Slavne osobe

Anna Pletneva biografija, osobni život, obitelj, muž, djeca

Pin
+1
Send
Share
Send

Ime: Anna Pletneva

Srednje ime: Y.

Datum rođenja: 21. kolovoza 1977 (42 godine)

Mjesto rođenja: Moskva, Rusija

visina: 153 cm

težina: 46 kg

Istočni horoskop: Zmija

Karijera: Ruski muzičari 331 mjesto

Foto: Anna Pletneva

Biografija Ane Pletneve

Pjevačica Anna Pletneva rođena je u Moskvi 21. kolovoza 1977. Djevojčica je od djetinjstva sanjala o nastupu na pozornici, a u školskim godinama bila je ludo zaljubljena u pjevača Vladimira Presnjakova Jr. Anya je išla na sve koncerte svog idola i potajno sanjala kako će otpjevati duet s njim. Jedino što je dobila od svog voljenog pjevača bio je autogram. Dobio je pjevačev brat. Djevojčica je bila toliko sretna da su je sljedećih pet godina držali pod jastukom. Anya je svako veče prije spavanja autogramirala komad papira. Na kraju se istrošio za prašinu.

Anna Pletneva ipak je ispunila svoj san o pjevanju s Vladimirom Presnjakovom. Jednom, kad je djevojka već postala popularna, odletjela je na turneju s Vladimirom. Djevojačka ljubav već je prošla, a opsesija se povremeno osjećala. Kao rezultat toga, Anna je otišla k idolu svog djetinjstva, progovorila o svom snu i iste večeri zajedno su otpjevali pjesmu "Zurbagan" na pozornici.

Karijera Ane Pletneve u "Lyceumu"

Zajedno sa solistima Liceja, Anna Pletneva radila je 8 godina. Nakon što je pjevačica zaključila da je vrijeme da započne solo karijeru, napustila je grupu. Štoviše, ugovor s grupom raskinut je kada je pjevačica tijekom Orange Revolution odbila igrati koncert u znak podrške ukrajinskim vlastima.

Anya smatra da je rad u grupi Lyceum dobra škola, čija bi matura bila slična stjecanju stručne diplome. Paralelno s radom u grupi Lyceum, Anya je dobila diplome kipara i učitelja pop-jazz vokala.

Karijera Ane Pletneve nakon Lyceuma

U slobodnom kupanju, pjevačica je potražila sebe u grupi "Kava s kišom" i snimila pjesmu "Devet i pol tjedna". Prva solo pjesma već je nadišla uobičajeni Lyceum. Autor singla bio je prijatelj umjetnika Alekseja Romanofa. Potraga za vlastitim stilom završila je kreiranjem projekta Vintage, u koji su, osim same djevojke, bili uključeni i Alexey Romanof (bivši vodeći pjevač grupe Amega, tekstopisac Alsu, Julia Savichev, grupa Nepara) i plesačica Mia. Anna Pletneva trebala je dugo vremena da shvati kako želi vidjeti svoj rad. Anya se neprestano susretala s različitim glazbenicima, savjetovala se s aranžerima i upoznavala se s skladateljima. I kao rezultat, svoju je sliku pronašla u grupi Vintage.

Usput, projekt Vintage nastao je uz financijsku podršku supružnika Ane Pletneve, biznismena Kirilla Syrova. Muškarac je suvlasnik tvrtke Valenta (bivši Domaći lijekovi jedan je od lidera u proizvodnji lijekova u Rusiji).

27. svibnja 2007. objavljen je prvi singl grupe Vintage, zločinačka ljubav. A u proljeće 2008. ekipa predstavlja zajedno s glumicom Elenom Korikovom skandalozan video pod nazivom "Loša djevojka". Neko je vrijeme grupa čak održavala zajedničke koncerte s Korikovom.

28. rujna 2011. objavljen je album "Anechka", na kojem se skupina dotakla različitih tema, od ljubavi do globalnih svjetskih problema. Album su kritičari vrlo miješali. Turneja u prilog albumu nazvana je "Priča o lošoj djevojci", a započela je 15. listopada.

7. veljače 2013. izdao je četvrti studijski album grupe "Vintage" pod nazivom "Very Dance". Ovaj se album odlikovao uglavnom činjenicom da je obuhvaćao skladbe pozvanih DJ-a i drugih mladih autora. Ovo je bilo prvo takvo djelo na ruskoj pozornici. Ranije su takve albume izdavale poznate strane pop dive poput Madonne i Rihanne.

22. srpnja 2014. objavljen je peti album, Decamerone. Grupa je na njemu radila zajedno s glazbenikom i tekstopiscem Antonom Kochom.

Osobni život Ane Pletneve

Anna Pletneva upoznala je svog drugog supruga Kirilla 15 godina prije početka ozbiljne veze. Muškarac je prišao djevojci u jednom moskovskom klubu i zatražio broj telefona. Međutim, neozbiljna Anna dala je krivi broj i odmah zaboravila na obožavatelja. Par se ponovno sreo samo tri godine kasnije. Do tada je Cyril već uspio osnovati obitelj, roditi dijete i započeti proces razvoda. Međutim, tijekom drugog susreta, Anna je ignorirala gospodina. Treći susret dogodio se na putu za Dnepropetrovsk 10 godina kasnije. Mladić je prišao pjevaču i pitao je: "Halo, sjećaš li me se?", Anna je odgovorila "Da" samo da bi je mladić ostavio na miru. Čovjek je do kraja stajao pored Aninog naslonjača, koji opet nije obraćao pažnju na njega.

Međutim, sudbina je par zbližila u samom gradu, u hotelu Dnepropetrovsk. Kirill je kupio Aninu rezerviranu sobu, u hotelu nije bilo slobodnih soba, a pjevač je morao ostati kod Nastje Makarevich. I u tom trenutku kada je pjevač htio nazvati Moskvu, mladić je pomogao savjetima umjesto zaposlenika hotela. Odnosi su se počeli brzo razvijati tek nakon ovog incidenta. Međutim, dugo se par nije usudio započeti zajednički život pod jednim krovom. Anna je bila zabrinuta zbog reakcije Barbarove kćeri na "novog" oca.

Sada sretna obitelj ima troje djece. Anna je Kirillu Syrovu rodila kćer i sina.

Djetinjstvo i mladost

Anna je rođena 21. kolovoza 1977. u Moskvi. U školu sam išao s dubinskim studijem matematike i koreografije, istovremeno sam plesao u dječjem baletu Ostankino. Zahvaljujući ansamblu, djevojka je često odlazila u inozemstvo i, kako se to događa, zaradila je ne manje od roditelja. I što je neobično, nije voljela glazbene časove - učiteljica koja je došla kući jednostavno nije otvorila vrata.

Prije nego što se upisala u Inyaz, Anya je otišla u London na praksu engleskog jezika. Tamo je otišla u zatvor na nekoliko dana zbog vožnje bez dozvole. "Taksi" je dao taksistu koji je volio žustru Ruskinju. Pjevačica je zabavljala svoje sumještane izvedbom "Zurbagana" Vladimira Presnjakova. Pletneva se u njega zaljubila još kao tinejdžerka. Godinama kasnije, Vladimir, dirnut pričom o osjećajima mlade djevojke, pozvao je Anu na duet u pjesmi.

Kad je moja majka izgubila posao, a otac joj je umro, Pletneva je postala jedini hranitelj obitelji.

Glazba

Anna je napravila svoje prve korake na pozornici u megapopularnoj skupini 90-ih „Lyceum“, nakon što je Lena Perova napustila. Umjetnica je ostala u timu osam godina, a za to vrijeme obranila je dvije diplome - kipara i učitelja pop-jazz pjevanja.

Lyceum Group: Anna Pletneva, Anastasia Makarevich, Isold Ishkhanishvili / Woman

Sljedeća faza njegove karijere je projekt "Kava s kišom". Ovdje je djevojka uspjela objaviti jedan solo sastav, čiji je autor bio Aleksej Romanov. Suradnja tu nije završila i na sceni se pojavila grupa "Vintage" na kojoj su pored Ane Pletneve, Aleksej i plesačica Mia.

Na račun ekipe su albumi i singlovi koji su se popeli na vrh ruske ljestvice, provokativni klipovi koji su izazvali jednako oduševljenje i osude, uključujući i iz crkve. Sjajni muški časopis "Maxim" uvrstio je Anu Pletnevu u top 5 najseksipilnijih žena u zemlji.

Pjevačica je 2016. predstavila sastav "Malo reklame", posljednji u grupi Vintage. Sljedeći singl "Strong Girl", Romanov poklon pjevačici za rođendan, simbol je početka njene solo karijere.

Pletneva je ostavila tim bez skandala i objasnila ovu odluku činjenicom da je postala usko unutar klupskog formata, želim se usredotočiti na širu publiku i sastati se s gledateljima u koncertnim dvoranama. Novi projekt nazvan je "Anna Pletneva / Anna Pletneva" Vintage "."

Zanimljivi podaci

Anna Pletneva opetovano je glumila erotske foto snimke za različite sjajne publikacije. Znakovito je da pjevačica ne ustručava se pozirati pred kamerama u stilu "gole" i demonstrirati svoje savršeno, čak i nakon tri trudnoće, tijelo.
Konkretno, ove godine 33-godišnji pjevač već je uspio sudjelovati u iskrenom fotošopanju za časopis Maxim. Anna Pletneva već duže vrijeme surađuje s publikacijom, a ova serija snimaka postala je treća u nizu.

Anna Pletneva prilično je skandalozna osobnost domaćeg show businessa. Tisak je neprestano prepun priča o pjevačevim udarcima koji šokiraju javnost. U svom svom anđeoskom izgledu, Anna nipošto ne čini pravedna djela. Primjerice, nedavno, na setu novog spota grupe Vintage za pjesmu Mama America, Anya je stalno viđena u blizini šanka s čašom viskija.

Nakon nekoliko uzimanja, boca s alkoholnim pićem bila je prazna, a sama pjevačica počela je histerizirati i tražiti od filmske ekipe da prikaže scenu u kiši na ulici. Kao rezultat toga, Anna Pletneva nalazila se u 15 stupnjeva mraza pod kišom leda.

Visina, težina, starost. Koliko godina ima Anna Pletneva

Nedavno je popularna pop pjevačica rekla u jednom od programa. Obožavatelji Ane otkrili su koja je njezina visina, težina, starost. Koliko je stara Anna Pletneva nije tajna. Odgovor na pitanje lako je dati jednostavnim aritmetičkim podacima. U samo nekoliko mjeseci pjevačica će prijeći svoju 40-godišnju prekretnicu. U čast ovog događaja već se snimaju pjesme i snimaju se videozapisi.

Anna Pletneva, fotografija iz mladosti i koja se sada može vidjeti na njenoj stranici na Instagramu, lijepa je, mlada i minijaturna. Ona je malene dobi, koja je jednaka samo 153 cm. A težina pjevača je samo 47 kg.

Od velikog značaja u životu umjetnika uvijek je hrana. Savršeno kuha jela, uglavnom ruske kuhinje.

Anna Pletneva biografija i osobni život

Dijete se rodilo u kasnim 70-ima. Otac i majka mnogo su pozornosti posvetili djevojci. Pokušali su razviti njezin kreativni talent. Sredinom 80-ih, Anechka je studirala u glavnom gradu, gdje je dubinski proučavala glazbu i koreografsku umjetnost. U ovo je vrijeme Pletneva postala članica baletnog studija Ostankino. Nastupila je na mnogim događajima kao članica tima.

Djevojka je voljela pjevati. San joj je bio sanjati u duetu s Igorom Nikolaevom. Tek nakon mnogih godina to se dogodilo.

Nakon mature, studirala je na jednom od prijestolskih sveučilišta, gdje je naučila osnove pjevanja u pop-jazz stilu. Zatim je neko vrijeme bila učiteljica na Državnoj klasičnoj akademiji. Sredinom 1996. djevojčici je ponuđeno da postane solistica jedne od vrlo popularnih pop grupa "Lyceum". U to je vrijeme Lena Perova napustila tim.

Naša junakinja radila je u grupi 8 godina, a onda se počela baviti solo radovima. Pjevačica je od 2006. postala član novostvorenog sastava Vintage, u kojem je Alexey Romanof počeo pjevati s njom. Od tog vremena umjetnik je postao nevjerojatno popularan. Nastupala je, putovala po gradovima Rusije i susjednih zemalja, snimala nove skladbe.

Sredinom 2009. umjetnik je ukrasio stranicu časopisa Maxim. Pletneva je prepoznata kao najseksipilnija djevojka na svijetu.

Biografija i osobni život Ane Pletneve trenutno je puno zanimljivih i praznih tračeva. Pop zvijezda je u braku s drugim suprugom Kirillom Syrovom. Bračni par rađa sina i dvije kćeri.

Obitelj i djeca Ane Pletneve

Obitelj i djeca Ane Pletneve trenutno zaokupljaju svu pažnju umjetnice. Žena, unatoč plodnoj umjetničkoj karijeri, i sama odgaja djecu. A supružnik za našu heroinu pravi je prijatelj i voljena osoba.

Mama je radila kao učiteljica glazbe u redovnoj gradskoj školi. Primijetila je talent djevojčice i počela ga aktivno razvijati. Trenutno se žena bavi odgojem unuka kad kćer krene na turneju.

Anin otac radio je u jednom od poduzeća u Moskvi. Čovjek sada vodi život običnog ruskog umirovljenika. Voli kopati u zemlju, saditi biljke, uzgajati piliće. Tata naše junakinje obožava loviti i pecati.

Sin Ane Pletneve - Kirill Syrov

2009. godine naša je heroina treći put postala majka. Ovaj put se rodio dječak. Težina mu je 3 kg 750 g, a visina - 57 cm. Klinac se brzo razvijao. Radi njega, žena je na neko vrijeme napustila umjetničku aktivnost. Svojom je ulogom odradila izvrstan posao.

Trenutno je dječak u školi. Uživa u učenju čitanja, pisanja i brojanja. Sin Anne Pletneve, Kirill Syrov, u slobodno vrijeme pohađa glazbenu školu i sportsku sekciju. Sanja o nogometnoj karijeri. Dječak poznaje sve zvijezde nogometa, skuplja njihove fotografije. Među blagom Kiryushe nalazi se autogram Christiana Ronalda i Pelea. A dječak je bolestan za nogometni klub Lokomotiv.

Kćeri Ane Pletneve - Barbara i Marija

Kćeri Ane Pletneve - Varvara i Marija rođene su u različitim brakovima zvijezde "Vintage". Djevojke idu u školu. U slobodno vrijeme sve vrijeme provode zajedno s mlađim bratom.

Varya je rođena 2003. godine. Ali rođenje kćeri nije spasilo prvi brak roditelja. Ubrzo su se razišli. Trenutno Varia obožava ples i pjevanje. Sanja da slijedi majku i postane pjevačica.

Maria je rođena u drugom braku sa ženom. Djevojka razmišlja o karijeri glumice. U međuvremenu često nastupa u kazališnim produkcijama školskog dramskog kazališta. Masha može igrati bilo koju sliku.

Anino djetinjstvo

Anna Pletneva rođena je u obitelji glazbenika. Kao dijete, djevojčica je bila nepredvidiva i dostavila je puno problema roditeljima. Glazba je gotovo nije zanimala, ali u adolescenciji se zaljubila u Presnjakov Jr. To je poslužilo kao poticaj za razvoj Aninih glazbenih sposobnosti, jer je počela sanjati da će jednog dana izaći na pozornicu sa svojim idolom.

Bivši suprug Ane Pletneve

O prvoj supruzi popularne pop pjevačice gotovo se ništa ne zna. Čak je i ime muškarca skriveno od pozornosti obožavatelja.

Prema pričama same pjevačice, upoznala je momka na jednom od korporativnih nastupa. Anna je tamo nastupila, a mladić je bio gost. Nakon susreta ljubavnici su se počeli potajno sastajati. Nakon što je naša heroina zatrudnila, vjenčali su se. Vjenčanje je bilo tiho. Bilo je samo nekoliko gostiju.

Nakon rođenja kćeri Varja, bivši suprug Ane Pletneve počeo je težiti svojim očinstvom. Izrazio je nezadovoljstvo kad je dijete plakalo. To je dovelo do razvoda. Trenutno muškarac ne sudjeluje u Varyovom životu i ne komunicira sa bivšom suprugom.

Dječje godine i mladost

Pletneva Anna Yurievna rođena je 21. kolovoza 1977. u glavnom gradu Rusije. Djevojčica je odrasla u glazbenoj obitelji, roditelji male Anechke morali su se jako brinuti zbog svoje nepredvidive prirode. Neobično, ali u mladosti buduća zvijezda nije ni razmišljala o tome što će postati pjevačica.

Međutim, kao tinejdžerka, djevojka se zaljubila u Vladimira Presnjakova i počela prisustvovati svim njegovim koncertima. Tada je Anna počela sanjati da će jednog dana pjevati na istoj pozornici sa svojim idolom i zato se ozbiljno zauzela za vokal.

Brat buduće slavne osobe uspio je dobiti Presnjakov autogram, djevojka je pažljivo držala dragocjeni komad papira ispod jastuka. I dalje je uspjela napraviti duet s Vladimirom, iako ne odjednom. Jednom su leteli istim avionom i Anya je pjevaču ispričala svoj san. Istog dana zajedno su otpjevali pjesmu "Zurbagan".

Djevojčica je studirala u školi broj 1113 uz dubinski studij glazbe i koreografije. Studirala je i balet u dječjoj grupi "Ostankino". Nakon što je stekla srednje obrazovanje, Anna je ušla u Upravu civilnog zrakoplovstva Maimonides, odlučivši studirati specijalnost "pop-jazz vokali". Nakon što je djevojka neko vrijeme predavala u ovoj ustanovi.

Pjevač zvijezda

Karijera Ane Pletneve započela je kada se djevojka 1997. pridružila pop grupi "Lyceum". Bila je članica tima osam godina, nakon čega je Anna odlučila da je spremna za solo aktivnosti. Nakon što je napustila grupu, Pletneva je stvorila vlastiti glazbeni projekt pod nazivom 2 kava s kišom, no ovaj rad nije donio mnogo rezultata, a godinu dana kasnije projekt je zatvoren. 2006. godine Pletneva je zajedno s Aleksejem Romanovom iz projekta Amega stvorila skupinu Vintage. "Eva", aluzija na rad grupe "Gosti iz budućnosti", jedan je od dvadeset najživopisnijih i najzapaženijih pop hitova Rusije u posljednjih 20 godina.

Sudjelovanje grupe Lyceum i Vintage

Nakon odlaska Elene Perove, Anna je postala sudionica u projektu Lyceum. U to je vrijeme ta grupa već bila vrlo popularna i čak je dobila nekoliko prestižnih nagrada. Pletneva je u timu radila 8 godina, kasnije je odlučila započeti karijeru. Djevojka poštuje svoje bivše kolege i održavala je odličan odnos s njima. Vjeruje da je sudjelovanje u Lyceumu vrlo povoljno utjecalo na njen kreativni razvoj. Djevojčica je uspješno kombinirala rad u timu s visokim obrazovanjem.

Nakon završetka rada u grupi, Anna Pletneva bila je u gubitku. Tada je stvorila grupu "Kava s kišom", u kojoj je glumila vokalist i producent. Ovaj je tim trajao samo godinu dana, a da nije dobio masovno priznanje. Nakon nekog vremena, Pletneva upoznaje svog starog glazbenika poznanika Alekseja Romanofa i započinje novo, svijetlo poglavlje u njezinoj karijeri:

 1. Mladi su razgovarali i shvatili da imaju slične poglede na kreativnost, nakon čega su odlučili stvoriti Vintage grupu.
 2. Osim Ane i Alekseja, u grupi je bila i plesačica Mia. U početku se glazbenici nisu mogli zaustaviti na jednom određenom stilu, pa su neprestano eksperimentirali, Pletneva se savjetovala s poznatim skladateljima i aranžerima o budućem materijalu.
 3. Grupa je izdala pjesme različitih žanrova, ali kao rezultat toga, Anna i Alexei su ipak uspjeli smisliti svoj prepoznatljivi stil. Isječci kolektiva ispunjeni su seksualnošću i provokativnim slikama.
 4. U svibnju 2007. objavljen je album Criminal Love koji je dobio puno pozitivnih povratnih informacija kritičara i slušatelja.
 5. Vrlo brzo je ugledao video "Loša djevojka" u kojem je glumila i glumica Elena Korikova.
 6. Pjesma "Eva" bila je vrlo popularna, koja se povezuje s radom jedne od Aninih najdražih grupa - "Gosti iz budućnosti". Heath je svirao sa svakog prijamnika i doslovno rastrgao ljestvice GM Energy, Europe Plus i drugih radio postaja. Sastav je jedan od najprepoznatljivijih u zadnjih 20 godina u Rusiji. Pjevačica Eva Polna dugo je voljela Pletnevu, pa je vodeća pjevačica grupe Vintage odlučila izraziti simpatije kroz pjesmu.

Steći univerzalno priznanje

Pjevačica ima vrlo sadržajan profesionalni život. Sljedeće informacije su poznate o Pletnevoj daljnjoj karijeri u grupi Vintage:

 1. U jesen 2009. godine izašao je drugi album benda pod provokativnim naslovom "Sex". Uključivao je skladbe "Djevojke od spavanja", "Striptiz", "Ozlijedi me" i druge.
 2. Godinu dana kasnije, Anya je odlučila napisati pjesmu koja se tiče industrije show businessa. Postala je pjesma "Mickey", posvećena legendarnom pjevaču Michaelu Jacksonu.
 3. Još uspješniji bio je treći album grupe Vintage - Anechka, koji je sadržavao hitove Sign of Aquarius, Drveće i Roman.
 4. U 2013. objavljen je album "Very Dance", a godinu kasnije i "Decamerone".
 5. Djevojka je oduvijek bila poznata ne samo zbog svog talenta, već i zbog svog atraktivnog izgleda. Neki obožavatelji smatraju da su pjevačica Sedakova i glavna pjevačica grupe Vintage vrlo slične. Vruće fotografije Ane Pletneve u kupaćem kostimu pojavile su se na naslovnicama mnogih publikacija. 2009. godine našla se na ocjeni najseksi ruskih djevojaka, koju je sastavio popularni magazin "Maxim" ("Maxim"). 2012. i 2014. godine Anna je također bila među deset najljepših žena svijeta prema publikaciji FHM.
 6. Godine 2016. Anya je prihvatila ponudu za sudjelovanje u projektu „Snovi“ u kojem je prikazana aktivnost somnologa. Pletneva je napisala istoimeni zvučni zapis i pokazala svoje snove. Njeni kolege na setu bili su Yana Lyakhovich i Andrei Zhurba.

Anna je u nekom trenutku odlučila da treba započeti solo karijeru. U Vintage su stigla četiri nova člana, a Pletneva je počela snimati singl Strong Girl i njen novi album. Činjenica je da je pjevačica nakupila previše materijala koji se nije uklapao u okvir starog projekta.

Najnovije vijesti

Pjesmu "Strong Girl" napisao je Alexei Romanof kao poklon Anji na njen rođendan. Sastav je postao vrlo popularan i Pletneva je objavila istoimeni video u kojem je ispričano osam dramatičnih ženskih priča. Redatelj je bio Sergej Tkačenko zajedno sa samim pjevačem.

Drugi singl u okviru solo projekta bio je pjesma "Djevojčica", glumica Marina Fedunkiv glumila je i u spotu za ovaj sastav. Anya i Marina pojavile su se u ulozi sebe, prema scenariju, ostali su bez posla, sreli se u kafiću, a zatim su sklopili snažno prijateljstvo.

Anin treći singl, "Na kojoj si strani?" Objavljen je 26. svibnja, sljedeći dan je počelo snimanje videa. Ulogu redatelja izvršio je stari Pletneva prijatelj - Sergej Tkačenko. Na njegov rođendan, 21. kolovoza, objavljen je četvrti singl pjevačice "Igračke" i, kao i uvijek provokativan, seksi istoimeni isječak, koji je bio zabranjen za prikazivanje.

4. prosinca ugledao je svjetlo singla "Lalaland" i videa na njemu. Anna je 1. veljače predstavila sastav "Bijeli"napisao Aleksej Romanof. Ova pjesma je osvojila prvo mjesto u iTunes Rusiji.

Prvog ljetnog dana objavljen je singl "Nedjeljni anđeo" čiji je autor Alexey Romanof. Ova je pjesma za djevojčicu postala vrlo posebna jer govori svoju stvarnu životnu priču. Ovaj sastav opisuje odnos Ani i njene najstarije kćeri.

Na zahtjev fanova, Anya se vratila u Vintage, 21. kolovoza predstavljen je video za pjesmu "Sunday Angel", kao i Pletnevin debitantski album "Strong Girl". 15. listopada predstavljen je 8. singl "Veliko srce" i video-niz za njega. Anna je u jednom intervjuu rekla da će se na novom albumu pod nazivom "Babylon" naći trinaest pjesama. 14. veljače 2019. predstavljen je sastav "U svijetu životinja".

Anna Pletneva | berba
| berba
Velvetna glazba

Premijera drugog albuma Anne Pletneve "Vintage" - "Cinematic"!

Postovi zajednice

Anna Pletneva | berba

Anna Pletneva: "Za snažnu ženu je ponekad teško biti slaba."

Gost emisije „Art. Intervju ”bila je pjevačica, solistica grupe“ Vintage ”Anna Pletneva.

Anna Pletneva | berba
Anna Pletneva | berba

Anna Pletneva intervju "AROUND TV" #NO PITANJA / Vintage, Lyceum, Pugacheva, Strong Girl.

Anna Pletneva rođena je u Moskvi. Diplomirala je 1995. u prijestolničkoj školi
Br. 1113, u kojoj djeca studiraju glazbu i koreografiju dubine. Dok je još bila u školi, Anna je nastupila u dječjem baletu u Ostankinu. Anna je glazbeno obrazovanje stekla u Državnom akademskom umjetničkom kazalištu po imenu Maimonides specijaliziran za pop-jazz pjevanje, a kasnije je Anna Pletneva postala učiteljica u ovoj obrazovnoj ustanovi.
Prikaži cijeli ...

Pletneva nastupa na pozornici od malih nogu. Prvo je osvojila plesnu industriju - od 7 godine Anna je išla na turneju i, prema njezinim riječima, već je tada zaradila više nego što su joj roditelji. Tada se, zaljubljujući se u Vladimira Presnjakova, Pletneva odlučila pjevati. U dobi od 20 godina, početnik je postao član popularnog djevojačkog trija "Lyceum", zamijenivši Len Perov na ovom mjestu. Anna je ostala u pop grupi osam godina i, kako je priznala u ekskluzivnom video intervjuu "Oko TV", stalno su je pokušavali gurnuti u pozadinu. Stoga se pjevačica odlučila na solo plivanje.

Anna Pletneva je zajedno s bivšim članom grupe Amega Aleksejem Romanofom 2006. stvorila skupinu Vintage. U početku ekipa nije prihvaćena, ali nakon izdavanja SEX albuma, „Vintage“ je doslovno raznio sve ljestvice. Danas Anna Pletneva nastupa i solo i kao dio popularne grupe. Štoviše, pjevačica je potražena ne samo u Rusiji - često gostuje u inozemstvu. Anna se okuša i u ulozi producenta. U ekskluzivnom video intervjuu "Oko TV", Pletneva je govorila o oštrom ruskom show businessu, progonu u grupi Lyceum, prijateljstvu zvijezda, svojoj djeci, a također je podijelila koji su joj savjeti Alla Pugacheva pomogli u karijeri.

Počasti

U sklopu grupe Lyceum:
▪ Laureat festivala „Pjesma godine“ za pjesme „Stranac“ (1998), „Postat ćeš odrasla osoba“ (2002), „Kako si sanjao o njemu“ (2003), „Kiša pada“ (2003), „Otvori vrata“ (2004) ) i Oblaci (2005)

U sklopu grupe Vintage:
▪ Nagrada „MTV Russia Music Awards“ u posebnoj „SEX“ nominaciji za klip „Bad Girl“ (2008.)
▪ Laureat festivala „Pjesma godine“ za pjesme „Loša djevojka” (2008), „Eva” (2009) i „Victoria” (2010)
▪ Zlatna gramofonska nagrada za pjesme "Usamljenost ljubavi" (2009.), "Roman" (2011.) i "Znak Vodenjaka" (2013.)
▪ People Fashion nagrade u nominaciji Fashion Group (2010)
▪ Nagradu "ZD Awards" u nominaciji "Grupa godine" (2011., 2012., 2013.)
▪ Nagradu "MUZ-TV" u nominaciji "Najbolja pop grupa" (2012.)
▪ Nagradu "RU.TV" u nominaciji "Najbolji video isječak" za spot "Drveće" (2012)
▪ Nagradu "TopHit Music Awards" u nominaciji "Naj rotatiranija grupa na radiju" (2012, 2013)
▪ Nagradu "MUZ-TV" u nominaciji "Najbolji video isječak" za spot "Moskva" (2013)
▪ Nagrada „RU.TV“ u nominaciji „Najbolja grupa“ (2013.)
▪ People Fashion Awards u nominaciji Fashion Duet za moskovski isječak (zajedno s Dj Smashom, 2013)
▪ „People Fashion Awards“ u nominaciji „Fashion Video“ za isječak „Znak Vodenjaka“ (2014)
▪ Nagrada "RU.TV" u nominaciji "Najbolji plesni isječak" za klip "Znak Vodenjaka" (2014.)

Suprug Ane Pletneve - Kirill Syrov

Umjetnikov prvi susret s Kirillom Syrovim održan je u njegovim studentskim godinama. Tada su se razišli. Za to vrijeme, mladić je stvorio obitelj i postao otac, a potom se rastao.

Nakon razvoda s prvim suprugom, zvijezda "Vintage" ponovno je slučajno upoznala Cyrila. Muškarac je počeo uporno paziti na djevojku. U početku je ignorirala njegovo udvaranje, a onda je shvatila da ne može živjeti bez njega. Ubrzo je obitelj napunila kćerkom Mašom, a nekoliko godina kasnije njezin sin Ćiril, nazvan po svom ocu.

Suprug Ane Pletneve, Kirill Syrov, bavi se poslom. Ima tvrtku koja posluje prilično dobro. Muškarac često pravi svoje voljene iznenađenja, daje poklone i cvijeće.

Instagram i Wikipedia Anna Pletneva

Instagram i Wikipedia Ane Pletneve zanimljivi su brojnim obožavateljima koje žele saznati o pjevačevom životu.

Umjetnica vodi stranice na društvenim mrežama. Radi u Odnoklassniki, VKontakte i Instagramu. Pretplatnici mogu vidjeti fotografije koje prikazuju bliske Vintažine zvijezde i njene prijatelje. Stranicu je potpisalo više od 300 tisuća ljudi koji se aktivno sviđaju slikama i pišu joj želje.

Žena, kao i drugi kreativni ljudi, ima stranicu Wikipedije. Ovdje možete pronaći puno informacija o karijeri pjevačice. Ali na stranici ne možete saznati o Aninim roditeljima. Međutim, može se saznati o drugom mužu Pletneve i njezino troje djece.

Pin
+1
Send
Share
Send

Pogledajte video: Biblical Series I: Introduction to the Idea of God (Travanj 2020).