Slavne osobe

Anna Ukolova

Pin
+1
Send
Share
Send

Anna V. Ukolova (rođena 15. veljače 1978., montažno-Simonovski, regija Kuibyshev) - ruska kazališna i filmska glumica. TEFI nagradni nagrada (2018).

Biografija

Anna Ukolova rođena je u selu Sborno-Simonovsky Syzranskog okruga regije Kuibyshev. Završila je Montažnu-Simonovu srednju školu, a zatim I godinu Samarskog instituta za kulturu i umjetnost. Upisala Rusku akademiju kazališne umjetnosti - GITIS, koju je 2000. godine diplomirala s odličjem.

Radio u Mjesečevom kazalištu Sergeja Prokhanova. Nakon što je kratko vrijeme radio u kazalištu, odlučila je otići. U ovom trenutku, pozvana je da glumi u TV seriji "Zakon", redatelja Aleksandra Veledinskog, i za audicije u seriji "Kamenskaya", u režiji Jurija Moroza. Od tada mnogi su glumili u filmovima.

Nagrade i nominacije

 • 2006. - Međunarodni filmski festival u Chicagu - Srebrna nagrada Hugo - za najbolju glumicu (film "Point", redatelj Yuri Moroz), zajedno s Victoria Isakovom i Daria Moroz.
 • 2015. - nominacija za nagradu Nika za najbolju glumicu u sporednoj ulozi (film Leviathan).
 • 2018. - pobjeda u nominaciji "Najbolja glumica TV serije / filma" ruske nacionalne televizijske nagrade TEFI za ulogu Lidije Semyonovne u seriji Ivanov Ivanovs na kanalu STS.

Kazalište

Tijekom treninga na RATI glumila je u predstavama:

U kazalištu Moon igrala je u predstavi Charlie Cha S. Prokhanova.

U Kazalištu naroda sudjeluje u predstavama:

 • «Figaro. Događaji jednog dana ”dir. Kirill Serebrennikov (uloga - Fanchett)
 • Ubojica Joe dir. Yavor Girdev (uloga - Charles)
 • Dir. "Brak". Philip Grigoryan (uloga - Agafya Tikhonovna)

Pored toga, Anna Ukolova surađivala je s kazalištem LimeLight (Medvjed A. Čehova) i Centrom za dramu i režiju pod vodstvom A. Kazantseva i M. Roshchina (Neizgovoreni M. Pokrass i Galko Motalko N .Očaran).

Biografija

Anna Ukolova u svojoj mladosti nije doživjela snažne šokove:

"Nemoguće je reći, ali imam sve u ovom životu: sretan sam u poslu, ljubavi i obitelji. Kažu da u životu postoje bijele pruge i crne. Mislim, "Bože, Bože, Bože, stalno imam bijelu prugu."

Čak i ako počne crno, treba vjerovati da će se sve dogoditi jer su misli materijalne. Novinari su primijetili da je u filmu Ukolova, naprotiv, najčešće potrebno glumiti žene teške sudbine, kao da žive suprotno, u vječnoj borbi i otporu. Sama glumica filozofski doživljava situaciju: to su troškovi profesije, bilo bi grijeh žaliti se na takav zahtjev.

Djetinjstvo i mladost

Anna Ukolova rođena je 15. veljače 1978. u selu Sborny (Samara regija). U obitelji buduće slavne osobe nije bilo glumaca, ali mnogi su rođaci voljeli svirati glazbene instrumente. Mama je radila u Domu kulture, kamo je išla mala Anna. Ima i brata koji je stariji 7 godina.

Kad je djevojčica završila školu, nije znala koji smjer odabrati za daljnju samospoznaju. Tada je njegov brat diplomirao na Samarskom institutu za kulturu i savjetovao je da uđe u ovu obrazovnu ustanovu. Anya je imala sreće: institut je prvi put stekao tečaj glume za rad u regionalnom kazalištu. Bilo je 10 proračunskih mjesta. Ukolova je pjevala, plesala, čitala bratovu basnu i pjesmu. Kad sam ušao, bio sam sretan, nisam diplomirao 1. godinu.

Učitelji su jednoglasno savjetovali djevojčicu da ode u Moskvu. Anna je, kao seoska djevojka, već bila sretna što će otići na studij u Samaru. U početku je odbila otići u glavni grad, ali ubrzo me majka potaknula na ovaj korak. Ne uvjerava, već potiče. Izdvojila je novac kako bi njezina kćer mogla neko vrijeme živjeti u Moskvi.

Od ukupnog broja obrazovnih ustanova, najmlađu kandidatkinju najviše je privukao GITIS. Kad je student došao u obrazovnu ustanovu, sam Vladimir Andreev sjedio je na klupi. Ukolova mu je govorila, rekla da je došla na sveučilište, jer želi razviti profesionalne vještine. Andreev se nasmiješio i pozvao mladu glumicu na ispite bez slušanja.

U 1. kolu sama se Anna neprestano smiješila, djevojku su čak pitali - zašto, na što je ona odgovorila - da je sretna i uživa živjeti u Moskvi. U 2. kolu čekalo se test plastičnosti i muzikalnosti, ali nije bilo sredstava za trening u ovom smjeru. Kao rezultat toga, student nije dobio sportsku odjeću za ples. Anna je morala uvjeriti prodavača da mu unajmi odijelo. Prodavač je bio prožet riječima djevojčice, a Ukolova je u drugi krug došla u majici i kratkim hlačama s oznakama.

Glumica je diplomirala na GITIS-u 2001. godine, za vrijeme studija nije bila snimljena nigdje. Nakon što je diplomirala na institutu, Anna Ukolova odvedena je u Kazalište mjeseca.

Anna Ukolova: biografija

Anna Ukolova - Ruska glumica iz regije Samara, koju je odgajala jedna majka, uspjela je postići znatne visine u glumi. Osvojivši prizore mnogih kazališta, kasnije Ukolova postaje tražena glumica u kinu.

Djetinjstvo, obitelj Ane Ukolove

Tako se dogodilo da je moj otac napustio obitelj kad je Anna išla ići u školu. Majka je radila kao učiteljica u školi, kombinirala je vodeću poziciju u vrtiću, upravljala je i rekreacijskim centrom u tom području. U djetinjstvu se djevojčica aktivno bavila sportom, voljela je glazbu. Među rođacima u obitelji glumaca nije bilo glumaca. Nakon škole, djevojka se dugo nije mogla odlučiti o svojoj budućoj profesiji. Njezin stariji brat, koji je sedam godina stariji od nje, uveo ju je na pozornicu narodnog kazališta. Da bi ušla u Institut za kulturu, djevojka je savjetovala bratu. Mnogo se u životu odluči slučajno.

U Samara je otvorio novi tečaj glume za lokalno kazalište. Anna je koristila sve pripreme svog brata, s kojim je upisala Institut za kulturu svog rodnog grada. Ukolova je ušla, radovala se tome, ali shvatila je da je potrebno težiti više. Nakon godinu dana studija na Samarskom institutu, otišla je u Moskvu. Mama nije odvratila kćer. Čak je i Anni prvi put dala novac. Djevojčicu je volio GITIS. Prvi kojeg je Anna upoznala bio je Vladimir Andreev. Uslijedio je razgovor među njima, nasmiješena druželjubiva djevojka svidjela se poznatom redatelju i glumcu.

Anna Ukolova u mladosti
Audicije za djevojčicu nisu se počele dogovarati, odmah su počeli ispiti, koje je Ukolova uspješno položila. Iz tog razdoblja počelo se ozbiljno raditi na umjetničkoj biografiji buduće glumice. Nakon što je postala studentica GITIS-a, već je osvajala gradske scene, igrajući uloge u ozbiljnim predstavama na klasičnim djelima. Glumica može biti ponosna što ima crvenu diplomu Akademije za kazališnu umjetnost.

Anna Ukolova u kinu

Prvi redatelj koji je Anu pozvao na njegov film bio je Veledinski. Nije organizirao projekcije za glumicu, samo je gledao snimljeni video iz obrane Ukolove diplome. To je bilo nekoliko puta. Anna Viktorovna pozvana je u uloge odmah, bez suđenja, samo viđenjem. U filmu Ukolova već ima više od 90 odigranih slika. Kino sada ne želi pustiti talentiranu glumicu, ali Anna rado nastavlja glumiti na pozornici Mjesečevog kazališta. Takav stav glumici nije uspio odmah.

Tijekom prve godine rada Ukolove u kinu, uloge su bile sporedne, ali godinu dana kasnije redatelji su, primjećujući nestandardni pristup svojoj profesiji s ovom glumicom, počeli joj nuditi glavne uloge. Jedna od tih uloga donijela je Ani prestižnu nagradu na međunarodnom festivalu. Nakon najbolje ženske uloge u filmu "Leviathan", glumica Ukolova postala je prepoznatljiva u Rusiji i inozemstvu. Slika je uvrštena na popis natjecateljskih filmova na filmskom festivalu 67 u Cannesu.

Društvene drame, serije, skandalozni film redatelja Zvyagintseva - to glumcu zapravo nije zanimalo. Voli raditi ono što voli, čemu je svojedobno odlučila posvetiti svoju biografiju. Anna ima još jedno priznanje koje jako cijeni - nagradu “Nika”.

Slava Ane Ukolove

Za Ukolova je uloga Lide iz serijala Ivanov-Ivanov bila vrlo uspješna. Komičnost u koju upadaju potpuno različite društvene obitelji otkriva važne psihološke probleme društva. Glumci u ovoj komičnoj seriji igraju lako i nesmotreno. U seriji su uključeni najbolji glumci. Na snimanjima sudjeluje TV kanal Rusija.

Redatelj Anton Fedotov surađuje s još dva filmska studija. Društvene drame, serije, skandalozni film redatelja Zvyagintseva - to glumcu zapravo nije zanimalo. Voli raditi ono što voli, čemu je svojedobno odlučila posvetiti svoju biografiju. Anna ima još jedno priznanje koje jako cijeni - nagradu “Nika”.

Osobni život Ane Ukolove

Ukolova supruga je biznismen. Sergej Pugačev je tri godine mlađi od Ane. To ne ometa sretni brak glumice, Anna priznaje da jako voli svoga muža. Njihovo poznanstvo bilo je uobičajeno, kao i kod mnogih: na zabavi u klubu. Od tada se nisu mogli odvojiti. U početku je bio građanski brak. Trajalo je 5 godina, nakon čega se par potpisao u matičnom uredu, a nakon 4 godine nasljednik se pojavio u obitelji. Dječak se zvao Makar. Ni Sergej ni Anna nisu željeli imati djecu. Isprva su planirali živjeti za sebe, otići na izlet. Ali sudbina je odlučivala na svoj način.

Dijete se rodilo, ova Ukolova je jako sretna, sada ima smisla za život. Tada se dogodila nesreća: Sergejev suprug imao je stravičnu nesreću, a nad njegovim životom pojavila se prijetnja. Liječnici su uložili puno truda u to i uspjelo je. Podržavao je u mnogim aspektima: Anin brat bio je u blizini. Teško je ostati ženstven i vedar, ali Anna Ukolova vjeruje da se u svakoj situaciji treba truditi tražiti samo dobro i vjerovati u najbolje.

Anna Ukolova sada

Anna je već postala poznata glumica, pa je njezin život pod pogledom medijskih kamera. Svi novinari prate kako glumica održava svoju fizičku formu, jer se u djetinjstvu ozbiljno bavila sportom. Novine ne propuštaju priliku razgovarati o bilo kakvom skandaloznom nadzoru ponašanja glumice.

Fotografija sve

"Sergej nije oligarh ..."

Anna je svog budućeg muža upoznala 2002. godine u noćnom klubu. Tamo je proslavila svoj debi u filmu "Zakon". Po njezinu priznanju, upravo je Sergej postao njena prva ljubav. Odmah nakon susreta budući suprug ostao je s njom i samo 5 godina kasnije brakom su se pridružili svojim sudbinama. S velikom ljubavlju glumica govori o svojoj izabranici. Obožava je maziti ugodnim dirljivim iznenađenjima. Na primjer, jednom je Sergej predstavio samostalno napravljen album s potpunom pričom o njihovoj ljubavi. Pisma, ispovjedačke kartice ... svi mali simboli njihove unije koju je godinama spasio, čuvao je radi lijepog i iskrenog prepoznavanja svojih osjećaja.

Ukolova istodobno primjećuje da nije oligarh, već običan zaposlenik. Glumica ga nikada ne zamjera zbog razlike u njihovoj zaradi: "Imamo zajednički proračun, a ako mu netko donese više, to ne znači da je i bolje ili gore. Mi smo obitelj, i to je to. " Anna troši besplatna sredstva kako bi pomogla rođacima, rođacima, prijateljima i svima u potrebi: „I ja mogu pomoći strancu, jer postoje situacije kada nema nikoga tko bi se obratio patnji. Onda će mi jednog dana pomoći. "

Anna je spremila važan savjet za svoje mlade obožavatelje: „Savjetujem svim djevojkama: prije nego što se vjenčate, dobro razmislite - je li to vaša osoba. Sergej i ja bili smo zajedno pet godina prije nego što smo se vjenčali. Pitao sam se želim li živjeti s njim do penzije, dijeliti radost i tugu, i shvatio sam - hoću! A onda smo otišli u matični ured. Sada oko mene ima puno muških glumaca, redatelja, producenta. Gledam ih i mislim: "Moje je bolje." Usput, zajedno su već 16 godina.

sollys.ru

Foto: Anna Ukolova

Kino

U film je Ukolova pozvao redatelj Aleksandar Veledinski, koji je snimku gledao iz diplomatskog izvođenja glumice. U seriji "Zakon" odmah je dobila značajnu ulogu. U isto vrijeme, teksturirani izvođač pozvan je u Kamenskaya, uzeta je bez uzoraka čim su je vidjeli.

Anna Ukolova (kadar iz serije "Kamenskaya 2")

Od tada su prošle godine, a popis djela Ane Ukolove u kinu raste i proširuje se. Odigrano je nekoliko desetaka uloga, od kojih je velika većina u seriji. Među njima su povijesna drama Crvena kapela i komedija Balzac Age, odnosno Svi ljudi vlastita. ", Detektiv" Turetsky March "i akcijski film" The Bodyguard ".

U melodrami "Mama ugovorom" Anna je glumila ženu koja nije opterećena moralnim načelima i, kao rezultat toga, lišena roditeljskog prava. U Sklifosovskom je njen lik medicinska sestra kirurškog odjela, u moskovskom Hrtu je učiteljica, a u Furtsevi kadetkinja letačke škole.

Glumica je napustila Kazalište Moon kako bi imala vremena za snimanje. Ali sada sudjeluje u predstavama, surađuje s Kazalištem nacija, gdje glumi u "Ubojici Joe" i "Brak", s kazalištem LimeLight, izlazi na pozornicu u produkcijama Centra za dramu i redatelja Michaela Roshchina.

Anna Ukolova (kadar iz filma "Point")

U romantičnoj intrigantnoj komediji s elementima detektiva nazvanog Na žicama kiše, Anini partneri su ruska umjetnica Irina Muravyova i zvijezda serije Sled, Jevgenij Kulakov.

Ukolova je 2006. godine na Međunarodnom filmskom festivalu u Chicagu dobila nagradu za najbolju glumicu u filmu "Point". Isti kruti likovi uputili su se glumici u tragikomediji "Geograf je popio globus", dobio Zlatnog orla i drami "Uživo". O posljednjem, publika je rekla:

„Bolje je gledati sami, shvaćajući moral. Zapravo, u stvarnosti, najstrašnije što čovjek može doživjeti je izgubiti voljene “.

Kritičari posebno bilježe u filmografiji glumice slike "Vjenčanje", "Crni vukovi" i "Lov na Piranhu".

Anna Ukolova (kadar iz filma "Leviathan")

Drama "Leviathan" bila je iskorak u kreativnoj biografiji glumice. U tom je filmu Ukolova dobila ulogu Angele Ivanovne Polivanove. Film je uvršten u natjecateljski program 67. filmskog festivala u Cannesu, dobio je glavne nagrade filmske projekcije u Indiji, Njemačkoj, Egiptu i Srbiji. Vrhunac međunarodnog priznanja bio je Zlatni globus.

Anna Ukolova je 2015. godine nominirana za nagradu Nika za najbolju sporednu glumicu u ovom filmu. Nakon sudjelovanja u projektu, foto-glumice su počele prepoznavati ne samo predstavnike ruske kinematografije, već i strane kritičare.

Anna Ukolova i Andrei Chadov (kadar iz filma "Savršeni par")

U melodrami "Savršeni par", junakinja Ukolova ponovno odgaja klizač i gubitnik u izvedbi Andreja Čadova. Njena Zoya tipična je dečka-žena s muškim karakterom, izravna i jednostavna, navikla je sama rješavati sve probleme. A mladić pokušava probuditi ženstvenost i gracioznost u druženju.

U 2016. godini odmah su objavljene 3 slike u kojima je sudjelovala jedna Ruskinja: "Brada", "Aquastop pravila", "U luci Cape Town".

Kinoroli Anna Ukolova

Prva uloga u filmu pripala je Ukolovoj nakon što je 2002. diplomirao na GITIS-u. Pomoćnici glumca iz Mosfilma pokazali su videozapis diplomatskog izvođenja Aninog puta filmskom redatelju Aleksandru Veledinskom i naredio Ukolovu da odmah bude snimljen za snimanje njegove nove serije Zakon. Anna je bila impresionirana okolinom - Sergej Garmaš, Dmitrij Nazarov, Nina Usatova također su glumili u seriji, a Valery Todorovsky postao je producent projekta. Anna bez uzorka dobila je veliku, iako ne glavnu ulogu.

Već tijekom snimanja filma "Zakon", redatelj Jurij Moroz pozvao je Anu na audiciju u drugoj sezoni serijala "Kamenskaya". Kao i prvi put, Ukolova je bez suđenja odobrena u krimi seriji, a mlada glumica morala je kombinirati snimanje u dva projekta. Kasnije je Ukolova više puta glumila u ta dva redatelja.Na Frost - u serijama "Žene u igri bez pravila" (2004), "Djeca Vanyukhin" (2005) i "Braća Karamazov" (2008), kao i u avanturističkom filmu "Fort Ross" (2013). U Veledinu - u dramama "Ruski" (2004.) i "Geograf je popio globus" (2013.), nakon čega se Anin krug obožavatelja značajno proširio.

Međutim, oni vole Ukolova i ostale ruske redatelje. Na primjer, Aleksandar Aravin je u pet njegovih filmova "Sve što voliš" snimio Anu u epizodnim i sporednim ulogama. "(2002)," Najbolji grad na zemlji "(2003)," Crvena kapela "(2004)," Ako imamo sudbine "(2008)," Posljednji susret "(2010). Anna je također nekoliko puta glumila u Dmitriju Fixu, Andreju Kavunu, Yuliji Krasnovi, Vladimiru Yanoshchku i Yegoru Anashkini.

Glumica je prvu glavnu ulogu dobila 2003. godine - u seriji „Stanica“, gdje je Ukolova ponovno imala sreću raditi s Dmitrijem Nazarovom. Dvije godine kasnije, glumica je glumila u socijalnoj drami Jurija Moroza „Poanta“ o istančanjima i preokretima sudbine tri prostitutke iz provincije. U filmu su glumili i Daria Moroz (kći redatelja) i Victoria Isakova, kao i Mikhail Efremov, Vitaliy Khaev, Alexey Shevchenkov, Irina Rakhmanova i drugi poznati glumci. Za ovo djelo Anna je dobila nagradu za glavnu žensku ulogu na filmskom festivalu Silver Hugo u Chicagu.

Ana je 2007. glumila svoju treću glavnu ulogu u melodrami Alene Zvantsove "Vjenčanje", koja je otkrila situaciju tradicionalnu za mnoge obitelji: svekrva ne voli svoju snahu. Marina Golub glumila je mrzovoljnu "majku", a Aleksej Barabaš glumio je nesretnog mladoženju Gleba. Iste godine Ukolova se moglo vidjeti u glavnoj ulozi u mini seriji o krimi temi "Šalu".

Ukolova je 2008. godine pozvana na snimanje ukrajinske mistične serije "Ljubav vještica" koja je imala značajan uspjeh među publikom. Sljedeće godine glumica se pojavila u drugoj sezoni serije.

2009. godine Anna je dobila glavnu ulogu u seriji "Sud", koja je postala nastavak sage "Časni Sude".

Sljedeće godine na ekrane je objavljen film Alekseja Uchitela o vozaču Ignatu (glumac Vladimir Mashkov) koji je u poslijeratnim godinama počeo započeti novi život u dalekom sibirskom selu. Znakovito je da je Ukolova 5 godina prije sudjelovanja u ovom zanimljivom projektu glumila Maškova u filmu u drami „Papa“.

Tijekom 2011. godine snimanje biografskog filma Furtseva ponovno je uronilo Anu i njezine kolege u atmosferu proteklih godina. Irina Rozanova igrala je poznatu vođu stranke Jekaterina Alekseevna Furtseva, dok je Ukolova dobila ulogu kadetskog pilota Raija Antonova.

Ukolova je 2012. mogla biti glumljena u dva filmska projekta odjednom: melodramatičnoj seriji Mama po ugovoru, u kojoj je Anna glumila dirigenta i majku četvero djece, i melodrami Petrovich, gdje se glumica pojavila u liku voditelja tvornice traktora, borbene ljubavnice Galina "Petrovič" Rogova.

Godine 2014. Anna se pojavila u naslovnoj ulozi u melodrami Idealni par, koja je dobila brojne pozitivne kritike, kao i u glasovitom ruskom trileru Leviathan Andreja Zvyagintseva, koji je osvojio nekoliko prestižnih nagrada na raznim filmskim festivalima. U "Leviathanu" Anna je glumila najbolju prijateljicu heroine glumice Elene Lyadove, s kojom je Ukolova dobri prijatelji u životu. Znakovito je da Zvyagincev za to nije znao do trenutka snimanja filma.

Znatan udio Ukolove popularnosti donijele su uloge u serijama "Moskovski hrt", "Zagrli nebo", "Ostavite se za povratak" i "Sklifosovsky", objavljenom 2014.

Najupečatljivija uloga Anne u 2016. godini bila je uloga u komičnoj seriji "Brada". U njemu je glumica glumila striptizeta Irina Skorobeynikova, u koju je zaljubljen šarmantni, ali užasno nesretni zaštitar Alexander Borodach (glumac Mihail Galustyan).

Video sve

Kino u detalje. Anna Ukolova

Večernji Urgant. Gostuju Ivana Anna Ukolova i Alex Dubas. 2018/10/31

Anna Ukolova // "Narančasto jutro" 14.11.18

Anna Ukolova - biografija

Pojava ove glumice nije povezana s djevojkom iz sjaja. Ona je visoka, hrapavog glasa i neobičnih očaravajućih očiju, zbog čega se Anna Ukolovoj vjeruje da ne glumi glamurozne dame, već snažne i snažne žene. Njezina domovina je ruska odmetnica, koju nije željela napustiti ni zbog uspješne karijere. Ukolova ne priznaje ocjene, stoga odbija snimati u nesvirenim televizijskim emisijama i beskrajnim serijama.

Anna Ukolova postala je poznata nakon objavljivanja slika "Ljubav vještica", "Sklifosovsky", "Savršeni par", "Leviathan".

Odabrana filmologija

 • 2002 - Kamenskaya-2
 • 2004. - Crvena kapela
 • 2006. - Velika ljubav
 • 2006. - Točka
 • 2008 - Ljubav vještica
 • 2009. - Čudo
 • 2011. - Crni vukovi
 • 2014. - Levijatan
 • 2015 - Sklifosovsky
 • 2016. - Brada
 • 2018. - Uhićenje kuće

Miran život male obitelji

Zašto je obitelj glumice neobična? Anna priznaje da njezin suprug ne voli posjećivati ​​restorane i zabave s njom, a sin ne posjećuje javna mjesta. Ljudi traže da se fotografiraju i to sramoti skromnog momka. Obiteljski život s glumicom nije tako jednostavan kao što se čini na prvi pogled. Sama Ukolova također nije oduševljena dodatnom pažnjom prema svojoj osobi: "Također ne volim svu ovu tijaru, a kad odem na pucanje, kažem svojoj:" Mislite da sam dirigentica i ostavite tjedan dana na letu ". Da, pokazuju me na TV-u. I obitelj i roditelji su ponosni. Ali hvala Bogu, ne patim od zvijezde. "

Pin
+1
Send
Share
Send

Pogledajte video: ПОМНИТЕ ЭТУ АКТРИСУ? ВЫ УПАДЕТЕ, КАК ВЫГЛЯДИТ МУЖ КРАСАВИЦЫ АКТРИСЫ АННЫ УКОЛОВОЙ (Travanj 2020).

Anna Viktorovna Ukolova
Ime rođenjaAnna Viktorovna Ukolova
Datum rođenja15. veljače 1978. (1978-02-15) (41 godina)
Mjesto rođenjaNacionalni tim, regija Kuibyshev, SSSR
građanstvo Rusija
profesija