Grupe

BTS grupa - sastav, fotografije, isječci, slušanje pjesama

Pin
+1
Send
Share
Send

Povijest BTS (Bangtan Boys, također poznat i izvan scene) olujno je more s valovima nevjerojatnog uspjeha. Isprva je Big Hit Entertainment zamislio duet, a pokazalo se da je to tim od sedam nevjerojatnih momaka. Službenom nastupu prethodio je trogodišnji rigorozni pripremni rad. Kao rezultat - vrtoglavi debi benda u glazbenom showu, uspješna prodaja singla „O! RUL8,2?“ I nagrada „Najbolji debi godine“ na MelOn Music Awards - 2013. 2014. - izdavanje dva albuma, singla na japanskom, video klip , sudjelovanje na festivalima "Most do Koreje" (Rusija) i KCON (Amerika), turneja po azijskim zemljama. 2015 - BTS kompilaciju obilježava američki kanal Fuse, singl "Za tebe" na vrhu je Oriconove karte, turneje po Aziji i Americi. 2016. - nevjerojatan uspjeh albuma "YOUTH" i "WINGS", osvajanje britanske ljestvice albuma, dobio je dvije nagrade, milijune pregleda, vrtoglavu prodaju CD-ova. 2017. - hit „Proljetni dan“ osvaja planet, premijera spota „Ne danas“, sudjelovanje u američkim show programima, početak zajedničke kampanje s UNICEF-om protiv nasilja. 2018. - sudjelovanje na sastanku Generalne skupštine UN-a. BTS može učiniti sve: stvarati i aranžirati pjesme, izvoditi plesove, očarati promjene slika i osvajati nove visine.

klipovi BTS na vrhu: Igraj sve

Foto: BTS

Glavne faze kreativnosti

U proljeće je BTS-ova zbirka pjesama "NAJJEFTINIJENI MOMENT U ŽIVOTU 1. DIO" uvrštena na popis "27 najboljih albuma ove godine" na američkom kanalu Fuse. Ovo je bio prvi album korejske grupe koji se tu našao.

Ljeti je njihov singl "Za tebe" na japanskom jeziku hit jedan na Oricon-ovoj ljestvici. Tako je grupa proslavila svoj debi u Japanu godinu dana ranije. Pjesma "Dope" s albuma stekla je više od milijun pregleda na YouTubeu u samo 12 sati i zauzela je treće mjesto na glavnoj američkoj Billboard ljestvici.

Skandali

Članovi ključne pop grupe su mladi, lijepi, talentirani momci sa ugledom „dobri dečki“, koji pokušavaju izbjeći skandale kad god je to moguće. Međutim, to se povremeno događa.

Tako su još 2014. godine korisnici instagrama pomislili da u spavaonici u kojoj su dečki živjeli kutija kondoma leži na podu i član grupe Jin mora objasniti što je to objekt. A sve zato što je tip odlučio svoju fotografiju za ručak podijeliti s fanovima!

Što znamo o grupi

Momčad je organizirana još 2010. godine, ali momčad se uopće nije smirila, došlo je do velikog prometa, nije mogao debitirati. Početak karijere bio je planiran za 2011, ali stvarno se dogodio u 2013. Rad je izveden pod oznakom BigHit Entertainment.

Jedini koji je ostao u postaji svih ovih godina je Kim Namjoon, a danas ga smatraju vođom.

Prije službenog pojavljivanja na pozornici, tim je radio na isječcima koji su uglavnom usmjereni na prikazivanje zvijezda u usponu. Talenat sudionika očarao je publiku, osim toga, samostalno su pripremali glazbu, stihove, pa čak i uvijek sudjelovali u produkciji plesnih brojeva.

U lipnju 2013. pojavio se video, zajedno s njim objavljen je album, a ekipa je izašla na pozornicu. Prvi put su se uživo pojavili pred javnošću na jednom od glavnih glazbenih showa koji su toliko popularni u Koreji.

Video

Kim Sokjin rođena je u gradu Anyang 4. decembra 1992. godine. Najstariji je član tima. U kombinaciji je i vokalist i lice grupe BTS. Sudionici često kažu da je stvarno dobar. Prema službenom profilu mogu se navesti neke činjenice: teži 60 kg, visina 179 cm. Ima starijeg brata. Gene u starijoj dobi nije razmišljao o karijeri glazbenika, želio je biti detektiv. Uspjelo je dobiti vozačku dozvolu. Bilo mu je prilično teško debitirati i naknadno se vratiti. Gene je neprestano govorio da treba više raditi na sebi i smršavjeti. Wee je njegov najbliži prijatelj u BTS-u. Članovi benda o tome stalno govore. Jin zna malo kineskog i engleskog. Naziva svoj primjer da slijedi Top iz Velikog praska. Voli jesti puno, ali zna kuhati, ali ne uspijeva. Stoga je njegov idealan tip djevojke onaj koji pravi ukusna jela.

Yoongi je rođen u Daeguu 9. marta 1993. godine. U grupi je dobio nadimak tata. Tip teži 54 kg, a visina mu je 176 cm. U grupi zauzima položaj repera. Obitelj se sastoji od roditelja i starijeg brata. Njegova omiljena boja je bijela. Suga voli rimovati, često razmišlja o onome što se može napisati na Twitteru, u slobodno vrijeme stalno sklada pjesme. Ima svojstvo. Kad se počne nervirati, prelazi na dijalekt svog grada. Tip je dovoljno lijen kada je u pitanju glazba i nastupi. Na treningu se u potpunosti može predati. Kombinacija mu je blijeda u usporedbi s ostalim BTS membranama. Članovi benda su ga zbog toga zvali Šećer. Suga je počela repirati Epikom High. Dovoljno blisko komunicira s Jiminom. Stalno ga zadirkuje i ismijava. Prema prijatelju, Suga je osoba koja je u stanju odgovoriti na svako pitanje.

Jung Honsok rođen je 18. veljače 1994. u Gwangjuu. Teži 65 kg, prema službenom profilu, a visina mu je 177 cm. Nije jedino dijete u obitelji, ima i stariju sestru. U grupi zauzima poziciju plesača i repera. Jako voli zeleno. Nada često Hope kaže da ne voli razne vrste tjelesnih aktivnosti, ali to ga nije spriječilo da postane sportski tip. Dobro poznaje dvojicu članova B.A.P. To je zbog činjenice da je bio na audiciji s Engeom u jednoj od velikih tri diskografske kuće, a studirao je na istoj akademiji kod Gela. Honsok voli sakupljati Lego. Također voli Apple proizvode. Od navika se može primijetiti ljubav prema redu, pa se uvijek čisti nakon sebe i do plesa. To će odmah biti vidljivo čim je glazba uključena. Kao primjer koji slijedi, Hope je odabrala GD iz Velikog praska. Obožava djevojke s dugom kosom koje su u stanju puno razmišljati i razmišljati.

Voditelj Monster Band-a Kim Namjoon rođen je u glavnom gradu Južne Koreje 12. rujna 1994. godine. On također drži položaj repera. Težina mu je 67 kg, a visina 181 cm, a osim roditelja, njegova obitelj ima i mlađu sestru. Omiljena boja Rapa Monstera je crna. Jedan od njegovih bliskih prijatelja je Ilhun (član BtoB-a). Namjun je dovoljno pametna osoba, stalno mora dopunjavati svoj vokabular. Jednom je, dajući intervju, rekao da ako nema djevojku idola, onda će joj definitivno posvetiti pjesmu. U njemu će se Namjun ispričati zbog svoje profesije i stalnog zaposlenja. Neko je vrijeme živio na Novom Zelandu i u Sjedinjenim Državama. Vrlo dobro poznaje državni jezik obje države, jer ga predaje od djetinjstva. Osim glazbe, njegov glavni hobi je košarka. Kad je Rap Monster upravo prošao kasting u agenciji, bilo mu je vrlo teško plesati i savladati koreografiju. Ali s vremenom je osjećaj neprijateljstva prema njima ustupio mjesto toplim emocijama.

Pak Jimin jedan je od rijetkih u skupini koji nije uzeo pseudonim. Rođen je u Busanu 13. listopada 1995. godine. On nije jedini u obitelji, roditelji podižu i mlađeg brata. Za razliku od ostalih članova BTS-a, on nije reper, njegova pozicija u grupi je vokalist. On također dobro pleše. Njegove omiljene boje su plava i crna. Njegovi su plesovi toliko dobri da mu ne bi smetalo plesati s EXO-jevim Kaijem. Budući da je isti kao V, smatra ga svojim najboljim prijateljem. Jimin i dalje ima bliski kontakt sa Sugom. Prije debija brinuo se o njemu, neprestano ga dovodeći da jede i pije. Jimin nema mnogo talenta za pisanje pjesama. Jednom je pokušao, ali nakon što je pročitao kreaciju Sug, našalio se i nazvao poeziju uspavankom.

Kim Taehen rođena je u Daeguu 30. prosinca 1995. godine. U grupi je vokalist. U obitelji, osim njega, postoje i mlađe sestre i braća. Težina mu je 58 kg, a visina 176 cm. Ima nekoliko loših navika. Na primjer, Vee može ugristi nokte. Također voli dirati sve slatke stvari. Prijatelji su ga zvali Majmun. To je zbog slučaja iz djetinjstva: jednom u zoološkom vrtu, čimpanza ga je pljunuo. Za razliku od ostalih sudionika, za njega je uzor otac. Želi biti ista brižna i zanimljiva osoba. Zbog činjenice da V ima puno čudnih misli u glavi, mnogi ga ne razumiju. Na primjer, nakon što su upoznali Shugu, prvi put je došlo do ne volje za njim. Tahen je blizak svima u grupi, o tome je govorio nekoliko puta u jednom intervjuu.

Makne Group rođena je u Busanu 1. rujna 1997. godine. Težina mu je 66 kg, a visina 178 cm. Njegova obitelj ima roditelje i starijeg brata. U grupi on zauzima gotovo sve moguće pozicije. Osim maknae, on je i reper, plesač i vokal. U skupini je dovoljno blizak sa Sugom, Jungkookom i Honsokom. Imaju prilično topao odnos između roditelja i sina. McNe uvijek ima nered u svojoj sobi. Njegova omiljena zabava je slikanje. Isprva je etiketa željela momku dati pseudonim, ali na kraju je debitirala bez njega. Kao primjer koji slijedi, Jungkook je odabrao GD iz grupe koja nastupa pod krilima diskografske kuće Big Three (YG), Big Bang. Njegove omiljene boje su yin-yang i crvena.

- -
BTS / Bangtan Boys / sedmočlani je južnokorejski dječački bend. Bend se izvorno zvao Bulletproof Boys Scouts, a debitirao je 2011. godine nakon što je slušao BigHit Entertainment "Hit It". No, debi je otkazan, a u dvije godine treniranja došlo je do promjena u sastavu grupe. Ova tvrtka ima zvijezde kao što su Lim Jeong Hee, David Oh i 2AM, GLAM, 8Eight.
debi
Prije službenog debija, grupa je predstavila dva spota za skladbe "Bulletproof Boy Scouts Graduation" i "School Of Tears" kako bi upoznala publiku s sudionicima novog benda i pokazala na što su dečki sposobni. Oni sami pišu tekstove, glazbu i sudjeluju u koreografiji.
12. lipnja 2013. objavljen je debitantski album "2 Cool 4 Skool", a naljepnica je predstavila video za naslovnu pjesmu "No More Dream". Službeni debi benda zbio se 13. lipnja na pozornici glazbenog showa "M! Countdown".
BTS je snimio svoju prvu ekskluzivnu emisiju. 28. kolovoza Big Hit Entertainment najavio je da će "BTS sudjelovati na BTS Rookie King Channel na SBS MTV-u. Oni će pokazati hip-hop izvođače kao hip hop izvođači."
U ovoj emisiji članovi BTS-a pojavit će se u različitim vrstama televizijskih programa na izmišljenom kanalu BTS Channel. Emisija emisije započela je 3. rujna.
Vratite se s novim albumom
28. kolovoza grupa je poslala videozapis na službeni Youtube kanal za njihov nadolazeći povratak. Video sadrži kratak tekst i moćan rap. Nakon toga uslijedila je fotografija s tiseo i 2 teaser videa za novi album "O! RUL8,2?". BTS je objavio i fenomenalni "konceptni trailer" za "O! R U L8, 2?"! U prikolici dečki demonstriraju sinkronost plesnih pokreta i nevjerojatnu koreografiju od početka do kraja.
11. rujna 2013. BTS se vratio s albumom "O! RUL8,2?" s naslovnom pjesmom "N.O." Album "O! RUL8,2?" sastoji se od 10 pjesama.

Zanimljive činjenice o BTS-u
- Bangtan je trebao biti duet: Jung Hunchul i Kim Namjoon (Rap Monster).
- Jimin se posljednji pridružio Bangtanu. Bio je pripravnik samo godinu dana, a svi ostali tri godine.
- Priča se da je, kao trener, grupa napisala 100 pjesama (vlastitih, cijela grupa).
- U albumu 2AM One Spring Day našli su se inserti s Bangtan oglasima.
- Pjesma No More Dream počela se pisati 2012. godine, tekst su 22 puta napisali Rep Monster, Suga i bivši član Donhek (Supreme Boi). J-Hope je pomogla u koreografiji pjesme.
- Nema više snova - poruka je moderne mladosti koja vas poziva da slijedite svoje snove i budete ono što žele biti.
- Obično Namjun piše glazbu, Yungi pravi aranžman, a tekst pjesme pišu trojica - Namjun, Yungi i Hosok.
- Prije debija u Bangtan Fancafe bilo je 2.000 članova. Nakon debija, više od 3000 fanova pridružilo se navijačima u samo 4 dana.
- Kad su momci čuli da će se zvati Bulletproof boy Scouts, dugo su se smijali i pomislili da je to šala. Tri godine su se naviknuli na to ime.
- U usporedbi s ostalim članovima, Jimin i Vee imaju najviše fanboya.
- Prethodno recenzirana imena grupa: Big Kidz i Young Nation.

- -
Rapsko čudovište - vođa, reper
Pravo ime: Kim Nam Joon /
Datum rođenja: 12. rujna 1994
Krvna grupa: A

- -
Jin - vokalist, lice grupe
Pravo ime: Kim Seok Jin /
Datum rođenja: 4. prosinca 1992
Krvna grupa: o

- -
SUGA - reper
Pravo ime: Min Yoon Gi / Min Yoon Gi /
Datum rođenja: 9. ožujka 1993
Krvna grupa: o

- -
J-Hope - reper, plesač
Pravo ime: Jung Ho Seok /
Datum rođenja: 18. veljače 1994
Krvna grupa: A

- -

Jimin - vokalist, plesač
Pravo ime: Park Ji Min / Park Ji Min /
Datum rođenja: 13. listopada 1995
Krvna grupa: A

- -

V - vokalist
Pravo ime: Kim Tae Hyun / Kim Tae Hyung /
Datum rođenja: 30. prosinca 1995
Krvna grupa: AB

- -
Jungkook - maknae, vokalist, reper, plesač
Pravo ime: Jung Jong Kook / Jun Jung Kook /
Datum rođenja: 1. rujna 1997
Krvna grupa: A

BTS (Bangtan Boys, poznat i po verziji Beyond The Scene) je korejska k-pop grupa koja je popularna među mladom publikom širom svijeta. Tim se sastoji od sedam zgodnih momaka čija su kultura i svijest formirani pod utjecajem društvenih mreža preko kojih se dječački bend "neprobojni izviđači" glasno oglasio u 2013. godini.

Rapsko čudovište / RM

12. rujna 1994. rođena je Kim Namjoon, danas se smatra vođom tima. Glavni je specijalist za recitaciju. S visokim rastom, koji iznosi 181 cm, teži 67 kg. Pored njega, obitelj ima mlađu sestru. Kim obožava crnu.

RM-ov najbliži prijatelj, član BtoB tima, Ilhun, napominje da uvijek želi proširiti svoj vokabular i dovoljno je pametan. Kim je jednom rekla da ako ikad ima djevojku koja ne stvara muziku i ne svijetli među idolima, napisaće pjesmu za nju u kojoj će se ispričati za ono što radi, jer profesija je povezana s stalnim radnim opterećenjem i velikom zaposlenošću.

RM je dugo vremena proveo u SAD-u i na Novom Zelandu i odlično govori engleski. Njegov najdraži posao je košarka.

Na kastingima RM se prilično loše ponašao s koreografskim dijelom, ali danas to nije problem za njega.

1992. godine 4. prosinca je rođendan drugog člana tima, Kim Sokjina. Od cijelog tima najstariji je, s rastom od 179 cm, težina mu je samo 60 kg. On je vokalist i medijsko lice tima. Kim ima brata, starijeg.

Gene u djetinjstvu uopće nije razmišljao da će se baviti glazbom. Njegov san bila je profesija detektiva. Gene zna voziti automobil i stalno je nezadovoljan sobom, čini mu se da za optimalan izgled vrijedi izgubiti par kilograma.

Od tima, on je bio najbliži Wiu, a svi članovi tima često razgovaraju o tome.

Jin govori malo kineskog i engleskog, voli jesti ukusno i idealno vidi djevojku koja zna savršeno kuhati.Gene naziva svog idola Topa, jednog od članova široko poznatog tima u Koreji - Big Bang.

J-Hope

18. veljače 1994. godine rođen je drugi član, Jung Hoseok. Rođen je u Gwangju. Visine 177 cm, teži 65 kg. Ima stariju sestru.

U timu, Jung pleše, podržava vokalistu, a ponekad se bavi recitacijom.

Hosokina najdraža boja je zelena, a nevoljeni posao je fizička aktivnost, ali svejedno, on je u izvrsnoj formi. Njegovi najbolji prijatelji rade u B.A.P timu, kao što je to bio slučaj od vremena kada je radio na audiciji, gdje je upoznao Engea. Drugi polaznik, s kojim je blizak, Gelo, studirao je na istoj akademiji.

Hope Hope je okupljanje Lego konstruktora i nabavka Apple-ove opreme. Ništa manje od ovoga, on voli plesati. Osim toga, on teži za redom i voli pospremiti. Idealna djevojka je ljepotica s dugom kosom koja zna kako i voli razmišljati.

Idol Hope član je Big Banga, GD.

9. ožujka 1993. u gradu Daegu rođen je Yungi. Visina mu je 179 cm, a težina 54 kg. U timu mu je glavna uloga čitati tekstove. Yoongi također ima brata, a također starijeg. Obožavatelji su posebno voljeli blijedu kožu. Možda zato toliko voli bijelo.

Njegova omiljena stvar je rima, on sastavlja svaku slobodnu minutu i aktivan je korisnik Twittera. Još jedan od njegovih hobija je fotografija. Izrazita karakteristika ovog sudionika je da ako počne nervoziti, govori uglavnom dijalektom svojstvenom svom rodnom gradu.

U osnovi, Suga je plemenita lijena osoba, ali ne zato što utječe na nastupe ili glazbu, za vrijeme vježbi daje sve od sebe.

Epik High doveo ga je do glazbe, osobito na rap. U timu je najuže komunicirao s Jiminom, koji ga karakterizira kao osobu koja može pronaći riječi, bez obzira na to koje pitanje je postavljeno.

Povijest stvaranja

Formiranje grupe trajalo je gotovo tri godine, tijekom kojih se sastav neprestano mijenjao, prolazeći obuku. Okosnica BTS-a formirana je tek 2012. godine. Sudionici u BangTan Boys su: Rap čudovište (Rap čudovište), Jin (Jin), Suga (Suga), J-Nada (J-Nada), V (Wi), Jungkook (Jungkook), Jimin (Jimin). Za razliku od svojih kolega, Jimin je staž završio u samo godinu dana, vjerojatno zato što je bio posljednji koji se pridružio grupi. Preostali sudionici prošli su trogodišnje probno razdoblje.

Kao polaznici (studenti), sami su dečki sastavili stotinjak pjesama (prema glasinama), a šest mjeseci prije službenog debija na pozornici postali su aktivni korisnici društvenih mreža, objavili su svoje skladbe na YouTubeu.

PR koristeći Twitter i slanje pjesama na Internetu samo su dio kampanje koju su izmislili producenti. Na primjer, postojao je i informativni kanal koji su sami izumili, a koji je aktivno promovirao parodijsku emisiju s BangTan Boysima u glavnim ulogama.

Kreativnost BTS-a odlikuje se sadržajem tekstova koje, prema pisanju tiska, pišu sami dečki. Glazba za njih, uređenje i inscenacija prostorija također su stvar RM-a, Suge i J-Hopea. Vrijedi napomenuti da grupa pjeva i na korejskom i na japanskom.

Jimin

Gotovo svi članovi ekipe smjestili su se na imena pozornice, a tek rođen 13. listopada 1995. godine, Pak Jimin ostavio je svoje ime. Ima mlađeg brata. Rodni grad Pak je Busan.

U timu je Jimin preuzeo dužnosti vokala, osim toga, on nema poteškoća s plesom. Od svih sudionika, posljednji se pridružio timu.

Jimin voli crne i plave nijanse, dobro komunicira s Vee i naziva ga najboljim prijateljem, održava bliske odnose sa Sugom. Wee ga je gledao prije nego što je tim službeno debitirao.

Jimin je u više navrata izjavljivao da je spreman plesati čak i s Kai, članicom EXO tima, stvarno dobro pleše, ali s pisanjem tekstova nije tako glatko. Bilo je slučajeva kada je Shuga recitirao svoje pjesme i nazvao ih uspavankom, tako da Jimin više ne pokušava realizirati sebe kroz tekst.

Jungkook

01.09.1997. U Busanu rođen je Jungkook, najmlađi član, to jest makne kolektiva. Štoviše, nije uvrijeđen u rastu - 178 cm, a težak je 66 kg. Pored njega, u obitelji je još jedno dijete. Jungkook je vokalist, rapa i pleše. RM ga je doveo u ekipu. Usput, imaju istu omiljenu boju. Idol sudionika je član Velikog praska, GD.

Za razliku od Hope, Jungkook stalno pravi nered, a omiljena mu je stvar crtanje. Prvotno je bilo planirano da će i on imati pseudonim, ali to se nije pojavio debijem.

Chongukovi talenti doveli su ga do naziva Zlatni Makne.

Timski vokal Kim Taehen rođen je 30.12.1995. U Daeguu, pored njega, u obitelji ima još dvoje djece, dječaka i djevojčicu, obojicu mlađu. Visina od 176 cm teži 58 kg.

Nažalost, Vi ima neugodne loše navike - usput, voli gristi nokte, pokazati jezik. No, ima i onih smiješnih - dodirnuti ono što mu se čini lijepo. Prošle je godine Vee bila na vrhu stotine najljepših muškaraca.

Unatoč činjenici da je Tehen bio sudionik od samog početka projekta, nitko nije čuo ništa o njemu. Publika ga je mogla upoznati tek nakon debitantskog videa.

Prijatelji nježno zovu Vee majmunom, jer je u ranom djetinjstvu Vee čimpanza pljunula u zoološkom vrtu.

Vee ne traži idole u drugim timovima, primjer mu je vlastiti otac, koji nije samo brižan, već i vrlo zanimljiva osoba. Vi uopće ne razumiju Vi, a čak ni neki članovi kolektiva nisu odmah ušli u njega i osjetili neprijateljstvo, poput Suge. Međutim, na kraju ih je Wi sve očarao.

Činjenice tima

U početku je projekt, koji se u projektu zvao Bangtan Boys, bio planiran kao duet u kojem su RM i Iron morali raditi zajedno, ali nešto se etiketi nije svidjelo, a koncept se promijenio. Tako se pojavila ideja o stvaranju grupe. U isto vrijeme, Iron je uglavnom ostao graditi solo karijeru.

Posljednja osoba koja se pridružila projektu bio je Jimin, stažiranje mu je bilo samo godinu dana, dok su ostali sudionici u njemu bili angažirani tri godine zaredom.

Usput, iako postoji nepotvrđena glasina o stotinjak pjesama koje je ekipa stvorila, debi se još nije dogodio.

Jedan od razloga šale ekipe je činjenica da 2:00 na jednom od najnovijih albuma ima BTS oglase.

Komponenta pjesme za cijeli tim sastoji se od tri RM, Suga i Hope. Štoviše, glazba obično leži na ramenima RM-a, a Suga aranžira gotov sastav.

Prije službenog debija, etiketa, pod kojom tim radi, stvorila je fanfafe. A za prvi nastup već je bilo gotovo dvije tisuće sudionika. Čim četvrti dan nakon debija, broj članova povećao se za tri tisuće.

Već neko vrijeme ekipa je postojala pod imenom Bulletproof Scouts, odnosno "neprobojni izviđači". To je ime uvelike miješalo cijeli tim, iako su se godinama prije debija ipak uspjeli naviknuti.

Debitantski sastav, na kojem je član koji nije član tima, Chonsok, radio je zajedno sa Sugom i RM-om, dopisivao se iznova i opet dvadeset i dva puta, sve dok nije došao do opcije koja je prikazana javnosti. Rođena je 2012. godine.

Čak i tri godine nakon debija, svaki korak grupe ruši sve rekorde. Ta muška skupina umjetnici su u usponu na Korejskom poluotoku. Čak i bez engleskog singla, uspjeli su postići najvišu ocjenu na Billboard 200 pa čak i na vrhu ljestvice Društvene 50 .

Evo 10 stvari koje biste trebali znati o BTS grupi. :

1. (okvir Bangtan sonyeondan ) ili Bangtan dečki , što u prijevodu s korejskog i japanskog znači "neprobojna".

U trenutku objavljivanja, ime grupe prilično je iznenadilo fanove svojom banalnošću. Srećom, grupa je odabrala englesku kraticu zadržavši svoj status za fanove koji govore engleski jezik.

2. Sedam sudionika .

Ovo je standardni broj američkih dječačkih bendova, ali u Koreji postoji mnogo grupa, čak i s dvoznamenkastim brojem sudionika, pa je sedam velik broj.

Sastoji se od tri mjerila, kao što su Rapsko čudovište , mulj i Jay Nada , vokalisti Gina , Cimino , V i Chonguka , Od svih sudionika, samo Cimino i Chonguk Ne koristite nazive pozornica.

3. Većinu glazbe stvaraju sami. .

Svaki od sedam sudionika ima svoj doprinos diskografiji grupe i repera mulj i Rapsko čudovište čak stekao priznanje kao proizvođača. Korejski tekstopisac također je bio autor mnogih pjesama grupe. Pdogg i Sporo zec koji su pomogli stvoriti poseban i duševan plesni hip-hop stil za grupu.

4. BTS vole trilogije

Pored takvih cjelovečernjih albuma kao što su Mračno i divlje (2014.) ili nedavno objavljen krila , Korejska diskografija sastoji se od dvije trilogije (Osim toga, grupa je izdala i dva japanska albuma.)
Na početku karijere njihova su izdanja pratila školske trilogije: njihov debitantski album 2Cool4Skool , 2013. je O! RUL, 2? i Afera Skool Luv u 2014. Trilogija uključuje agresivne pjesme koje se odnose na život učenika i poteškoće s kojima su suočeni. trilogija Najljepši trenutak u životu (Dio 1, 2 i epilog), objavljen u 2015.-2016., Sastoji se od pjesama s više eksperimentalnih zvukova i suptilnijih značenja, a temeljenih na iskustvu mladih.

5. BTS istraživači hip hopa.

Hip hop igra ulogu u tome K-POP s početka 90-ih. Kao boy band, naravno, nisu postali osnivači hip-hopa, ali stvarno su napravili iskorak u ovom žanru, što ga je učinilo dostupnijim i prilagođeni publici (nekoliko sudionika čak je nastupilo na underground sceni hip-hopa prije debitiranja). Nakon početka karijere, pokušavajući oponašati svoj uobičajeni hip-hop swag, kritizirani su zbog svoje neusklađenosti s kulturnim žanrovima. Svoju su priču stvorili u hip hopu kroz reality emisije. American Hustle Life 2014 govoreći o ovom žanru koristeći Coolio i Warren g s kojom kasnije Rapsko čudovište čak snimio i zajednički zapis.

6. Rapsko čudovište i mulj nije obična K-POP izvođači.

K-POP okarakterizirana kao pop žanr kreirana od strane tvrtki čiji članovi malo sudjeluju u stvaranju njihove glazbe. U posljednjih nekoliko godina puno se toga promijenilo i sve više korejskih umjetnika je počelo demonstrirati svoje vještine u produkciji, i naravno, BTS također su se dokazali. Rapsko čudovište i mulj pustili su svoje osobne mixtapes, dokazujući da je bend veći od tipičnog pop boy benda. Napet miskstape Avgust d oslobođen bljuzgavica početkom ove godine oduševio je mnoge obožavatelje i pokazao idola iz potpuno drugačije perspektive.

7. S prijateljima su vrlo prijateljski raspoloženi. .

BTS jedna je od rijetkih skupina koja često putuje izvan Azije i komunicira s obožavateljima širom svijeta. Članovi grupe ne samo da redovito ažuriraju svoje Twitter naloge, već i komuniciraju s fanovima putem živih emisija s titlovima na engleskom jeziku radi praktičnosti međunarodne publike. I sve to zajedno s neprekidnom web emisijom o svakodnevnom životu i turnejama BTS .

8. VOJSKA vruće i žestoke fende BTS .

Kroz blisku komunikaciju s fanovima, iskrenim pričama o njihovim ličnostima, ali i kroz njihovu glazbu, grupa dobiva obožavatelje iz cijelog svijeta, što rezultira, VOJSKA su jedan od najvećih K-POP Prisutni pokloni. Fendom je također privukao pažnju zbog ogromnog broja pregleda YouTube hitova BTS , Njihov videozapis "Krv, znoj i suze »Za manje od mjesec dana došlo je blizu 30 milijuna pregleda. Uz to, video je oborio rekord, osvojivši više od 6,3 milijuna pregleda u jednom danu.

9. BTS bili prvi (i do sada jedini) K-POP umjetnici koji su tweetali vlastite emotikone.

Zahvaljujući njihovoj širokoj distribuciji društvenih mreža i nagradi "Zlatni tweet »Koreja u 2015. godini, BTS postao prvi K-POP grupa koja je na Twitteru dobila jedinstvene emojije. Od svibnja do lipnja obožavatelji su mogli koristiti razne emotikone s malom BTS slikom s neprobojnim logotipom prsluka. Emmotikoni su stvoreni kao dio potrage za najvećim fanbazama BTS , Brazilski, turski i ruski VOJSKA najviše su koristili emojije za dobivanje ovog naslova.

10. BTS pridonijeli K-POP priča.

Čini se da svako novo izdanje BTS to je nešto veće i bolje i album "krila "Dokazao sam to još jednom, postajući najuspješniji i najprodavaniji K-POP album u SAD-u i zauzeo je najviše mjesto na ljestvici Billboard 200 , Grupa je pretekla prodajne albume 2NE1 i EXO koji su ocjene držali u 2014. i 2015. godini. BTS postali su prvi umjetnici koji nisu uključeni u tri najveće zabavne agencije u Južnoj Koreji, koji su zauzeli tako visoke položaje. Također su se prvi put pojavili na ljestvici. Društvene 50 dok je uzimao prvi red. Također i album krila na 19. mjestu na ljestvici kanadskih albuma na pano i postao broj jedan na ljestvici svjetskih albuma.

Kim Sokjin rođena je u gradu Anyang 4. decembra 1992. godine. Najstariji je član tima. U kombinaciji je i vokalist i lice grupe BTS. Sudionici često kažu da je stvarno dobar. Prema službenom profilu mogu se navesti neke činjenice: teži 60 kg, visina 179 cm. Ima starijeg brata. Gene u starijoj dobi nije razmišljao o karijeri glazbenika, želio je biti detektiv. Uspjelo je dobiti vozačku dozvolu. Bilo mu je prilično teško debitirati i naknadno se vratiti. Gene je neprestano govorio da treba više raditi na sebi i smršavjeti. Wee je njegov najbliži prijatelj u BTS-u. Članovi benda o tome stalno govore. Jin zna malo kineskog i engleskog. Naziva svoj primjer da slijedi Top iz Velikog praska. Voli jesti puno, ali zna kuhati, ali ne uspijeva. Stoga je njegov idealan tip djevojke onaj koji pravi ukusna jela.

Yoongi je rođen u Daeguu 9. marta 1993. godine. U grupi je dobio nadimak tata. Tip teži 54 kg, a visina mu je 176 cm. U grupi zauzima položaj repera. Obitelj se sastoji od roditelja i starijeg brata. Njegova omiljena boja je bijela. Suga voli rimovati, često razmišlja o onome što se može napisati na Twitteru, u slobodno vrijeme stalno sklada pjesme. Ima svojstvo. Kad se počne nervirati, prelazi na dijalekt svog grada. Tip je dovoljno lijen kada je u pitanju glazba i nastupi. Na treningu se u potpunosti može predati. Kombinacija mu je blijeda u usporedbi s ostalim BTS membranama. Članovi benda su ga zbog toga zvali Šećer. Suga je počela repirati Epikom High. Dovoljno blisko komunicira s Jiminom. Stalno ga zadirkuje i ismijava. Prema prijatelju, Suga je osoba koja je u stanju odgovoriti na svako pitanje.

Jung Honsok rođen je 18. veljače 1994. u Gwangjuu. Teži 65 kg, prema službenom profilu, a visina mu je 177 cm. Nije jedino dijete u obitelji, ima i stariju sestru. U grupi zauzima poziciju plesača i repera. Jako voli zeleno. Nada često Hope kaže da ne voli razne vrste tjelesnih aktivnosti, ali to ga nije spriječilo da postane sportski tip. Dobro poznaje dvojicu članova B.A.P. To je zbog činjenice da je bio na audiciji s Engeom u jednoj od velikih tri diskografske kuće, a studirao je na istoj akademiji kod Gela. Honsok voli sakupljati Lego. Također voli Apple proizvode. Od navika se može primijetiti ljubav prema redu, pa se uvijek čisti nakon sebe i do plesa. To će odmah biti vidljivo čim je glazba uključena. Kao primjer koji slijedi, Hope je odabrala GD iz Velikog praska. Obožava djevojke s dugom kosom koje su u stanju puno razmišljati i razmišljati.

Voditelj Monster Band-a Kim Namjoon rođen je u glavnom gradu Južne Koreje 12. rujna 1994. godine. On također drži položaj repera. Težina mu je 67 kg, a visina 181 cm, a osim roditelja, njegova obitelj ima i mlađu sestru. Omiljena boja Rapa Monstera je crna. Jedan od njegovih bliskih prijatelja je Ilhun (član BtoB-a). Namjun je dovoljno pametna osoba, stalno mora dopunjavati svoj vokabular.Jednom je, dajući intervju, rekao da ako nema djevojku idola, onda će joj definitivno posvetiti pjesmu. U njemu će se Namjun ispričati zbog svoje profesije i stalnog zaposlenja. Neko je vrijeme živio na Novom Zelandu i u Sjedinjenim Državama. Vrlo dobro poznaje državni jezik obje države, jer ga predaje od djetinjstva. Osim glazbe, njegov glavni hobi je košarka. Kad je Rap Monster upravo prošao kasting u agenciji, bilo mu je vrlo teško plesati i savladati koreografiju. Ali s vremenom je osjećaj neprijateljstva prema njima ustupio mjesto toplim emocijama.

Pak Jimin jedan je od rijetkih u skupini koji nije uzeo pseudonim. Rođen je u Busanu 13. listopada 1995. godine. On nije jedini u obitelji, roditelji podižu i mlađeg brata. Za razliku od ostalih članova BTS-a, on nije reper, njegova pozicija u grupi je vokalist. On također dobro pleše. Njegove omiljene boje su plava i crna. Njegovi su plesovi toliko dobri da mu ne bi smetalo plesati s EXO-jevim Kaijem. Budući da je isti kao V, smatra ga svojim najboljim prijateljem. Jimin i dalje ima bliski kontakt sa Sugom. Prije debija brinuo se o njemu, neprestano ga dovodeći da jede i pije. Jimin nema mnogo talenta za pisanje pjesama. Jednom je pokušao, ali nakon što je pročitao kreaciju Sug, našalio se i nazvao poeziju uspavankom.

Kim Taehen rođena je u Daeguu 30. prosinca 1995. godine. U grupi je vokalist. U obitelji, osim njega, postoje i mlađe sestre i braća. Težina mu je 58 kg, a visina 176 cm. Ima nekoliko loših navika. Na primjer, Vee može ugristi nokte. Također voli dirati sve slatke stvari. Prijatelji su ga zvali Majmun. To je zbog slučaja iz djetinjstva: jednom u zoološkom vrtu, čimpanza ga je pljunuo. Za razliku od ostalih sudionika, za njega je uzor otac. Želi biti ista brižna i zanimljiva osoba. Zbog činjenice da V ima puno čudnih misli u glavi, mnogi ga ne razumiju. Na primjer, nakon što su upoznali Shugu, prvi put je došlo do ne volje za njim. Tahen je blizak svima u grupi, o tome je govorio nekoliko puta u jednom intervjuu.

Makne Group rođena je u Busanu 1. rujna 1997. godine. Težina mu je 66 kg, a visina 178 cm. Njegova obitelj ima roditelje i starijeg brata. U grupi on zauzima gotovo sve moguće pozicije. Osim maknae, on je i reper, plesač i vokal. U skupini je dovoljno blizak sa Sugom, Jungkookom i Honsokom. Imaju prilično topao odnos između roditelja i sina. McNe uvijek ima nered u svojoj sobi. Njegova omiljena zabava je slikanje. Isprva je etiketa željela momku dati pseudonim, ali na kraju je debitirala bez njega. Kao primjer koji slijedi, Jungkook je odabrao GD iz grupe koja nastupa pod krilima diskografske kuće Big Three (YG), Big Bang. Njegove omiljene boje su yin-yang i crvena.

Svakodnevno se u svijetu stvaraju mnoge glazbene grupe. Samo nekoliko njih uspijeva postići svjetsku prepoznatljivost. Korejski dječački bend BTS relativno je mlada glazbena skupina koja je uspjela postići značajan uspjeh na scenskom polju. U 2018. godini BTS je u trendu. Grupa se uspjela osvijetliti na međunarodnim TV kanalima. Kako su dečki uspjeli, razmotrite detaljnije.

Sastav grupe

Grupa, osnovana 2010. godine, neprestano je mijenjala sastav. Zbog toga je ulazak na pozornicu uvijek odgođen. Dugo prije prvog javnog nastupa objavili su dva videa, zahvaljujući kojima su stekli još veću popularnost. Primjetno je da dečki sami pišu glazbu i tekstove svojih pjesama. Grupa je polako i uporno dobivala zamah, projekt se vrtio više od tri godine. Kao rezultat toga formiran je tim koji trenutno uključuje sljedeće sudionike:

 • Kim Nam Joon (rep čudovište)
 • Kim Sokjin (Jin)
 • Jung Hoseok (J-Nada)
 • Kim Taehen (Wee)
 • Jung Jong Guk (Jungkook)
 • Min Yun Ki (Šuga)
 • Park Chi Min

U pravilu se popularni dječački bendovi sastoje od pet članova. Korejska se skupina usudila odmaknuti se od opće prihvaćenog obrasca. Glazbena skupina uključuje sedam mladića. Svaki je sudionik svijetla jedinstvena ličnost. Zahvaljujući sastavu za mlade, grupa je pokretna, spremna za sve promjene stila. U početku je BTS trebao biti duet koji se sastoji od dvije članice Kim Nam Joon i Iron. Postupno su im se pridružili i svi ostali sudionici.

Kim Nam Joon (rep čudovište)

Kim Nam Joon, zvana Rap Monster, neformalni je vođa grupe. Navedena je u sastavu od dana osnivanja. Pod pseudonimom Rap Monster Kim Nam Joon nastupa od 2012. godine. Obožavatelji se pitaju odakle dolazi takav nadimak? Na samom početku glazbenog puta mladić je upotrijebio frazu "Rap čudovište" u jednom od svojih pjesama.

Glazbenik je u budućnosti odlučio koristiti kao kreativni pseudonim. Kim Nam Joon rođena je 09.12.1994. U provinciji Ilsan, Republika Koreja. U djetinjstvu je budući reper obožavao košarku. Visoki rast momka od 181 cm predisponirao je ovaj sport. Mladić nije jedino dijete u obitelji. Ima mlađu sestru.

Čak je i u školi Kim Nam Joon voljela rap kulturu. Na formiranje glazbenog stila buduće zvijezde utjecala je pjesma Epis High of Fly, koja je na njega ostavila neizbrisiv dojam.

Glazbena karijera započela je u grupi Daenamhyup, u kojoj je glazbenik usavršavao svoje vještine. Pod scenskim imenom Runch Randa, reper i njegov prijatelj Zico snimili su nekoliko uspješnih glazbenih pjesama.

Kim Nam Joon je 2010. godine pozvana na audiciju u hip hop agenciju. Do tada je uspio postići neko priznanje u krugovima repera.

Na audiciji suci su cijenili talent mladog talenta. Tako je Kim Nam Joon postala članica grupe BTS. U glazbenoj skupini Rap Monster djeluje kao solo reper. Također je autor pjesme i glazbeni producent grupe.

Rap Monster sebe smatra lošim plesačem. Siguran je da koreografija nije njegova stvar. Mladi reper neprestano teži ka samorazvoju. Tečno govori engleski i japanski.

Doprinos i utjecaj

U lipnju 2014., BTS je postao sudac na Korejskom natjecanju plesnog plesa u Koreji, koje se održalo u Moskvi u sklopu festivala Most do Koreje. 2017. autoritativna publikacija vrijeme nazvao je grupu jednom od 25 utjecajnih ličnosti na Internetu i korejskom jeziku Forbes uvrstio ih na popis najutjecajnijih slavnih. Dvije godine, 2017. i 2018., tim je ostao najviše razgovaran na svijetu.

U listopadu 2018. na naslovnici se pojavio BTS vrijeme s naslovom "Vođe sljedeće generacije." Istog mjeseca nastupili su na koncertu u Parizu u čast diplomatskih odnosa Južne Koreje i Francuske, oko 400 službenih predstavnika prisustvovalo je tom događaju, uključujući korejskog predsjednika Moon Jae In-a. Predsjednik je u svom govoru u čast nadolazeće 2019. spomenuo BTS kao jedan od razloga zašto su stranci zainteresirani za korejsku kulturu. Na kraju godine grupa je zauzela 1. mjesto na ljestvici utjecajnih korejskih slavnih ličnosti i postala je najmlađa nositeljica peterorazrednog Reda za zasluge u kulturi od južnokorejske vlade. Prema podacima, BTS svake godine donese oko 3,63 milijardi dolara korejskoj ekonomiji i da svaki trinaest stranaca posjeti zemlju zbog interesa za tu grupu. 2018. Institut za ekonomska istraživanja Hyundai tim je tim nazvao jednim od sedam faktora pozitivnog utjecaja na ekonomiju zemlje. Prema Nacionalnom centru za tradicionalnu korejsku umjetnost, količina korištenja korejskih glazbenih instrumenata znatno se povećala od izlaska "> Međunarodne korejske fondacije nazvanu BTS razlogom zbog kojeg je interes za val Hally-a naglo porastao od 2016. do 2018. godine. Uspjeh ljestvica i ogromna popularnost u mnogim zemljama omogućili su grupi da stekne status "najvećeg dečka na svijetu" prema brojnim zapadnim publikacijama.

Mnoge prodajne vijesti pokrivale su takozvani "BTS efekt": kada grupa počne surađivati ​​s tvrtkom, na primjer, korejskom bankom, broj službeno registriranih računa poduzeća povećava se do šest puta u odnosu na ranije pokazatelje. Tim je također zauzeo prva mjesta na glavnoj američkoj ljestvici albuma, zahvaljujući čemu su tijekom pet dana dionice korejskih zabavnih kompanija nekoliko puta porasle. Također je primijećeno da tvrtke poput Netmarble, NetMark, Soribada, Ključni udjeli, GMP i Diffie pratili rast dionica zbog suradnje s BTS-om.

Početkom 2019. godine objavljeno je da je ukupni prihod BTS-a veći od 60 milijuna USD (gotovo 9 milijuna USD po sudioniku). Partnerstvo sa Mattel Objavljeno je iste godine, nakon čega su dionice tvrtke u jednom danu porasle za više od 8%.

Sada BTS grupa

BTS - Lažna ljubav (koreografija)

Novi album dečaka "LOVE YOURSELF: TEAR" ušao je na ljestvicu "Billboard 200", na proljeće je za dvanaest tjedana zauzeo prvo mjesto.

BangTan Boys jedini su kojima je RIAA (Američka udruga za snimanje) dobila tri zlatna certifikata, a prvi su vlasnici dijamantskog gumba na YouTubeu.

U jesen 2018. BTS je najavio veliku turneju BTS-a u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Francuskoj i Japanu.

Pravo ime J-Hope je Jung Hoseok

Omiljena boja J-Hope - zelena

J-Hopeina najdraža sezona - proljeće

J-Hopeov najdraži broj - 7

J-Hope je ona osoba koja se može ustručavati pristupiti nekome

J-Hope mrzi vježbanje vježbanje

Rapsko čudovište: "Ako sam vatra, J-Hope je voda. Dobar je u „odspajanju“ mojih loših navika. Doista je društven, pa komunicira s drugima i s membranama naše grupe. "

J-Hope ponekad gunđa na RapMon-u. On kaže: "Dobro. Neću to učiniti. "Ali on to nikada ne sluša. Sada se RapMon riješio većine svojih loših navika.

Nakon što je potpisao ugovor s tvrtkom, J-Hope se školovao u Gwangju

Duljina lica J-Hope - 27 cm

Kad je Jin pravio juhu od algi za J-Hope, zaista je bio bez riječi. Juha je imala dobar ukus, J-Hope je rekla da ima okus kao i njegova mama.

Prije svog debija J-Hope je mrzio praviti aiguos, ali sada se predomislio za fanove.

J-Hope, Jimin i Jungkook često vježbaju u ponoć ili čak u 1 ili 2 noći, vježbajući po 2 sata svaki put.

JA-Hope i B.A.P Zelo otišli su na istu akademiju u Gwangju

J-Hope je mama na BTS-u jer ponekad reže i druge membrane.

Njegov idealni tip je netko tko ga voli, zamišljen, dobro kuha, čita mnogo knjiga i voli samo njega. Želi razgovarati i čitati knjige s njom.

JA-Hope i Young A. iz B.A.P-a zajedno su bili na audiciji u JYP-u

Izjava J-Hope iz 2014. godine: "Budući da smo već dobili nagradu, želim još više raditi i pokazati svoje najbolje ja. Imat ćemo i događaje u Japanu, radujte se njima. Ja također studiram japanski, razmišljam o našim aktivnostima u Japanu

Wee je rekao da je J-Hope poput Doraemona jer uvijek pronalazi rješenje za sve probleme.

J-Hope je bliska s Jungkookom

Kad je J-Hope bio mlađi, želio je postati pjevač

Njegov uzor je Beenzino.

Njegov je moto: 《Ako ne radite naporno, nećete postići dobre rezultate rezultata

J-Hope je rekla da je boja koja predstavlja BTS crvena. Jer misle da se BTS zapali, a gori crvenom strašću

Kad ima problema ili je zabrinut zbog nečega, to dijeli s Rap Monsterom i Sugom

J-Hope svakodnevno piše tekstove, a zatim posjećuje Fancafe kad ima vremena jer treba znati što će obožavatelji reći

Da je imao supermoć, volio bi čitati ljudske misli i znati istinu

Svi članovi rekli su da je J-Hope prijateljski.

BTS Univerzum

"BTS Universe" je alternativni svemir stvoren od strane Big Hit Entertainment-a i poveznica u videozapisima, teaserima, fotografijama i mini-filmovima grupe. Webtun Save Me u potpunosti se podudara s ovom pričom, kao i bilješke 1.

Kronologija svemira započela je u proljeće 2015. izlaskom singla "Trebam U". Ona govori priče svih sedam sudionika koji se suočavaju sa svojim strepnjama u alternativnom svijetu i suočavaju se s onim što bi se moglo dogoditi u budućnosti.

Kim Sokjin (Jin)

Vokalistica grupe Kim Sokjin najstariji je član glazbene skupine. Ove godine navršio je 25 godina.

Glazbenik je rođen 4. prosinca 1994. u gradu Anyang. U obitelji u kojoj su odgajana dva dječaka bio je najmlađe dijete. U početku Kim Sokjin nije razmišljala o karijeri glazbenika. Od škole je sanjao da bude detektiv. Od mature upisuje Sveučilište Konkuk na tečajeve glume. Godine 2013., nakon slušanja, prihvaćen je u grupu. Njegov prvi singl, No More Dream, bio je izuzetno popularan.

Kim Sokjin ima dobre vokalne vještine, u grupi je na mjestu vodećeg vokala. Momak je mjesečar kao model, u vezi s kojim jednostavno mora uvijek izgledati dobro. Gene prati njegov izgled, posvećujući puno vremena predavanjima u teretani. Najdraža boja vokalista je ružičasta. Dečki znaju za njegove predodređenosti prema boji i zato se malo šale o njemu. U grupi je mladić dobio neupadljivi nadimak "Pink Princess".

Kim Sokjin obožava kuhati, zna kuhati. Govori dobar kineski.

Osobni život

Prema mladom reperu, on nema djevojku. Glazbenik priznaje da nema slobodnog vremena za obraćanje pažnje suprotnom spolu. Ipak, solist ne krije da je spreman za ozbiljnu vezu, ali još nije upoznao srodnu dušu.

Kim Sokjin (Jin)

Vokalistica grupe Kim Sokjin najstariji je član glazbene skupine. Ove godine navršio je 25 godina.

Glazbenik je rođen 4. prosinca 1994. u gradu Anyang. U obitelji u kojoj su odgajana dva dječaka bio je najmlađe dijete. U početku Kim Sokjin nije razmišljala o karijeri glazbenika. Od škole je sanjao da bude detektiv. Od mature upisuje Sveučilište Konkuk na tečajeve glume. Godine 2013., nakon slušanja, prihvaćen je u grupu. Njegov prvi singl, No More Dream, bio je izuzetno popularan.

Kim Sokjin ima dobre vokalne vještine, u grupi je na mjestu vodećeg vokala. Momak je mjesečar kao model, u vezi s kojim jednostavno mora uvijek izgledati dobro. Gene prati njegov izgled, posvećujući puno vremena predavanjima u teretani. Najdraža boja vokalista je ružičasta. Dečki znaju za njegove predodređenosti prema boji i zato se malo šale o njemu. U grupi je mladić dobio neupadljivi nadimak "Pink Princess".

Kim Sokjin obožava kuhati, zna kuhati. Govori dobar kineski.

Osobni život

U novije vrijeme Kim Sokjin raskinula je s djevojkom s kojom je kratko vrijeme bio u vezi. Priča se da je i dalje voli. Kim Kim Sokjin tvrdi da je veza odavno nestala. Mladić priznaje da je spreman zaljubiti se u djevojku koja zna dobro kuhati i uvijek ostaje privlačna.

Jung Hoseok (J-Nada)

Jung Hoseok nije samo vodeći reper u grupi, već je i glavni plesač. Otkako se pojavio u grupi, dobio je nadimak J-Hope. Dvadesetčetverogodišnjak ima cool stav prema sportu, unatoč tome ostaje u izvrsnoj fizičkoj formi.

Budući član grupe rođen je 18. veljače 1994. u Gwangju. Drugo dijete u obitelji, pokušao je pomoći roditeljima i starijoj sestri. Još prije svog prvog debija u VTS-u, Jay je postigao profesionalni uspjeh kao dio plesne skupine Neuron. Pobjedom na državnom natjecanju 2008. godine pomoglo mu je da stekne povjerenje u svoje sposobnosti. Jay je 2012. prošao težak natjecateljski izbor od Big Hit Entertainment. Uključen u BTS grupu, momak se tu ne zaustavlja. Aktivno je uključen u pisanje tekstova, razvija svoje stvaralačke sklonosti. Na početku svoje glazbene karijere preuzima opsežni pseudonim J-Hope. Nakon toga, obožavatelji umjetnika počeli su ga zvati "Nada BTS". Tip priznaje da u slobodno vrijeme voli okupljati Lego. Umjetnička boja omiljena je zelena.

Kim Tae Hyun (Wee)

Kim Tae Hyun, zvani Vee, s pravom se smatra najmlađim članom grupe. Tip nevjerojatno karizmatičnog izgleda rođen je 30. prosinca 1995. u velikom korejskom gradu Daegu.U obitelji s troje djece Kim Tae Hyun bila je najstarija. U školi je dječak volio svirati saksofon. Pouke glazbe nisu mu bile jednostavne. Godine 2014. diplomirao je na Višoj umjetničkoj školi i upisao Cyber ​​University. Do ovog trenutka, momak je član BTS-a godinu dana kao vokal. Debi novopečenog solista grupe dogodio se u lipnju 2013. godine. Mladi reper nastupio je na pozornici sa singlom "No More Dream" s albuma "2 Cool 4 Skool".

Budući da je svestrana osoba, Kim Tae Hyun okuša se kao glumac. U 2016. godini uspješno je sudjelovao u snimanju serije Hwarang. Zajedno sa svojim bendom J-Hopeom autor je zvučnog filma za film.

Prijatelji u grupi zovu Kim Tae Hyun Pure Te, što na korejskom znači "Clean Sheet". Kriv za osebujan izraz lica mladića. Prema riječima BTS-a, Kim Tae Hyun uvijek izgleda pomalo zbunjeno.

Jung Jong Guk (Jungkook)

Najmlađi član grupe, Jung Jong Guk, rođen je 1.09.1997. U Pussanu. Reper ima starijeg brata. Zbog svađe s njim u mladosti, budući reper dobio je ožiljak na lijevom obrazu. Tijekom godina kreativne karijere, lijepi reper stekao je mnoge nadimke. Zove se Gucca, Đavolji Makne, Zlatni Makne. Kao dio grupe, momak djeluje kao vokalist i vodeći plesač.

Kreativno nadaren mladić u školskim je godinama pokazao sklonost glazbi i slikanju. Strast prema sportu pomogla je steći jaku tjelesnost.

Prirodno umjetnički mladić sudjelovao je na nekoliko audicija. Odbio je nekoliko unosnih ugovora dok nije dobio ponudu da se pridruži BTS-u.

Mladić se na pozornici ponaša hrabro, što ponekad izaziva šok u publici svojim ponašanjem. Na mreži je javno dostupan videozapis u kojem je uhvaćen poljubac Jung Cholna Kuka s reperom Veeom. U vezi sa slobodnim ponašanjem mladića na pozornici pojavile su se glasine o nekonvencionalnoj orijentaciji umjetnika. Sam mladić još nije komentirao ove glasine.

Min Yun Ki (Šuga)

Dječak je rođen 9. ožujka 1993. u gradu Daegu. Ima starijeg brata. Min Yoon Ki pokazao se kao kreativna izvanredna ličnost u svojim školskim godinama. S 13 godina pisao je tekstove, s 17 godina počeo je raditi honorarno u studiju za snimanje. Govoreći kao autor stihova, uzeo sam pseudonim sjaj, kojeg sam se kasnije riješio. U slobodno vrijeme mladić se bavio skladanjem glazbe, ozbiljno je volio rap. U grupu je upisan gotovo istovremeno s Rapom Monsterom i Jay Hopeom. Momak u grupi djeluje kao tekstopisac, skladatelj, reper i producent. Mladić je odlučio preuzeti kreativni pseudonim "Shuga", koji se s korejskog prevodi kao "napadački branitelj". U školi je momak bio napadački branitelj košarke.

Kolege u skupini repera nježno zovu "tata". Taj je nadimak povezan s oštrim, pomalo izravnim likom momka. Unatoč oštroj prirodi, Min Yoon-gi može biti vrlo nježan i brižan. U grupi podržava mlađe članove, ali im ne oprašta pogreške, izlažući ih nemilosrdnim kritikama.

Park Chi Minh (Jimin)

Pak Chi Min jedini je iz cijelog tima koji radi pod njegovim imenom koje mu je dato pri rođenju. Vokalist i plesač rođen je 13. siječnja 1995. u Poussinu. Kao najstarije dijete u obitelji, momak je pomogao roditeljima da se brinu o svom malom bratu. U školi je ozbiljno volio plesati. Tip je savršeno savladao tehniku ​​klasičnih i modernih plesova. Nakon završetka škole, Pak Chi Min ulazi u Višu umjetničku školu u Pussanu. Zatim će nastaviti studij na glazbenom odjelu Korejske akademije umjetnosti. Učitelj koreografije je savjetovao nadarenog da ode u produkcijsku tvrtku. Plastičnost mladog plesača cijenili su suci.

Mladić je ušao u grupu 2012. godine, posljednji kada je bio gotovo u potpunosti formiran. U to vrijeme ekipa se naporno pripremala za debi, Park Chi Mnu morao je posvetiti puno vremena pripremama za nastup. Paralelno, momak je razvijao svoje koreografske podatke, ne zaboravljajući plastičnost i ljepotu tijela. Svakodnevni treninzi u teretani donose vaše rezultate. Trenirano plesačko tijelo izgledalo je sjajno na nastupu.

Povijest benda

Svjetski poznatu južnokorejsku grupu osnovao je Big Hit Entertainment. Grupa se formira već nekoliko godina. Njegov sastav se neprestano mijenja. U početku je projekt bio duet koji su činili Rap Monster i Iron, koji su kasnije napustili grupu. Nakon par godina koncept grupe promijenjen je, odlučeno je povećati sastav. Stalni sastav grupe formiran je tek 2012. godine. Svaki je sudionik prošao trogodišnje probno razdoblje i tek nakon tri godine službeno je upisan u grupu. Izuzetak je napravio Park Chi Minh, posljednji član grupe. Tip je morao proći trening ubrzanim tempom, za samo godinu dana.

U pripremi za nastup na prvoj pozornici, mladi članovi grupe aktivno su promovirali grupu na društvenim mrežama. Momci su na YouTubeu objavili najnovije pjesme. Sami su smislili parodijsku predstavu, u kojoj su bili glavni sudionici. Emisija se aktivno promovirala na vijestima, što je omogućilo upoznavanje publike s grupom. dva glazbena videa montirana su i objavljena na mreži. Sve je to bilo zamišljeno kako bi se osigurao budući uspjeh grupe.

Naziv grupe se neprestano mijenja. Izvorni naziv izviđača sa neprobojnim tragovima promijenio se u Bangtan Boys, što na engleskom znači "Neprobojni izviđači". Članovi benda nasmijali su se imenu, ali bezuvjetno su ga prihvatili. Do 2017. logotip grupe bio je prsluk od neprobojnog metala. Nakon što grupa promijeni svoje prijašnje ime u Beyond The Scene "Off Stage". U vezi s tim, logotip grupe se mijenja. Ovo je slika mladih ljudi koji hrabro otvaraju vrata. Članovi grupe vjeruju da novi logotip u potpunosti izražava koncept glazbenog kolektiva - nemojte se zaustaviti, prijeđite naprijed prema novom.

Drame s članovima BTS-a

Talentirani članovi grupe pokušavaju se potpuno razvijati, sa zadovoljstvom sudjeluju u drugim projektima. Tako se dečki aktivno snimaju u azijskim televizijskim serijama, dramama. Tradicionalno, mladi glumci biraju se za snimanje drama. Članovi BTS-a vrlo su uspješni na glumačkom polju. Popis drama u kojima su mladići snimljeni vrlo je impresivan.

Goblin - serija o skromnom mladiću dobrog srca.

Scarlet Hearts - serija o teškim odnosima ljubavnika.

Mjesečina koju privlače oblaci prekrasna je romantična priča koja se dogodila za vrijeme Joseonovog carstva.

Pepeljuga i četiri viteza - čarobna bajka o modernoj Pepeljuzi.

Škola 2013. - psihološka serija o odnosu suvremenih učenika.

Popis albuma

 1. Mračno i divlje
 2. krila
 3. Nikad ne hodate sami
 4. Probudi se
 5. mladež

 1. 2Cool 4Skool / O! RUL8,2?
 2. Najbolje od Bodan Shonendana - Japansko izdanje-
 3. Najljepši trenutak u životu: mladi zauvijek
 4. Najbolje izdanje Bangtan Sonyeondan-Korea Edition-

 1. O! RUL8,2?
 2. Afera Skool Luv
 3. Najljepši trenutak u životu, 1. dio
 4. Najljepši trenutak u životu, 2. dio
 5. LJUBAV SVOJE 承 `Her`

BTS u Rusiji

Krajem 2017. godine BTS je planirao svjetsku turneju. Prema grupi, oni planiraju posjetiti 11 zemalja u Srednjoj Aziji, Europi i Sjevernoj Americi. Momci planiraju posjetiti Rusiju. Turneja je započela u kolovozu 2018. Višemilionska vojska ruskih navijača može dobiti samo dovoljno da dečki pronađu vremena u svom užurbanom rasporedu za posjet Moskvi ili Sankt Peterburgu.

Južnokorejska grupa, koja je na scenu započela prije samo tri godine, postaje obećavajuća. O samim momcima se još malo zna. Fanove grupe zanimati će sljedeće činjenice o članovima glazbenog kolektiva.

 1. Tijekom svog postojanja, grupa je objavila dva cjelovečernja albuma i tri trilogije, od kojih jedan uključuje debitantski album "2Cool 4Skool"
 2. PTS je savršeno proučio osnove hip-hopa. Da bi to učinili, dečki su završili kratke tečajeve hip-hopa s plesnim metrima kao što su Coolio i Warran G.
 3. Gotovo svi članovi grupe uključeni su u pisanje tekstova. Rappers Suga i Rap Monster čak su proizvođači grupe.
 4. Debitantska pjesma No More Dream napisana je još 2012. godine. Prije nego što je tekst stekao konačnu verziju, odgovarao je 22 puta. U sastavu teksta sudjelovali su Monster Rap, Suga i Donhek, koji su nakon toga napustili grupu.
 5. No More Dream neobična je poruka suvremene mladeži koja vas poziva da slijedite svoj san i da se ne mijenjate ni u čemu.

Poznat je po ogromnom broju pop umjetnika ne samo na domaćoj, već i na svjetskoj pozornici. Jasna potvrda toga je k-pop ekipa zvana BTS.

Što je mulj? I koja je uloga ove riječi igrala za popularni ansambl?

BTS: biografija

BTS je korejski glazbeni bend osnovan 2013. Naziv ekipe stoji za Bangtan Boys, što znači "neprobojni izviđači". U početku je grupa imala drugačiji naziv - Bulletproof Boys Scouts.

Tvrtka Big Hit Entertainment formirala je tim 2010. godine, njegov debi bio je zakazan za 2011. Međutim, njemu nije bilo suđeno da se to dogodi zbog stalnih promjena u sastavu. Nakon dvije godine, grupa je debitirala s pjesmom "No Mo Dream" i bila je sjajnog uspjeha, popevši se na prve retke glazbenih ljestvica.

Tim nastupa u stilovima k-popa, hip-hopa i R&B-a.

Zasluga

Pjesme koje je Suga napisao za BTS:

Osim uspješnog doprinosa radu kolektiva, ostvario je i nastavlja značajna skladateljska dostignuća za napredak svjetski poznate grupe.

Naučili smo što je "mulj" i približili se korejskoj pop kulturi.

Pin
+1
Send
Share
Send

Pogledajte video: Najmlađi glumci u seriji Drugo ime ljubavi (Travanj 2020).