno dokazati na pozornici. Uloge je igrao jednu za drugom, pa je vrlo brzo postao prilično uspješan na svom terenu.

Godine 2000., naš današnji junak pojavio se u poznatoj predstavi Arthura Millera "Svi moji sinovi", koja je vrlo brzo postala pravo otkriće sezone engleskog kazališta. Ovaj projekt donio je Aaronu prvu popularnost. Od tada mladi momak više nije sumnjao u izbor buduće profesije PIPETI 2 - TRAILER | Jim Carrey, Chloe Moretz, Aaron Johnson Nakon što je završio sveučilišnu školu, Johnson je ušao u kazališni studio Jacka Palmera, gdje je nakon toga počeo sustavno raditi na sebi. U tom je razdoblju prvi put u karijeri mladog momka došlo uspavanje. Međutim, vrlo brzo naš današnji junak se s osvetom vratio u svijet televizije.

Početak filmografije Aarona Johnsona

Naš današnji junak počeo je igrati svoje prve filmske uloge početkom novog stoljeća. U tom je razdoblju glumio u filmovima "Thomas i Tom", "Rise", "Shanghai Knights". U posljednjoj od tih vrpci Aaron Johnson igrao je ulogu mladog Charlieja Chaplina, a također je dobio priliku raditi s takvim filmskim zvijezdama kao što su Jackie Chan i Owen Wilson.

Nakon toga počele su se pojavljivati ​​nove uloge u filmografiji glumca sa zavidnom regularnošću. Glumio je u filmovima i na televiziji, pojavljivao se u serijama i igranim filmovima. Tijekom tog razdoblja popis uloga mladog glumca dopunio je avanturistički film "Lord lopov", povijesni film "Iluzionist", drama "Najbolje", omladinska komedija "Gotovo poznati", kao i slični film "Ljubavi anusa, tangi i puhanja". GODZILLA - PRIKOLICA | Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen Sve su te slike postale vrlo popularne među gledateljima. Američki projekt "Illusionist" naknadno je prepoznat kao klasik povijesnog kina. Tako je, zahvaljujući nizu svijetlih slika na ekranu, sredinom 2000-ih mladi britanski glumac postao prava holivudska zvijezda. Često je bio pozivan na novce i kasete velikog obima. Kao rezultat toga, Aaron Johnson je vrlo brzo uspio surađivati ​​s takvim „titanima“ filmske industrije poput Piercea Brosnana, Susan Sarandon, Edwarda Nortona i drugih.

Najbolji filmovi s Aaronom Johnsonom

Dugo je današnji naš junak bio u sjeni svojih streljačkih partnera, ali u određenom trenutku počeo je napredovati na vodeće položaje. 2009. godine odigrao je glavnu ulogu u britanskoj drami "Postani John Lennon", a godinu dana kasnije pojavio se kao središnji lik u komičnom akcijskom filmu "Kick-Ass", gdje je igrao malo nesretnog superjunaka. Nastavak serije svijetlih zaslona bio je i britanski triler Chat u kojem je naš današnji junak ponovno dobio glavnu ulogu.Glumac Aaron Johnson i Chloe Moretz Slični su radovi napokon odobrili Aarona Johnsona kao etabliranu zvijezdu u svjetskoj kinematografiji. Njegove kreativne pobjede sada su uzete zdravo za gotovo. Stoga izgleda da Britanac nije ostao iznenađen u drami "Tajanstveni Albert Nobbs". Film je bio sjajan uspjeh u svjetskoj blagajni, a vodeća žena Glenn Close dobila je nekoliko nominacija za vodeće filmske nagrade u svijetu.

Što se tiče samog Arona Johnsona, njegove nagrade su se obično zaobilazile. Međutim, čini se da se mladić nije baš brinuo zbog toga.

Aaron Johnson je trenutno

Godine 2012. naš današnji junak glumio je u akcijskom filmu "Posebno opasan", a nekoliko mjeseci kasnije pojavio se u američkom kinematografskom bestseleru Anna Karenina, gdje je igrao ulogu Vronskog.

U vrijeme pisanja ove knjige, posljednje djelo u dugoj filmografiji mladog glumca je komični akcijski film "Kick-2". Međutim, već je poznato da će u današnje vrijeme naš današnji junak glumiti u dvije nove blagajne. Među njima su znanstvenofantastični filmovi Avengers: Age of Ultron i Godzilla. U posljednjoj od tih slika glavni današnji heroj mora igrati glavnu ulogu.

Foto: Aaron Johnson

Mladi da rano

I ne samo to, uspio se vjenčati, dobiti dvije kćeri i glumiti u divnim filmovima - i to do 20 s malo!

Poznajemo ga kao Aarona Johnsona, koji je udvostručio njegovo ime, plus još jednom njoj - suprugu Samanthu. Aaron ima rusko-židovske korijene: njegov pradjed jednom je napustio domovinu i nastanio se u Velikoj Britaniji. Možda je zbog toga ime glumca (on je Aaron Perry) prilično židovsko.

Rođen u obitelji inženjera i kućanice, dječak je, međutim, vrlo rano počeo pokazivati ​​glumačke sklonosti. Prvi nastup na pozornici dogodio se sa 6 godina. A onda su uslijedile školske predstave i pucnjave u reklamama.

Vrlo različite slike

Treperenje na "velikom" platnu u epizodi komedije s Jackiejem Chanom, "The Shanghai Knights", u filmu "The Illusionist" Aaron je već dobio veću ulogu. Gotovo mistična i vrlo lijepa priča o slavnom majstoru mađioničaru Eisenheimu (predivno djelo Edwarda Nortona) bila bi nepotpuna da redatelj ne bude uključen u sliku djetinjstva središnjeg lika. Johnson je glumio mladog heroja Nortona.

Potom se u biografiji mladog umjetnika dogodio smiješan film s neobičnim nazivom "Angus, Thong and Blowjob Kisses". Svojevrsna tinejdžerska melodrama. A onda - drama je ozbiljnija, "Postani John Lennon". Rock idola milijuna koje je izvodio mladi sunarodnjak Johnson bila je dobra.

U filmu "Kick" tip je glumio u 20 godina, iako je igrao školarku. Ali u "Anna Karenjina" postao je toliko mlad Vronski, da su obožavatelji romana bili obeshrabreni.

Filmovi posljednjih godina

Bezrezervno u sjeni ostalih visokih premijera iz 2011. godine ostala je nevjerojatna drama "Tajanstveni Albert Nobbs" u kojoj glumac Aaron Taylor-Johnson ima veliku ulogu. Ali ovo je bezuvjetna korist Glenn Closea. Samo pomislite, ona prikazuje ženu koja je dugo godina živjela pod krinkom muškarca!

Od ostalih zapaženih posljednjih godina, zabilježimo nastavak filma "Kick-Ass" i akcijsko-dramskog akcijskog filma časnog Olivera Stonea. U filmu "Posebno opasan" umjetnik se pojavljuje u liku Benovog zločinačkog talenta. A Aron se pojavio u drugom Osvetniku (Mercury / Pietro Maximoff) i u novoj interpretaciji povijesti i Godzille. Uloge doslovno izviru iz Aarona Taylora-Johnsona. Njegova je biografija sada takva da samo možete zavidjeti.

Aaron Taylor-Johnson

2017. godine drama na režiju Douga Lymana "Zid" objavljena je na velikim ekranima. U vrpci s kamerom Johnson je okušao sliku narednika Allena Isaaca, koji je zajedno sa svojim partnerom (John Cena) došao pod vatru iz snajpera. Irački strijelac nije namjerno ubio vojnike, odlučio je upoznati vojnika zarobljenog iza kamenog zida prije posljednjeg pucanja.

Aaron Taylor-Johnson u filmu "Zid"

Iste godine započelo je snimanje novog filma Netflixa, King Outlaw. U filmu koji govori o borbi škotskog kralja Roberta I (Chris Pine) za neovisnost njegove države Aaron je dobio ulogu odanog pomoćnika i savjetnika autokrata - viteza Jamesa Douglasa. Objavljivanje slike zakazano je za početak 2018. godine.

Vrijedno je napomenuti da majstor reinkarnacije uspijeva spojiti snimanje filma s aktivnim društvenim životom: glumac se pojavljuje na stranicama svjetskih tiskanih medija (Vanity Fair, Yes & Ne, New York), sudjeluje u projekcijama i izložbama filmova, kao i sa zavidnim redovito postaje gost televizijskih i radijskih programa.

Aaron Taylor-Johnson 2017. godine

U travnju je poznati umjetnik postao lice novog muškog mirisa Givenchyja "Gentleman Givenchy". U sklopu reklamne kampanje, Taylor je sudjelovala u fotošopanju posvećenom puštanju parfema na police. Unatoč užurbanom rasporedu, glumac visine 180 cm ne zaboravlja svoje obožavatelje, redovito na Instagramu objavljuje fotografije s snimanja i video zapise s ostatka.

Društvene mreže nisu jedini resurs koji fanovima govori o najnovijim vijestima iz Aaronovog života. Različiti internetski resursi često objavljuju materijale vezane uz kreativnu biografiju holivudske zvijezde.

Ljubav na prvi pogled

Slika Lennonove mladosti donijela je Aaronu nagradu za najbolji debi i sastanak sa Samom Taylor-Woodom (snimio je upravo nju upravo ona). Oni će odmah objaviti svoj angažman, a nakon 3 godine će se vjenčati. Dakle, osobni život Aarona Taylor-Johnsona je transparentan i nema "zamki".

Samantha je izvanredna ličnost! Ne samo da je ovo neovisni redatelj, fotograf i umjetnik s vrlo časnom britanskom titulom "dama", pa je uspio još dva puta svladati strašnu bolest. Godine 1997. nadvladao ju je rak, ali bolest je poražena. Tri godine kasnije, novi napad raka dočekao je ženu, ovaj put tumor dojke. Ali Sam se također nosio s ovom nevoljom.

Razlika u dobi između muža i žene je 23 godine, ali to nije postalo prepreka ljubavnicima. Godine nisu prepreka ako su osjećaji stvarni. Tako kaže Aaron Taylor-Johnson, čija je biografija zbog takve "odrasle" supruge predmet besposlenih tračeva. Ali Sam i Aaron spokojno su sretni, a njihove kćeri Wilde i Romy drage su.

Pin
+1
Send
Share
Send

Pogledajte video: How I Became The Main Topic Of A Lawsuit?! (Travanj 2020).