Slavne osobe

Alexey Shcherbakov - biografija stand-up komičara

Pin
+1
Send
Share
Send

Ime: Aleksej Šerbakov (Aleksej Šerbakov)

Datum rođenja: 15. prosinca 1988 (31 godina)

Mjesto rođenja: Zelenograd, moskovska regija

visina: 180 cm

težina: 80 kg

Istočni horoskop: zmaj

Karijera: Komičari 2 mjesto

Foto: Alexey Shcherbakov

Biografija

Alekseja Ščerbakova danas znaju i obožavaju obožavatelji popularne televizijske emisije „Stand up“, čiji je on stalni stanovnik.

Komičar je rođen u Zelenogradu kod Moskve u prosincu 1988. godine. Već u ranom djetinjstvu Aleksejevi rođaci primijetili su da dječak ima dobar smisao za humor. U kompaniji je zahvaljujući iskričavim šalama momak postao "vrhunac programa".

Komičar Aleksej Šerbakov

U školskim se godinama Aleksej Šerbakov nije samo dobro šalio. Obožavao je glazbu i sport. Savladavši gitaru i bubnjeve, svirao je u lokalnom rock sastavu. U isto vrijeme, tip je uspio pohađati časove borilačkih vještina. Ubrzo im se dodala fascinacija akrobacijama i parkourom.

Nakon što je stekao školsku potvrdu, Aleksej Ščerbakov odlučio je steći visoko obrazovanje i otišao je u glavni gradski institut za menadžment, gdje je izabrao ozbiljni fakultet za financije i kreditne sposobnosti. Ali dečkova želja da se našali i razgovara s javnošću nije prošla. Mladić je posjetio moskovski kazališni studio "Art Master".

Aleksej Šerbakov

Nakon primitka diplome, Aleksej Šerbakov otplatio je domovinu. Mladić je služio u Tambovu, u 16. brigadi specijalnih snaga GRU-a. Nakon služenja Shcherbakov je dobio posao na dva mjesta. Danju je mladić radio na gradilištu, a noću u gradskom metrou kao monter.

Djetinjstvo i mladost

Aleksej 15. prosinca 1988. u Zelenogradu. U djetinjstvu je Shcherbakov obožavao glazbu i sport - tip je svladao gitaru i bubnjeve, bio je bubnjar u lokalnom rock sastavu, bavio se borilačkim vještinama, a u srednjoj školi - akrobatikom i parkourom. Komunikativan i zanimljiv mladić imao je mnogo prijatelja u školi.

Nakon primitka certifikata, Aleksej je upisao Moskovsko državno sveučilište za upravljanje na Fakultetu za financije i kredite. Nakon parova, Shcherbakov je napustio svoje scenske vještine i govornu tehniku ​​u Art Master teatru Studio.

Humor i kreativnost

Unatoč zauzetosti - posao instalatora nije najlakši - Aleksej Šerbakov uspijeva se našaliti, i to ne samo u uskom krugu obitelji. Na televiziji je mladić debitovao u srpnju 2012. godine: pojavio se u nekoliko epizoda 1. sezone komičnog projekta "Bitka na komediji". Tamo je sjajno zasjala zvijezda Zelenogradskog šoumana.

Program je nastao u sjećanje na Vladimira Turčinskog. Zasnovao se na dva dijela "Castinga" (analogija "Smijeh bez pravila") i "Turnir". TV voditelj emisije bio je Pavel Volya, a žiri su bili Semyon Slepakov, Garik Martirosyan, Garik Kharlamov.

Unatoč činjenici da je žiri bio skeptičan prema nastupu heroja Leha, humoristične šale svidjele su se fanovima emisije. Aleksejev humor sličan je fotografijama, ali snimljen iz određenog kuta, "komičan". U njemu svatko čuje ono što je osobno u životu sreo i doživio više od jednom, ali nije obraćao puno pažnje. Aleksejevo sudjelovanje u prvim brojevima šaljivog programa cijenili su Shcherbakov kolege i prijatelji. Nakon emitiranja na kanalu TNT, zaposlenici metroa nazvali su Alekseja "zvijezdom".

Alexey Shcherbakov u emisiji "Stand up"

Godinu dana kasnije, Aleksej Šerbakov napravio je drugi pokušaj da oluje sljedeći broj programa, koji je postao poznat pod nazivom „Komična bitka. Bez granica. " Ovoga puta član žirija Sergej Svetlakov pokazao je naklonost mladom čovjeku, a Aleksej je uspio doći do finala, ali nije mogao svladati improvizacijsku turneju. Godine 2015. Aleksandar je postao član programa „Otvoreni mikrofon“.

Ubrzo nakon što se na TNT-u pojavio u stand up showu, Shcherbakov je kreativnu biografiju obogatio još jednim svijetlim poglavljem: komičar je postao stalni stanovnik ovog projekta. Aleksej ima armiju obožavatelja koji razlikuju zelengradski humor od ostalih viceva.

Čini se da i sam Shcherbakov voli igrati u "Stand Up-u" jer je to sjajan način samo-realizacije. Mladi izvođač u klubu srdačno je primio. Prema Alekseju, nakon početka njegove kreativne aktivnosti počeo je više paziti na svoje ponašanje kod ljudi. Mladić ne skandira, ne svađa se u redovima. Shcherbakov ne želi da drugi vjeruju da je imao zvjezdanu bolest.

Sredinom rujna 2016. započela je nova sezona projekta. I Alexey Shcherbakov se opet pojavio u njemu. Publika je cijenila nove predstave Alekseja Shcherbakova o vaperima, dečkima koji navlače hlače i voze žiro skuter. Među brojevima komičara nalaze se minijature o kolicima, o redovima čekanja za ženske toalete, o hakiranju VKontakte stranica.

Sada je Aleksej Šerbakov pokrenuo vlastiti kanal na YouTube video hostingu, gdje prenosi komične 2-3 minute video zapise. Videozapisi "Zavedeni aliexpressom", "Turnikmen Vydsilovich Yamakashi", "Neptun Dolphinarievich Voda", "Wake-up" postali su popularni.

Osobni život

U slobodno vrijeme, koje i nije toliko, komičar se bavi sportom. Komičar vodi zdrav način života, ne puši i ne zlostavlja alkohol. I to je razumljivo i opravdano, jer je umjetnik uzorni otac.

Osobni život Alekseja Shcherbakova bio je divan. Komičar se 2011. godine oženio prekrasnom djevojkom Elenom. Ubrzo se u obitelji pojavio sin, kojeg je njegov otac odgojio u istoj strogosti kao i prije.

Alexey Shcherbakov sa svojom ženom

Obiteljsko i, posebno, iskustvo odgajanja sina novi su izvor u kojem Aleksej Šerbakov izvlači svježe šale. Svi koji imaju obitelj i djecu, kroz smijeh prepoznaju sebe po komedijatskim crtežima komičara. Godine 2017. Alexei je na koncertu dao izjavu da je njegova supruga drugi put trudna i da ide na plaćeno porođaj. Zauzvrat, Alekseja je "osramotila" mogućnost da bude prisutan na zajedničkom radu. Sudeći po Aleksejevim replikama s mjesta nesreće, obitelj se krajem godine obnovila drugim djetetom.

Alexey Shcherbakov sada

Alexey Shcherbakov vodi osobne stranice na Twitteru i VKontakteu. Na račun na Instagramu umjetnik postavlja šaljive videozapise koji dupliciraju videozapise s YouTubea.

U 2018., zajedno s Ivanom Abramovim, Alexey Shcherbakov napravio je novi program na sljedećem koncertu komičnog projekta "Zatvoreni mikrofon". Zajedno sa stanovnicima Stand Up-a sudjelovali su Evgeny Chebatkov i Ilya Ozolin. Alex je ponovno obradovao fanove brojem u kojem su zvučala duhovita zapažanja običnih stvari.

Alexey Shcherbakov u emisiji "Gdje je logika"

U veljači 2018. godine, Alexei Shcherbakov i voditelj Maxim Golopolosov nastupili su u emisiji „Gdje je logika“ protiv ekipe, u kojoj su bili Dj Smash i stanovnik „Comedy Club“ Le Havre.

U travnju, Alexey Shcherbakov sudjelovao je na velikom koncertu "Stand Up" u Minsku s još jednim sudionikom showa, Nurlanom Saburovim. Mladi komičari smatraju se najkvalitetnijim Stand Up umjetnicima.

Rane godine

Budući stand-up komičar rođen je 15. prosinca 1988. godine. Njegova mala domovina je Zelenograd, Moskva. Obitelj Alekseja Shcherbakova može se nazvati sasvim običnom. Majka mu je računovođa. Otac je bio policajac. Dječak je odrastao raznoliku osobnost. Između ostalog, volio je glazbu i čak je nastupao kao dio rock benda. Nakon diplome, mladić je želio ići u kazalište, ali rodbina ga je odvraćala. Tada je odabrao sveučilište za upravljanje smješteno u glavnom gradu Rusije. Nakon toga, momak je također uspio služiti u vojsci.

Neko je vrijeme Aleksej morao raditi odjednom na dva posla. Popodne je bio angažiran na provođenju struje u podzemnim parkiralištima na objektima u izgradnji. Noću je mladić radio kao monter u moskovskom metrou. Prijatelj ga je doveo tamo.

Prvo je Alex napustio svoj dnevni posao. Tada se morao pozdraviti sa podzemnom željeznicom. Posljednje, ali ne najmanje bitno, dogodilo se zbog problema s plaćama.

Aleksej Šerbakov: rane godine

Aleksej je rođen 15. decembra 1988. u Zelenogradu kod Moskve. Mama Shcherbakova - računovođa, tata - policajac. U djetinjstvu je Aleksej aktivno dijete koje pohađa različite sportske klubove, voli glazbu. Bavi se borilačkim vještinama, akrobatikom, parkourom. Shcherbakov je savladao gitaru i bubnjeve, bubnjao u školskom rock bendu. Već se isticao među dečkima s smislom za humor.

Sanja o kazališnom sveučilištu, ali nakon slušanja rodbine ulazi u Moskovski institut za menadžment na fakultetu za "financije i kredit". Želja za nastupom na pozornici nije prošla - istodobno, Shcherbakov posjećuje Studio master teatra Art u Moskvi, gdje proučava studentske vještine i govorne tehnike.
Tip je platio dug prema domovini, služio je u Tambovu u 16. brigadi specijalnih snaga GRU-a. Nakon toga, Shcherbakov radi na dva posla - na gradilištu, a noću - u metrou.

Shcherbakov ulazi u stand-up

Iako je vrlo zauzet, Shcherbakov ipak sanja o pozornici i odlučno poduzima akcije. 2012. godine nastupa na projektu Comedy Battle na TNT-u. Tada žiri nije cijenio njegov talent. To ne zaustavlja Alekseja. Pokušati će ponovno u projektu zvanom Comedy Battle. Bez granica. " Ovdje bogatstvo i Sergej Svetlakov pomažu Shcherbakovu da nastavi dalje u sljedeći krug. U 2015. godini u odjeljku "Otvoreni mikrofon" pojavljuje se komičar Aleksej Šerbakov. Publika se zaljubila u stand-up. Uskoro će postati jedan od redovnih sudionika u showu.

Alexey se šali o bolnim stvarima - o redovima, znatiželjnim starijim ženama, poslu, energičnoj djeci. Komičar Alexei Shcherbakov je njegov dečko, njegove šale u televizijskoj emisiji Stand Up jednostavne su za čitanje, razumljive svima.

Obitelj Alekseja Šerbakova

Shcherbakov je obiteljski čovjek i ponosan je na to. Voli svoju ženu Elenu, ali često se u monolozima ne baš ljubazno šali o njoj, dijeli životne priče. Poput publike, i supruga razumije da je velik dio stand up ulepšanih da bi bio smiješan.

Aleksej upoznaje svoju buduću suprugu u školi, kad se njegov izabranik još sastao s drugim momkom, ne obraćajući pažnju na Ščerbakova. Odnosi su počeli kad se Alex vratio iz vojske, a Elena je već bila slobodna. Djevojčino srce osvojeno je uvečer prvog sastanka. Mladi su proslavili svoje vjenčanje 2011. godine. Obitelj sada odgaja dva sina.

Aleksej Ščerbakov danas

Danas na Shcherbakovu osobnoj Instagram stranici ima gotovo 400 tisuća pretplatnika. Na internetu komičar dijeli šaljive videozapise. Stander je redoviti sudionik Stand Up emisije na TNT-u, sudionik moskovskog Stand Up kluba br. 1, tjednog emisije Big Stand Up, i jedan je od najnormalnijih i najsmješnijih domaćina emisije "Što se dogodilo sljedeće".

U bliskoj budućnosti planira se Alexei nastupiti u nekoliko ruskih gradova, kao i u inozemstvu.

Kreativna aktivnost

Unatoč činjenici da je Leha morala raditi na gradilištu u dvije smjene, uspio se baviti humorom. Ščerbakov je 2012. debitirao na televiziji. Postao je član nekoliko izdanja na projektu „Comedy Battle“. Tamo se jedan običan momak iz Zelenograda glasno izjasnio.

Godinu dana kasnije, Lech je po drugi put krenuo u oluju na televiziju, ovaj put u showu „Comedy Battle. Bez granica. " Tamo je Scherbakov zamalo uspio doći do finala, međutim, improvizacija nas je iznevjerila.

Čim je TNT najavio stvaranje nove emisije "Stand Up", Shcherbakov je odmah postao stalni stanovnik. Od tog trenutka Leh je stekao popularnost komičara. Stand-up žanr došao mu je što je moguće bolji, volio je svoje misli i upaljene probleme izražavati u komičnom obliku. Armija obožavatelja komičara počela je naglo rasti.

Ubrzo je Aleksej odlučio da pored televizije treba započeti istraživanje Interneta. Stoga je komičar stvorio vlastiti YouTube kanal koji proizvodi smiješne video zapise.

U 2018. godini pokrenuta je nova zabavna emisija "Prozharka". Program ide i na TNT-4 kanalu i na YouTubeu. Shcherbakov je postao stalni "pečeni čovjek". Gledatelji su se vrlo brzo zaljubili u originalni i dijelom okrutni Lehijev humor.

2019. na prostranstvima ruskog YouTubea pojavio se novi komični show "Što se sljedeće dogodilo?" Njezin vođa bio je kazahstanski komičar Nurlan Saburov. Humor koji je dobrodošao u ovom programu nema gotovo nikakve granice. Komičari se vrlo okrutno rugaju svojim gostima. I Lech Shcherbakov se savršeno uklapa u ovaj koncept humora. Postao je redoviti i najsjajniji sudionik emisije "Što se dogodilo sljedeće?".

Glavne faze razvoja karijere

Početkom 2010-ih, Shcherbakov se pokušao uključiti u projekt Comedy Battle. Na kastingu se pojavio s nekoliko viceva zabilježenih na komadu papira. To vrijeme sreća mu se nije nasmiješila. Alex nije odustao. Sljedeće sezone, show Shcherbakov opet je došao na casting. Odveden je, ali momak tada nije postigao ozbiljan uspjeh. Nakon toga mladić je počeo nastupati u klubovima.

Važnu ulogu u kreativnoj biografiji Alekseja Shcherbakova odigrao je projekt StandUp na kanalu TNT. Tamo je stigao zahvaljujući poznatom komičaru Slavi Komissarenko. Tamo je humor mladih stand-up-a brzo cijenjen. Kao rezultat toga, Alekseju je ponuđeno da postane redoviti sudionik emisije.

S vremena na vrijeme, Shcherbakov postaje gost raznih programa na TNT kanalu. Među njima je i improvizacija. Komičar je sudjelovao u snimanju četvrte sezone projekta. Premijera izdanja dogodila se 22. svibnja 2018. godine.

Stvarne aktivnosti

Alexey Shcherbakov i StanUp još su neraskidivo povezani: komičar i dalje sudjeluje u snimanju emisije. Povremeno gostuje, nastupajući solo i u društvu drugih stand-up umjetnika. Ponekad je pozvan na korporativna događanja. U osnovi, momak se šali o svakodnevnom životu. Na primjer, o obiteljskim odnosima i roditeljstvu. Njegov humor shvaća većina običnih ljudi.

Alexey ima YouTube kanal. Na njega je pretplaćeno oko 70 tisuća ljudi. Zahvaljujući videozapisima koje komičar objavljuje, obožavatelji Shcherbakova mogu ga bolje upoznati.

Prema stand-upu, nekoliko je puta dobivao prijedloge za snimanje u seriji. Aleksej je to odbio, jer mu materijal kategorički nije odgovarao.

Pin
+1
Send
Share
Send

Pogledajte video: QUMI-QUMI The portals Ep. 15 on Qumi Qumi USA and Frederator (Travanj 2020).